chipsi 30.03.07, 10:16 Mniejsza z tym czy komuś sie to podoba czy nie Koleżanka chce na swoje panieńskie gołego faceta a ja jako starościna muszę załatwić. No i szukam jakiegoś "sprawdzonego", tzn. profesjonalisty, żeby się jakiś zbok nie trafił. Możecie kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata985 Re: Namiary na striptizera? 30.03.07, 10:52 ten ma niezły repertuar))))) tancerz_adam_prywatki.eu.interia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: Namiary na striptizera? 30.03.07, 11:42 O kurde! Chyba nie o to nam chodziło Żadnych świec w... , wytrysków i takich tam. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Namiary na striptizera? 30.03.07, 11:57 no dawno tu nie zaglądałam.wpadłam i taki temat.jak dla mnie facecik super i ta swieczka w pupie)))))cena atrakcyjna ja bym go brała. w koncu z wytrysków mozecie zrezygnować))) Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Namiary na striptizera? 30.03.07, 12:34 jakis dziwnie tani ten striptiser) moze ma malutkiego ptaszka i dziewczyny nie piszcza za bardzo jak toto zobacza Odpowiedz Link Zgłoś
oladidi Re: Namiary na striptizera? 30.03.07, 14:50 www.badboys.pl tam chyba do wyboru i koloruhehe Odpowiedz Link Zgłoś