maja11-25 15.09.08, 14:09 dziewczyny a co sadzicie o kaloszach podobno sa modne w tym sezonie czy warto je kupic prosze o odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ Re: kalosze 15.09.08, 14:13 Jeśli potrzebujesz kaloszy to kupuj, ale jeśli masz je nosić na codzień, po to tylko, że są modne to bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: kalosze 15.09.08, 15:12 Tym bardzoej ze kalosz cholernie niewygodne i zimne Wiem, bo wczoraj chodziłam w kaloszach z tej prostej przyczyny ze wszystkie buty oprocz sandałów mam albo u rodzicow albo u tesciow. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonabw Re: kalosze 15.09.08, 19:15 Kalosze używam tylko w lecie, jak jestem na wakacjach na kempingu i pada deszcz Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: kalosze 15.09.08, 19:41 Ja jeszcze jesienia jak pada deszcz i ide z corka chodzic po kałużach) Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: kalosze 16.09.08, 17:06 nie, no jak modne, to trzeba kupic koniecznie ja co prawda ofiarą mody nie jestem i nie ze wszystkimi trendami jestem na bieżąco, ale mam wrażenie, że naprawdę modne to one były ze dwa albo i trzy sezony temu... Kiedy np. Maria Peszek biegała na bankietach w kolorowych kaloszach Odpowiedz Link Zgłoś
dorotaifilip Re: kalosze 16.09.08, 18:07 Ja zamierzam skorzystać z mody na kalosze. Mam takie stare zielonki na spacery po deszczu. Teraz te kalosze są przepiękne - te kwiatuszki, kratki, różne długości..... . Lodzio-miodzio. Jest w czym wybierać. pozdrawiam - dorota Odpowiedz Link Zgłoś
maja11-25 Re: kalosze 16.09.08, 19:02 dzieki ciesze sie ze nie tylko mnie sie podobaja te kalosze pozdrawiam dzieki Odpowiedz Link Zgłoś