clio_1 02.06.07, 16:03 Czy wiecie kiedy zaczyna się wyprzedaż w ikei? Przed chwilą była reklama w tv, ale nie zwróciłam uwagi. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inga_iga Re: IKEA - wyprzedaż 02.06.07, 17:34 info ze strony Ikea "8 czerwca rozpoczynamy Wielką Letnią Wyprzedaż w IKEA. To właśnie w tym dniu, jak co roku, nasze ceny oszaleją, a na wszystkich, którzy w ten dzień zdecydują się nas odwiedzić, czeka moc atrakcji, niespodzianek i świetnej zabawy." Odpowiedz Link Zgłoś
clio_1 Re: IKEA - wyprzedaż 02.06.07, 18:13 dzięki, na stronie Janek jeszcze nic nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
niemogewtouwierzyc Re: IKEA - wyprzedaż 05.06.07, 11:51 Czy bedzie wiadomo wczesniej co bedzie przecenione? Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj21 Re: IKEA - wyprzedaż 05.06.07, 13:18 Ktoś ze znajomych mi opowiadał że w zeszłym roku nastawił się na tą wyprzedaż a okazało się że były dzikie tłumy i 5 rzeczy na krzyż przecenionych. Ciekawe jak będzie teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_maruda Re: IKEA - wyprzedaż 05.06.07, 13:39 Ja się wybieram. Mam kartę kredytową z IKEA, dostałam zaproszenie na wyprzedaż, dla posiadaczy karty Ikea otwiera sklep wcześniej, można chyba wejść godzinę przed "zwykłym" otwarciem za okazaniem karty i chyba zaproszenia. Mam w planach urządzić pokój córki i kilka rzeczy upatrzonych, kupię tak czy siak, ale może uda się coś taniej Odpowiedz Link Zgłoś