mamachlopca1 23.06.08, 18:56 chcialabym kupic spioszki dla noworodka a wiec ten malutki rozmiar.czy mozecie polecic ktoras firme albo ew.sprzedajacego?albo nie polecic? bo trudno tak bez pomacania sie zdecydowac a moze macie sprawdzone... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdziak78 Re: śpiochy na allgro? 23.06.08, 19:20 jestem mamą 2 miesiecznej córeczki, nosze się zamiarem wystawienia na allegro 3 pary spioszków firmy pinokio, które nie były ani razu założone, są wyprane w płynie lowela i poprasowane. jedne sa kremowo- zielone, i 2 pary kremowych. Jeżeli jesteś zainteresowana to zrobię zdjecia i wysle. W sklepie zapłąciłam za nie po 13-14 zł. Sprzedam oczywiście troszke taniej, na allego ceny sa podobne + koszty wysyłki. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ilonsa Re: śpiochy na allgro? 23.06.08, 19:31 ja kupowałam u użytkownika GRANIKA firmy pinokio. Kupiłam roz. 56 i 62. Odpowiedz Link Zgłoś
madzik0711 Re: śpiochy na allgro? 24.06.08, 06:41 Ja polecam Ci pajace, bo pod spiochy trzeba jakis kaftanik czy cos. ja kupowałam i kupuje tylko pajace. Co do sprzedawcy polecam pawels_123 koleś ma fajne rzeczy, gatunek super i w miare niedrogie. Nie wszystko ma zawsze wystawione, ale możesz go pytac, ja w ten sposób kupiłam u niego fajne body dla córci. Odpowiedz Link Zgłoś