ma.malina 30.04.09, 12:29 Szukam dla małej dziewczynki , gdzie w sieciówkach są jakieś ładne ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia_i_p Re: Chustki na głowę 30.04.09, 12:46 W sieciówkach ciężko - H@M ma jakieś z Hello Kitty, w C&A widziałam ostatnio jedną czerwoną, taką w typowe wzorki, coś a la Marengo. Ale była jedna i wisiała w dziwnym miejscu, nawet się nie przyjrzałam, czy miała cenę, może to klient zgubił. Najfajniejsze są według mnie właśnie Marengo - wzorki ładne, bawełna miękka, i starannie obrębione, w praniu się nie strzępią na rogach. Tyle, że nie sposób ich dostac w sieciówkach. Na pewno je widziałam w sklepach TDO (tania dobra odzież - siec dyskontów odzieżowych - ani ta odzież specjalnie dobra ani bardzo tania, ale z fajnych rzeczy można dostac body i pidżamki Marcinkowskiego, spodnie Gameta i właśnie chustki Marengo). Oprócz tego widuję je w małych sklepikach z odzieżą. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Chustki na głowę 30.04.09, 17:39 Tu są chustki Marengo www.dzieciecakraina.com.pl/Chustki_bandana-k3-0--default.html Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Chustki na głowę 30.04.09, 17:41 We Wrocławiu są w hurtowni Bajka, bywają w Astrze, sklepie Paulinka przy Szybowcowej, DH Hermes w Leśnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
doublebubble Re: Chustki na głowę 30.04.09, 22:36 Ja kupiłam w Coccodrillo-może nie jakaś rewelacja jeśli chodzi o wzór,ale nigdzie indziej nie mogłam znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
edzia_79 Re: Chustki na głowę 01.05.09, 08:52 jedna mamy z H&M z Hello Kitty druga super kolorowa ze straganu Odpowiedz Link Zgłoś