arkanka 22.04.08, 08:38 Co sądzicie o ciuszkach firmy coccodrillo. Mam zamiar kupić synkowi. Słyszałam ze rzeczy są super. Zastanawiam się nad czymś takim www.allegro.pl/item350559907_zestaw_coccodrilo_rozm_80.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arkanka Re: Ciuszki coccodrillo 22.04.08, 08:43 www.allegro.pl/item350559907_zestaw_coccodrilo_rozm_80.html moze ten adres sie otworzy Odpowiedz Link Zgłoś
asiulekn Re: Ciuszki coccodrillo 28.04.08, 08:01 Ja uważam, ze ciuszki są super. Moje dzieci zarówno maluszek jak i starsza córka, mają dużo ciuszków tej firmy i nic sie z nimi nie dzieje. Dzieciaczki noszą ciuszki na okrągło i po praniu wyglądają dalej super. Ja serdecznie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mlubik Re: Ciuszki coccodrillo 22.04.08, 08:49 komplecik jest super ja kupuje te ciuszki-mam kilka bodziaków,2 kombiezony na zimę, kompleciki, same bluzy, trampki, czapeczki, itd.- uważam, że jakościową sa super!!!(starannie wykonane,...). Mój synek lubi je nosić Odpowiedz Link Zgłoś
marcia19 Re: Ciuszki coccodrillo 22.04.08, 09:02 Jakość tkanin napewno dobra. Mamy sporo ubranek Coccodrillo. Jednak napy w body są baaardzo słabe, tzn zapięte trzymają bardzo mocnon niestety czasem za mocno i później odpadają przy odpinaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
igooska Re: Ciuszki coccodrillo 22.04.08, 10:13 No to ja mam pecha!Ciuszków ma 3 sztuki -kurteczka z kolekcji 2008 granatowa i po 1 mcu jezdzenia w wózku sciągacz sie zmechacił i obkulkował a co będzie po praniu?Mam też komplecik szare sztruksy i są ok a do tego bluza bordowa i ona po kilku praniach jest okropnie powyciągana.Ale ciuszki ogólnie są super tylko drogie Odpowiedz Link Zgłoś
sylka99 Re: Ciuszki coccodrillo 22.04.08, 11:40 Polecam - synek ma 2,5 roku i często u nich kupuję... jak dotąd na nic się nie "nacięłam" pzdr. Sylka99 Odpowiedz Link Zgłoś
jola250 Re: Ciuszki coccodrillo 08.05.08, 08:47 sprzedaje może pani te ciuszki po synku? Odpowiedz Link Zgłoś
arkanka Re: Ciuszki coccodrillo 22.04.08, 11:50 No właśnie w sklepie te ciuszki sa bardzo drogie ale widzę ze ta dziewczyna sprzedaje sporo tych ciuszków z coccodrillo po swoim dzieciaczku, są nie zniszczone wiec chyba sie skuszę. www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1276641 Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaad Re: Ciuszki coccodrillo 22.04.08, 12:59 Moje Dziewczynki ( 1,5 roku ) mają większość ciuszków z tej firmy, dlatego, że są super jakościowo.( no i nam odpowiada wzornictwo ) Nic nie zmienia kolorów, nie rozciąga się, zatrzaski dobrze trzymają i odpadają. Jak zrobisz raz większe zakupy to masz kartę rabatową, dzięki której zawsze oszczędzisz parę zł. Poza tym ja bardzo chętnie kupuję na wyprzedażach ( w zesżłym roku już w pierszych dniach lipca albo nawet koniec czerwca były przeceny wiosenno letniej kolekcji ). A wtedy ceny są całkiem atrakcyjne Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaad Re: Ciuszki coccodrillo 22.04.08, 12:59 magdalenkaad napisała: > Moje Dziewczynki ( 1,5 roku ) mają większość ciuszków z tej firmy, > dlatego, że są super jakościowo.( no i nam odpowiada wzornictwo ) > Nic nie zmienia kolorów, nie rozciąga się, zatrzaski dobrze trzymają > i odpadają. Jak zrobisz raz większe zakupy to masz kartę rabatową, > dzięki której zawsze oszczędzisz parę zł. Poza tym ja bardzo chętnie > kupuję na wyprzedażach ( w zesżłym roku już w pierszych dniach lipca > albo nawet koniec czerwca były przeceny wiosenno letniej kolekcji ). > A wtedy ceny są całkiem atrakcyjne Oczywiście zatrzaski NIE ODPADAJĄ )) Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka A kurtki jaka jakość? 22.04.08, 13:18 poobaja mi sie kurtki z kolekcji blue i zastanawiam się,czy warto Odpowiedz Link Zgłoś
mira31 Re: A kurtki jaka jakość? 22.04.08, 13:45 witaj, ja kupiłam w CH reduta, w sklepie firmowym właśnie taką kurtkę dla córki: www.allegro.pl/item348589663_coccodrillo_kurtka_wiosenna_128_cm.html kurtak na podpince bawełnianej, ale po wyjęciu to ta bluza taka cieńka i szmatkowa. ogólnie kurtka dobrze wykonana, brak krzywych szwów, czy wiszących nitek. córka ma 128 cm i kurtka na 128 była jeszcze troszeczkę lużna. cena 149 zł, kolor bardzo jasny błekit. ogólnie kurtka ładna ale - moim zdaniem - bardzo droga. następnego dnia w next w ZT kupiłam brązową kurteczkę na polarku ( ale jest on zintegrowany) - moim zdaniem- duuużo ładniejszą za ...105 zł. więc tą kurtkę zwróciłam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: A kurtki jaka jakość? 22.04.08, 13:51 własnie zastanawiam, sie nad tą błekitna lub granatowa bez bluzy. Te błekitna jest troche jasna, ale to moje kolory Córka ma na lato bardzo duzo granatowych i białych rzeczy, wiec te kurtki sa kolorystycznie idealne. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Ciuszki coccodrillo 22.04.08, 14:00 Czasami bardzo mi się podobają, ale ceny mają zbyt wysokie, więc kupuję wyłącznie na przecenach, a odkąd jest we Wrocławiu outlet Coccodrillo to tylko tam. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Ciuszki coccodrillo 22.04.08, 17:57 W Factory Outlet, róg Mińskiej i Granicznej (Muchobór). Ceny bardzo atrakcyjne, a zaopatrzenie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Ciuszki coccodrillo 22.04.08, 16:51 ładne i ponoc dobra jakość. ja mam daleko do sklepu i jaksie juz z trudem wybiorę, to nie ma rozmiarów Zaopatrzenie sklepu w Reducie zalozne. Odpowiedz Link Zgłoś
igooska Re: Ciuszki coccodrillo 22.04.08, 18:34 www.we-dwoje.pl/coccodrillo;-;kolekcja;north;port;girl,artykul,5518.html ja mam taka granatowa kurteczke dla 1,5 rocznego chlopca.Pani polecila mi ze to niby kolekcja dla chopcow!A tu sie okazuje ze to dla dziewczynekAle wracajac do tematu ,kurteczka ladna z bluza podpinana ktora jest cienka ale tak jak wczesniej pisalam po ponad miesiecznym uzytkowaniu sciagacz jest w okropnym stanie Odpowiedz Link Zgłoś
igooska Re: Ciuszki coccodrillo 22.04.08, 18:36 E sorki przyjrzalam sie ze mam ten sam motyw ale chlopieca!Ze sciagaczami przy rekawach i pasie.Ale wygladaja okropnie zmechacone a prane nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
arkanka Re: Ciuszki coccodrillo 22.04.08, 21:43 Byłam w sklepie coccodrillo jejciu faktycznie drogie te ciuszki. to ja chyba zostanę przy tym allegro. tam mozna kupić w rozsądnej cenie.Ciuszki wyglądają na niezniszczone, a i sprzedawca uczciwy sie wydaje. A dzisiaj dziewczyna wstawiłą jeszcze inne ciuszki z tej firmy. Wiec jak dobrze pójdzie skompletuje sobie cały zestawik, za małe pieniądze .Superrrrr!!! www.allegro.pl/item350560841_spodnie_coccodrillo_rozm_80.html www.allegro.pl/item352353440_bluzeczka_coccodrillo_rozm_80.html ten też mi sie podoba uwielbiam zielenie. Wszystko super tylko fundusze niestety ograniczone. Wybrałby sie jeszcze to i owo. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Może ja nadmiernie podejrzliwa jestem... 22.04.08, 21:46 ale cos mi ten caly wątek pachnie autoreklamą. Że niby jakaś pani fajne ciuszki wystawia na Allegro.... Odpowiedz Link Zgłoś
arkanka Re: Może ja nadmiernie podejrzliwa jestem... 22.04.08, 22:04 Może i jesteś. ale jak rozsądnie wydajesz kasę to dwa razy sprawdzisz i dopytasz zanim kupisz. dlatego pytam, bo już kilka razy sie nacięłam na ciuszki niby fajne a potem okazywało sie, ze wyrzucona kasa, bo ciuchy po pierwszym praniu do kosza. A te ciuchy do najtańszych niestety nie należą. Komplecik bluza, spodnie za prawie stówkę o zgrozo, to niestety nie mało. A niestety na allegro nie ma ciuszków z coccodrillo używanych innych. reszta nowa cena bluzeczki 31 zł + przesyłka A jesli znajdziesz mi coś fajnego to super. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Ciuszki coccodrillo 22.04.08, 21:54 Ten sprzedawca ma ceny outletowe www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4591354&p=0&gr_id=11764 Odpowiedz Link Zgłoś
arkanka Re: Ciuszki coccodrillo 22.04.08, 22:06 Szkoda ze dla dziewczynek a nie dla chłopców bo ceny faktycznie niezłe. Odpowiedz Link Zgłoś
cacharel Re: Ciuszki coccodrillo 22.04.08, 22:06 niektóre ubranka bardzo ładne zwłaszcza zimowe kurtki kupiłam dla synka w Reducie dla młodszego na ten rok już na wyprzedaży bo ceny wysokie niestety i różnie z rozmiarówką zwłaszcza dla maluchów te na 68 jakoś za małe na mojego szkraba Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_lilianna Re: Ciuszki coccodrillo 22.04.08, 22:07 nie są złe, ale osobiście w podobnej cenie wolę firmę mariquita. Odpowiedz Link Zgłoś
lis888 Re: Ciuszki coccodrillo 22.04.08, 22:14 Ja tę kurtkę (z linka podanego przez pię): www.allegro.pl/item351417433_kurtka_coccodrillo_nowa_92_tanio_wyprzedaz.html kupiłam na Allegro nową dla mojego synka. Ładna owszem, tylko wykończenie bardzo niebdbałe. Zewsząd wystawały nitki, zwłaszcza wielkim negatywnym zaskoczeniem dla mnie było że taka okrągła aplikacja z przodu to przyszyty kawałek jakieś szmatki z nieobrębionymi brzegami, z których właśnie wystawały m.in. owe nitki, które w praniu kompletnie powypełzały. Poza tym materiałem wierzchnim jest bardzo ceinuteńka bawełenka, normalnie jakby batyst, oczywiście nie ma mowy o nieprzemakaniu i tp. Dla mnie totalna porażka, czym prędzej ja odsprzedałam. Body z Coccodrillo (rozm 98, teoretycznie na trzylatka) zbiegły się tak, że sa w kroku krótsze od body z H&M rozm. 86! Absolutnie odradzam! Odpowiedz Link Zgłoś
mikita10 Re: Ciuszki coccodrillo 23.04.08, 07:41 Ja miałam pajaca - jakiś koszmarek rozmiarowy i się szybko zmechacił. Natomiast co do kurtek i kombinezonów to już parę "przerobiliśmy" i są super. Ja miałam takie, że naprawdę nieprzemakały (rzecz jasna na spacer w ulewie nie chodzilismy), poza tym po jednym sezonie nic kompletnie się nie pruło/mechaciło itp. wyglądają jak nowe. Chciałam kiedyś kupić kurtkę wiosenną z Mariquity, ale nic mi sie nie spodobało. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolka75 Re: Ciuszki coccodrillo 23.04.08, 13:30 Firma w tym roku pofrunęła z cenami, tak, że nawet niejedną o niebo leposzą firmę przbija np. H&M mam kilka ciuszków, lae odkąd odkryłam inne, poza HM, oczywiście,to pożegnałam sie na zawsze z Coccodrillo. Osobiście nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś