magdapik 31.07.08, 13:19 Poradźcie mi proszę gdzie mogę dostać taką podkładkę pod fotel na kółkach (np komputerowy) najlepiej przeźroczystą. Widziałam takie w ikei, ale były we wzory i kosztowałay niemało bo ok 100zł. Może ktoś gdzieś takie widział? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margolciar Re: Podkładka pod fotel komputerowy 31.07.08, 13:21 ja tylko w Ikei widziałam, zupełnie przeźroczyste i takie kupiłam do pracy. fakt, tanie nie są Odpowiedz Link Zgłoś
irenka_n Re: Podkładka pod fotel komputerowy 31.07.08, 14:38 można kupić w Office Depot, ale nie mam pojęcia za ile Odpowiedz Link Zgłoś
mamapoli06 Re: Podkładka pod fotel komputerowy 01.08.08, 12:40 Też czegoś takiego szukałam. Widziałam w sklepie Komfort, ale jeśli się nie mylę, to jeszcze droższe niż w Ikei. Odpowiedz Link Zgłoś
magdapik Re: Podkładka pod fotel komputerowy 01.08.08, 15:29 Dzięki dziewczyny Najchętniej kupiła bym przez net bo wszędzie mam daleko Potrzebuję tego sztuk 3 (no może bez jednej bym się obeszła) więc trochę to będzie kosztować. Jak będę w ikei to zobaczę na te bez wzorów (na ich stronie jakoś ich nie widzę) no i przy okazji do komfortu podjadę bo to po drodze. Odpowiedz Link Zgłoś