Dodaj do ulubionych

TESCO - rozpoczęła się wyprzedaż

28.06.07, 14:26
i jest mnóstwo ubranek w świetnych cenach, duży wybór bo wystartowała dzis i
jak zwykle więcej dla dziewczynek. Są koszulki, spódniczki, szlafroki frotte
po 6 PLN (tak tak), wszystko tańsze o 70%, jak coś jest 50% tańsze to już w
mniejszości. Poza tym lego, dvd disney'a. Warto smile

iza
Obserwuj wątek
    • ninaornella Re: TESCO - rozpoczęła się wyprzedaż 29.06.07, 00:11
      Potwierdzam bo byłam i obkupiłam córeczke a szlafroczek to na 2-3 latka to ja
      kupiłam nawet za 2,70 zł(byłam w szoku)Kupowałam we Wrocławiu polecam goraco bo
      sa super przeceny.
    • sniezkabiala Re: TESCO - rozpoczęła się wyprzedaż 29.06.07, 07:56
      A orientujecie sie moze , czy we wszystkich sklepach Tesco sa przecenione te
      same produkty? Wczoraj maz mial sie zorientowac co jest z ciuszkow w Lubinie i
      wypatrzyl jedna rzecz z przeceniona metka! Kiepsko patrzyl, czy faktycznie
      mozze byc malutko tych przecenionych rzeczy? Nie wiem, czy mam jechac...
      • krasulas Re: TESCO - rozpoczęła się wyprzedaż 29.06.07, 08:52
        chyba wszędzie
        Bytom: skarpetki dziecięce, część ciuszków, obuwie - nie przecenili za bardzo
        kolekcji letniej (stroje itp). Dla nas - bielizna, ciuchy (nie wszystkie).
        Podobnie z działem męskim. Masa tanich i ładnych piżamek dla nas i skarpet - to
        mi najbardziej utkwiło w pamięci.
        Aaaa - i przecenione są też fajne... garnkismile
        pzdr
        • mruu1 Re: TESCO - rozpoczęła się wyprzedaż 29.06.07, 09:47
          Noo, skarpetki fajniste za połowę ceny. Obkupiłam w nie córeczkę. Byłam w
          sklepie po 22.00 - dział bielizny i skarpet wyglądał jakby przeryło go stado
          dzików, połowa rzeczy pozrzucana z wieszaków brr...
    • agapk Re: TESCO - rozpoczęła się wyprzedaż 29.06.07, 09:14
      Gliwice:
      bluzeczki z dł rekawem dla dziewczynek, kpl spódniczka + bluzeczka, spódniczki,
      welurowe i bawełniane leginsy - to dla dziewczynek
      dla chłopców tez sporo,
      sliczne rzeczy dla maluszków do 12-18 miesiecy

ale nie wszystko przecenione , bylam wczoraj ok 12tej i z wielu przecenionych
      rzeczy nie było juz pełnej rozmiarówki
      w zasadzie dla swojej 6 latki nie kupilam nic - był tylko 1 typ bluzeczek z
      krótkim rekawem w tym rozmiarze ,bojówki khaki i spódniczka
      rzeczy nie przecenione - sporo ich jeszcze bylo, przesuniete w głąb stoiska
    • angie07 Re: TESCO - rozpoczęła się wyprzedaż 29.06.07, 10:52
      Przeceny są wszędzie, ale ludzie szybko wykupują. Kupiłam ciuszki dla rocznej
      córeczki, dla 7-latka było ich już trochę mniej ale zawsze coś....Polecam
      skarpety damskie od 3 zł d0 2,50 zł męskie nawet po 1,80 zł naprawdę fajne. Dla
      kobiet jeszcze bielizna w super cenie. Majteczki po 9,6 i 4 zł. Biustonosze ok.
      13-11 zł. Wydałam sporo kasy...ale jestem zadowolona.
    • marysiowamama Re: TESCO - rozpoczęła się wyprzedaż 29.06.07, 10:54
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48205&w=64977527 cenne kazde informacje
      • czarna_maruda Wrocław na Długiej 29.06.07, 21:42
        Są jeszcze przecenione rzeczy. Kupiłam koszulkę polo w błękitno-rózowe paski z
        wyhaftowanym motylkiem za 11 zł, do kompletu błękitne rybaczki z falbanką za
        12,50 i niebieskie dżinsy z różowymi przeszyciami, nogawka vintage (z tyłu na
        dole jakby pomarszczona) za 17,50.
        Były letnie męskie płaszcze (nie pamiętam firmy) przecenione z 200 zł na .. 20
        • monika121975 Re: Wrocław na Długiej 30.06.07, 16:21
          No i jeszcze zapomniałaś dodać o jednogodzinnej kolejce do kas....
    • gemmavera Re: TESCO - rozpoczęła się wyprzedaż 29.06.07, 22:09
      dziś byłam w Katowicach (w Silesii). Moim zdaniem wybór niewielki - kilka
      bluzeczek i koszulek, nic specjalnego. Jedyne, co mi się podobało, to sweterki
      w kolorowe pasy (16 zł), ale zostało dosłownie kilka sztuk.
      • gemmavera Re: TESCO - rozpoczęła się wyprzedaż 29.06.07, 22:11
        Aha, było za to sporo zabawek typu Barbie przecenionych o ponad 50%. Np. lalkę,
        która kosztowała 75 zł teraz można kupić za 30 zł. K0omplet dwóch Barbie -
        baletnic (sorry jeśli cos pokręcę, ale się nie znam) kosztował 120 zł, a teraz
        kosztuje 50 zł.
    • sniezkabiala Re: TESCO - rozpoczęła się wyprzedaż 29.06.07, 22:17
      Radze cweny wszystkiego sprawdzac czytnikiem. Kupilam pizamki chlopiece
      przecenione z 60zl na 3zl!!!!, chociaz na metce napisana cena po przecenie na
      jednej 20 a na drugiej 30. A balagan straszliwy - rzeczy przecenione pomieszane
      z tymi bez obnizki.
      • czarna_maruda Re: TESCO - rozpoczęła się wyprzedaż 29.06.07, 22:31
        Acha, były jeszcze szlafroczki chłopięce Cherokee 1 rozmiarze 122 za całe 4,50,
        granatowo-zielone.
        Z ciuszków o których pisałam wyżej rozmiarówka pełna, przy mnie panie
        przyklejały ceny
        • marta76 wawa-połczynska 29.06.07, 23:22
          dla kobiet nie widziała wiel eprzecenionych ubrań.Dla dzieci było pare
          smakołyków z cherokee,wiecej dla dziewczynek.Panie cały czas naklejały nowe
          ceny.Zabawek przecenionych nie widziałam.
    • emilka74 Re: A w Gdyni??? 29.06.07, 22:42
      Był ktoś może???
      pozdrawiam mama Emilki i Gabrielkasmile
    • greenland Poznań - Tesco na Piątkowie 30.06.07, 01:04
      W Poznaniu na Piatkowie jedna wielka KICHA... przebrane juz chyba wszystko.
      Szukalam czegoś dla chlopców: 1 rok, 2 latka i 4 latka, to jedynie sweterek
      kupilam za 14,50 zł (rozpinany na r. 98) i pizamkę za 22 zł (z 45 zł na 4-5
      lat).
      Zdecydowanie wiecej ubranek było dla dziewczynek.
    • busiu1014 Wrocław Bielany 30.06.07, 08:29
      Byłam, zobaczyłam i obkupiłam wszystkich w skarpetki wink

Dla córci kupiłam tez rajstopki - 2 pary za 11 zł, ale była ostatnia sztuka
      (chyba, że dołożą) i bluzeczki w 3paku z krótkim rękawkiem za 17,50.
      Ale ja generalnie za cherokee nie przepadam, więc może dlatego takie mało obfite
      te zakupy wink

Dla dziewczynek zapamiętałam jeszcze spódniczki dżinsowe po 12,50 i 14,50;
      bluzeczki z długim rękawem 3paki za 22zł; katanki za 17 z hakiem.
      Dużo sukieneczek przecenionych i spódniczki + marynareczki z karbowanego materiału.
      Piszę o rozmiarach 74-86, bo takimi sie zainteresowałam.

Dla mojego 3 latka znalazłam tylko skarpetki, szukałam jeszcze piżamki, ale nie
      było w przecenie żadnej (albo ja ślepa jestem) i spodni dresowych - też nie
      znalazłam nic; było sporo koszulek i jakieś spodnie dżinsowe, ale nie podobały
      mi się wink.

Sobie i mężowi kupiłam skarpetki - 2 paki dla męża po 6zł, pojedyncze pary od
      1,80 - jakościowo ok, bo już wcześniej testowane; dla siebie 2pak za 4zł
      przecenione z 12zł.

Ludzi nie specjalnie dużo, ale wieszaki (głownie skarpetkowe) pustawe wink

• paulina7383 Re: Wrocław Bielany 30.06.07, 08:57
        a wiesz może czy pajace takie biale 3-pack z misiem 12-18 byly przecenione albo
        body tez 3-pack takie różnokolorowe jedne w paseczki inne z gwiazdkami tez byly
        przecenione i jeszcze takie bielutkie bolerka do sukienek?
        • busiu1014 Re: Wrocław Bielany 30.06.07, 11:19
          Wiem, że nie były przecenione (ani body, ani pajace), bo tez liczyłam, ze kupię wink

Bolerka białe z hafcikiem w kwiatki - za 19 zł.
          Były tez czysto białe i różowe - te nie przecenione.
    • formelka1 Re: TESCO -Kabaty 30.06.07, 10:17
      Kupiłam rajstopki grube z aplikacjami samolotów i samochodów,rozmiar 128-134 po
      6zł, skarpetki firmy Pompea przecenione z 9zł na 4zł

pzdr,
      justysia i jej męska drużyna
      • karanissa Re: TESCO -Kabaty 30.06.07, 11:46
        A nie wiesz, jak na Kabatach wyglada asortyment dla chlopcow 104-110? Sa moze jakies bluzy, spodnie dresowe w tym rozmiarze? Bo bede dzisiaj miala mozliwosc tam zajrzec i nie wiem, czy warto...
        • monika121975 Re: cheerpke 30.06.07, 16:25
          Generalnie - obniżki dość fajne i w sumie warto jechać, ale wybór wśród małych
          ubranek - powyżej 104 to już niewiele.
          Skarpetki męskie fajne, rajstopy po 6zł ok (bawełna 72%)
          Z ciekawych niewspomnianych rzeczy - pidżamka długi rękaw ze spidermanem za
          18,90zł smile

No i ten płaszcz/jesionka, o którym pisała czarna_maruda- tylko ja myślałam, że
          to damski.
          • czarna_maruda Monika :DDD 30.06.07, 17:18
            > Generalnie - obniżki dość fajne i w sumie warto jechać, ale wybór wśród
            małych
            > ubranek - powyżej 104 to już niewiele.
            > Skarpetki męskie fajne, rajstopy po 6zł ok (bawełna 72%)
            > Z ciekawych niewspomnianych rzeczy - pidżamka długi rękaw ze spidermanem za
            > 18,90zł smile
            >
            > No i ten płaszcz/jesionka, o którym pisała czarna_maruda- tylko ja myślałam,
            że
            >
            > to damski.

Ja też tak na początku myślałam i złapałam szybko rozmiar "na oko" normalnie aż
            mi się zimno zrobiło, że taka gruba jestem, jak zobaczyłam rozmiar na metce -
            48, dopiero mąż mnie oświecił, że na męską stronę się zapina smile
            Ale szczerze mówiąc nieźle na mnie leżał, chociaż sylwetkę mam
            zdecydowanie "niemęską" ;D

• iberka Kraków 30.06.07, 16:46
      dziś pojechałam z młodym na kapelanke i mogę napisać, iż dla dzieci warto na
      Wielicką a dorośli na kapelankę smile. Dokupiliśmy trampki cherokee, które młody
      uzywa od wiosny i spisuja się świetnie (teaz po 6PLN ażwink)

iza
    • kolorko Warszawa- Stalowa 30.06.07, 19:16
      Dla dzieci nic rewelacyjnego nie wiedziałam, no, skarpety za pół ceny:0 Sporo
      bluzek damskich, zabawki- lego rycerskie, lalki ( śniezka- 20 zł z 44),
      wsztstko porozrzucane, wiec trudno trafić, znalazłam ksiażki Kasdepke"Co to
      znaczy" za 10 zł ( ja już mam, niestetysmile )
      www.merlin.com.pl/frontend/browse/product/1,390006.html
    • pipimax1 Re: TESCO - rozpoczęła się wyprzedaż 01.07.07, 00:25
      a w zielonej górze super przeceny, można naprawdę dużo kupic i dla dzidzi i dla
      siebie.....
      • edytek1 Re: TESCO - rozpoczęła się wyprzedaż 02.07.07, 14:34
        Byłam dziś w Warszawie na Połczyńskiej i jest dużo rzeczy dla maluszków do2
        roku życia zwłaszcza dla dziewczynek dla chłopca też by sie coś znalazło. Dla
        dużej 5 letniej córki (rozmiar 122cm) kupiłam spodnie jansy obrzywane różową
        nitką z serduszkami za 18 zł przecenione z 35 zł i bluzkę na 12 zł przecenoną z
        24 zł sobie bluzkę czrną z guzikami za 12 zł przecenioną z 40. Cichów
        damskich jest bardzo dużo na ceny nie patrzyłam , bo się odchudzam i zmieniam
        rozmiarsmile
        • emilka74 Re: TESCO - rozpoczęła się wyprzedaż 05.07.07, 22:02
          A ja kupiłam pięny zestaw ogrodowy ; 4 krzesła i stół z parasolem za 250 zł(w
          OBI taki był przeceniony z 700 na 500.
          mama Emilki i Gabrielkasmile
    • wielorybka Łódź - galeria i widzew 02.07.07, 21:38
      smutne resztki się ostały
      szlafroki były po 20 zł, na widzewie wisiał jeden damski w roz.S a w galerii
      były 2 sztuki M (załapałam się); dziecięce też po 20 zł
      trochę fajnych t-shirtów 2-3 lata jeszcze było po 7,5
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka