Dodaj do ulubionych

Mutsy 2007 - kiedy?

16.01.07, 16:02
Podpytuję zorientowane dziewczyny, gdzie dowiedzieć się kiedy są szanse na
Mutsy 2007. Może pamiętacie jak to było w poprzednich latach? Mam jeszcze
czas, rodzę w drugiej połowie maja, a nie chciałabym by się okazało, że 2006
już nie ma, a na 2007 trzeba poczekać.
Moje dodatkowe pytanie to stelaż, który lepszy UrbanRider czy 4 Rider? Może
ktoś już posiada 4 Rider i może wyrazić opinię.
Obserwuj wątek
    • kasiachmura Re: Mutsy 2007 - kiedy? 16.01.07, 22:36
      Mam ten sam problem i czas winkco Tysmile wiec nie polece bo jeszcze nie mam tego
      wozka ale raczej jestem na niego zdecydowana. Mozesz sprawdzic na
      www.mutsy.com. strona polska to www.mutsy-miko.pl. Z tego co wiem od
      sprzedawcow to importer polski jest koszmarny w dzialaniu(ale jeszcze mamy
      czas smile wiec nie ma bolu)aczkolwiek producent odpowiedzial mi na pytania w
      ciagu 48 godzin! smile. Jakbys miala jakies szczegoly to tez bede wdzieczna za
      info. Pozdrawiam i powodzenia
      • magdaomar ja napisalam do miko 16.01.07, 23:21
        jak mi odp to dam znac.Ale w zeszlym roku chyba dopiero kolo marca byla nowa
        kolekcja.Moja faworyt 4 rider
        • t.nina1 Re: ja napisalam do miko 17.01.07, 09:18
          Czekamy w takim razie co odpisze Ci MIKO.
          Spotkałam się z opiniami, że jednak Urban Rider lepszy (na forum wózki
          dziecięce, ale i od sprzedawców), ale jako, że już mam za sobą 5 wózków ze
          skrętnymi przednimi kołami manewry Urbanem są dla mnie wykańczające smile choć z
          drugiej strony samochodem sobie radzę, więc pewnie kwestia wprawy.
          • magdaomar dostala wiadosmosc 17.01.07, 09:32
            bardzo szybko Pan odpisal wczoraj wieczorem napisalam a dzisiaj juz
            odp.Kolekcja 2007 od konca marca bedzie dostepna.Chciala kupic w miko
            bezposrednio wozek ale nie mozna detaliczniesad
            pozdrawiam
            • t.nina1 Re: dostala wiadosmosc 17.01.07, 16:12
              Cóż, trzeba czekać smile
              Póki co udzielono mi informacji, że 4 rider posiada jedynie piankową rączkę,
              wolałbym skórzaną.
          • wiktoriaa Re:mialam Urban Rider 4kolowy 17.01.07, 17:40
            miałam Urban rider...
            super wózek jeśli chodzi o gondole...spcerówka tez ale jak dziecko mi podrosło
            było mi juz troche "cięzko" bo czasem trzeba było go pchac bez dziecka i ten
            stelaz...jednak dał mi w kosc smilesmile-ja wyciagałam z auta wózek wiec...kregosłup
            mi siadał hehe
            dlatego przeruciłam sie na lekka spacerówe
            widziałam tez nowa spacerówke Mutsy spider,ale jednak chowa sie do poprzednika

takze ogónie POLECAM 4 kołowke urbana
            • t.nina1 Re:mialam Urban Rider 4kolowy 17.01.07, 19:30
              Taki super lekki wózek, który bardzo lubię to Maclaren Techno XT. Taki większy,
              mam obecnie Quinny Speedi, mam do wyboru dokupić gondolę do Speedi, albo kupić
              Mutsy, nie ukrywam, że przekładane siedzisko jest olbrzymim plusem i zawsze mi
              tego brakowało. W sklepie zapewniają, że Mutsy wciągnę złożonego po schodach smile
      • dzidzia12 Re: Mutsy 2007 - kiedy? 23.01.07, 15:47
        ja osobiście nie polecam tego wózka - jest ciężki a gondolka przeznaczona jest
        dla dzieci urodzonych na jesień lub zimową porą /zbyt małe wymiary/; no i jest
        problem z umieszczeniem go w bagażniku mniejszego samochodu.pozdrawiam
      • tuberosa77 Re: Mutsy 2007 - kiedy? 23.01.07, 18:41
        Ja osobiście nie polecałabym tego wózka.Jest piekielnie ciężki i bardzo duży,
        tródno go zmieścić do bagażnika.Design owszem ładny, ale to przecież nie jest
        najważniejsze. No i największy zarzut to zbyt mała gondola, max do pół roku
        (chyba że dzidziuś jest malutki).
        • linearka Re: Mutsy 2007 - kiedy? 23.01.07, 20:57
          a ja kocham mojego Mutsiaka i nie wyobrażam sobie innego wózka na tereny w
          których spaceruję! To taki czołg! Wjedzie wszędzie i po wszystkim przejedzie smile
          ale ja mam też małą, składaną spacerówkę do wyjazdów samochodem bo Urban
          rzeczywiście piekielnie ciężki! Absolutnie odradzam jeżeli ktoś mieszka na
          piętrze bez windy! W sklepie powiedzą że dasz radę wciągnąć no bo dasz! Tylko
          ile razy tak wciągać można... a potem jeszcze z dzieckiem! Ja bym się nie
          zdecydowała na ten wózek gdybym musiała go codziennie pakować do auta albo po
          schodach taszczyć.
          • katka761 Re: Mutsy 2007 - kiedy? 23.01.07, 22:39
            a nam mutsiak bez problemu mieści się w bagażniku sieczaka.dla nas jest super,
            dla małego również. tylko dla mojej mami za ciężki niestety sad
          • julinka0304 Re: Mutsy 2007 - kiedy? 25.01.07, 13:20
            Witam. Ja też go polecam. W pierwszej ciąży miałam 2 (pierwszy zginął w wypadku
            samochodowym, Drugi sprzedałam jak Jula wyrosła).
            Teraz zamiarzam kupić trzeci dla nowego maluszka.
            Jest rzeczywiscie trochę ciężki, ale komfort prowadzenia i pokonywania
            krawężników oraz nierównośc jest bezcenny. Mieścił mi się w bagazniku sedana
            więc teraz do kombi na pewno wejdzie, zawsze można odpiąć koła i stelaż łatwiej
            wchodzi.
            Mój mąż mówił, że w nim brakuje jedynie klimatyzacji. Teraz też wie, że
            kupujemy tylko ten, jedynie co zmienię to kolor. Poprzedni była za jasny.
            Mój typ to Urban Rider na 4 duzych kołach (nie mam zaufania do trzech kół).
            Ania z Julką (2004) i "Groszkiem" 19tc
            • linearka Re: Mutsy 2007 - kiedy? 25.01.07, 14:09
              Hm.... dziś tylko ja i nasz Mutsiak byliśmy w stanie przejechać śnieżne zaspy!
              Dzięki temu Kubuś był na suuuuper spacerku smile
              • t.nina1 Re: Mutsy 2007 - kiedy? 25.01.07, 17:13
                W takim śniegu jaki panuje obecnie niewele wózków chyba da radę, a nie każdy
                maluch dorósł do sanek.

Pytałam na forum wózkowym o kolor stelaży, może Wy podpowiecie?
                • magdaomar kolory staelazy 25.01.07, 19:12
                • magdaomar kolory 25.01.07, 19:19
                  black-czarny
                  silver-srebrny
                  coffee-kawowy, brazowy
                  brown-braz
                  grey- to chyba grafit
                  • t.nina1 Re: kolory 25.01.07, 19:27
                    Tak, tak. Nie sprecyzowałam pytania, czy te kolorowe, tzn. nie srebrny nie będą
                    się szybciej obdzierały, rysowały przy wielokrotnym składaniu? Srebrny jest
                    dość banalny, 90% Mutsy jakie widuję ma stelaż srebrny, ale rozumiem, że pasuje
                    do każdego koloru tapicerki.
                    I te tapicerki, jaki kolor, czym różnią się tkaniny. Zwykle mam
                    takie "straszne" problemy smile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka