jagodka1212 08.02.09, 13:56 Czy one sa rzeczywiscie takie dobre? Przymierzam sie do kupna tych bordowych a moze "srebrne" sa lepsze? Bylabym wdzieczna za Wasze opinie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
duszka30 Re: garnki Tefal 08.02.09, 16:14 Jeśli pytasz o Ingenio to ja polecam bardzo. Świetnie się w nich gotuje, piecze i przechowuje. Ja mam akurat granatowe bo kupiłam je cztery lata temu, jak były tylko takie, ale jestem zadowolona z nich bardzo!! Odpowiedz Link Zgłoś
schiraz Re: garnki Tefal 08.02.09, 20:49 Mam komplet dwóch patelni ingenio, ten z odpinaną rączką, niebieski. Są świetne, mam je trzeci rok, dalej teflon w niezmienionym stanie, można smażyć bez kropli tłuszczu. Mam w planie kupić z dwa garnki, zobaczymy jak będzie. Dodam że stosuję się do reguł producenta i te patelnie nie poczuły na sobie metalu Używam drewnianych bambusowych łopatek i mieszadeł. Odpowiedz Link Zgłoś
miszkolc1 Re: garnki Tefal 08.02.09, 21:53 czy te gary nadaja sie do piekarnika? Odpowiedz Link Zgłoś
duszka30 Re: garnki Tefal 09.02.09, 08:58 Tak nawet przy maksymalnej temperaturze Odpowiedz Link Zgłoś
klarci Re: garnki Tefal 10.02.09, 20:29 Ja mam komplet ze stali nierdzewnej, ale symbolu nie pamiętam. Jetem średnio zadowolona. Gotują nieźle, ale sątrudne do utrzymania w czystości (może tak mają wsztystkie). Mam na myśli ślady po grzaniu i plamki białe na dnie. Odpowiedz Link Zgłoś
klarci Re: garnki Tefal 10.02.09, 20:30 Aha, patelnię bardzo lubię tej firmy. Mam jeszcze parowar i bardzo fajnie gotuje, choć długo, ale się mało wygodnie myje. Odpowiedz Link Zgłoś