monika_wroclaw 23.04.03, 16:45 Czy ktoś ma taki wózek? To proszę o opinie. Szukam spacerówki dla mojej córeczki i zainteresował mnie Explorer. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorotadu Re: Wozek Babydreams Explorer 23.04.03, 21:11 13 marca też pytałam o ten wózek (zobacz) ale nikt nie odpisał ( Wjakim wieku jest Twoje dziecko? Ja obecnie czekam na ten wózek , kolor szaro czarny (albo ciemnoszary) ale jak tak dalej pójdzie to majka będzie za duża na ten wóz. Jak czegoś się dowiesz to daj znać. Pozdrawiam Dorota i Maja (21.11.2002) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Do Doroty 24.04.03, 08:04 Witam! Moja (też)Maja ma 9,5 miesiąca(06.07.2002), ponoć dzisiaj mają być w hurtowni te wózki, mi najbardziej podoba się niebiesko-granatowy, ale zobaczę jak wyglądają na żywo. Jeżeli kupię dzisiaj to napiszę Ci co i jak Skąd jesteś? Monika i Maja Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: Do Doroty 24.04.03, 08:06 Acha jeszcze jedno, ja chcę kupić ten wózek tylko w wersji spacerowej, wygląda na duży, mam nadzieję że do 2 lat w nim pojeździ. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotadu Re: Do Doroty 24.04.03, 22:50 wiem, że są dzwonił do mnie pan ze sklepu i będę go mieć jutro ok. 16 ) Zamówiłam ten szary, więc już nie mam wyboru. Ile wózek kosztuje we Wrocławiu? Poprzedniu kosztował 470 zł tyle ile na ulotce reklamowej, a teraz podobno o jakies 20zł więcej. Jak by nie było to uważam, że jest tani w porównaniu z innymi posiadającymi te same funkcje. Pozdrawiam Ciebie i Maję Dorota Tychy Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: Do Doroty 25.04.03, 08:36 Cześć Dorota! Miały być we Wrocławiu wczoraj ale nie dojechały, ponoć będą dzisiaj. U nas też były po 470, a teraz mogą być 20zł droższe. Wiesz oglądałam wózek ABC, który jest bardzo podobny do Explorera, zresztą na tej samej lini produkcyjnej są robione, tyle że ABC kosztuje 1100zł. Mam nadzieję, że już niedługo nasze Majeczki będą jeździły w Explorerach. Ja właśnie sprzedałam mój wielofunkcyjny "Jane", więc jestem bez wózka. masz może gadu-gadu? mój numer 1087128 Pozdrawiam, Monika! Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw MAM JUŻ EXPLORERA! 25.04.03, 17:29 Cześć! Mam już Explorera, jestem po pierwszym spacerze i jest super. Jedyny minus to duże rozmiary po złożeniu, mimo że mamy spory bagażnik to były problemy z włożeniem. Ale wózek jest świetny, za tą cenę napewno lepszego się nie kupi. Acha kosztował 479zł. Pozdrawiam, Monika! Odpowiedz Link Zgłoś
kreania Re: Wozek Babydreams Explorer 26.04.03, 23:40 Ja czekalam na ten wózek aż 1,5 miesiąca . WRESZCIE wczoraj go kupilam- kolor jasno szary. Dostalam po starej cenie czyli 470 zł. Do Dorotydu- kupujsz w Baronie czy nad Senatorem bo jak nad Senatorem to mozesz czekac i czekac. Dla mnie ponoc zamówili ( nad Senatyorem ) i do dzisiaj czekam na tel.)W koncu zadzwonil facet z Barona że przywiozl 2 szt.Jestem po pierwszym spacerze i uważam że jest ok tylko zjeżdża mi na prawo. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
minutek1 Re: Wozek Babydreams Explorer 04.05.03, 18:06 nie wiem czy dobrze zrozumialam,czy rozmawiaćie o Wrocławiu?gdzie można kupić ten wózek? Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw do Minutek1 04.05.03, 18:35 Witam! Ja jestem z Wrocławia. Kupiłam wózek 10 dni temu w hurtowni Bajka na ul. Długosza. Cena 479zł. Pozdrawiam, Monika! numer gadu-gadu 1087128 Odpowiedz Link Zgłoś