minkapinka 03.09.09, 11:05 Przymierzam się do zakupów w Gymboree i chce kupić sukienkę z rajstopami. Pytanie jak w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tzka Re: Gymboree - jakość rajstop? 03.09.09, 11:25 Pochwal sie, jaki to komplecik. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Gymboree - jakość rajstop? 03.09.09, 11:40 Nie ma się czym chwalić, bo ja na tym forum słynę z tego, ze nie przepadam za Gymboree i lubię wszystko do bólu proste Zastanawiam się nad jedną z tych sukienek z pasującymi rajstopami Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: Gymboree - jakość rajstop? 03.09.09, 11:46 Sliczne, tylko maja killerskie ceny IMHO. Ostatnio w H&M namierzylam podobna sukieneczke do tej granatowej z Yorkami Gymboree. Czerwone byly, bordowe i szare. Wzor na gorze ma fajny. Mozna do niej dokupic rajtki. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Gymboree - jakość rajstop? 03.09.09, 11:54 w H&M kupuję w rozmiarze powyżej 128 cm, a tam nie ma niczego ciekawego Własnie sprzedaję rzeczy po córce na allegro, wiec zaszaleję Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: Gymboree - jakość rajstop? 03.09.09, 12:07 Dla wiekszych dziewczynek ta jest ladna: Ale w sklepie jej nie widzialam. Nie jestem pewna, czy dobrze wkleilam zdjecie... Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: Gymboree - jakość rajstop? 03.09.09, 12:09 Zle... Z tego linku: shop.hm.com/de/shoppingwindow? dept=BARN_LFL_KLA&shoptype=S Pierwsza po lewej. Jest kilka wzorow z tego modelu. Jak sie wkleja zdjecia, minkopinko? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: Gymboree - jakość rajstop? 03.09.09, 12:15 a moglabys wkleic linka do tych sukieneczek dla mlodszych dziewczynek? nie widze czerwonej na stronie h&m... Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: Gymboree - jakość rajstop? 03.09.09, 12:27 No, wlasnie ja tez nie widze... Maja jakas okrojona propozycje w tym netowym sklepie. Szukam na All. Niestety, tych dzianikowych, o ktorych pisalam, nie ma na All. Pewnie dlatego, ze sa za drogie, by jeszcze dodatkowo podbijac cene, by miec zysk. Przy okazji - w wakacje kupilam mlodej takze taka, z bawelny: www.allegro.pl/item724419393_h_m_sukienka_tunika_fiolet_r_4_6_l_110_116.html Sa tez w innych kolorach: www.allegro.pl/item727150449_h_m_sukienka_tunika_roz_r_6_8_l_122_128.html Ale to na wieksze dziewczynki. Ale mniejsze tez sa. Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda Re: Gymboree - jakość rajstop? 03.09.09, 12:30 mam w domu tę sukieneczkę granatową z pieskami z nowej kolekcji Gymboree i potwierdzam podobna w fasonie do tych z H&M, tez mi się ta czerwona najbardziej podobała, tylko juz mam tyle tych dzianinowych sukienek dla córki, ze się nie skusiłam, w tym roku w h&m zresztą spory wybór róznych dzianinowych sukieneczek a co do rajstopek Gymboree to mam kilka par< wyglądają ok< ale jeszcze nie noszone< nie prane< a tak naprawde wtedy okazuje sie jakiej są jakosci dopiero Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: Gymboree - jakość rajstop? 03.09.09, 12:35 te dzianinkowe sukieneczki to chyba tylko na dwor bo do przedszkola wydaje mi sie za ciepla... Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Gymboree - jakość rajstop? 03.09.09, 13:36 to zależy jaki jest sklad, ja szukam tylko w 100% bawełnianych. Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: Gymboree - jakość rajstop? 03.09.09, 12:34 Wybieram sie wlasnie do H&M. Moge wyslac zdjecie MMS-em. Numer(y) na mail, jesli ktos jest chetny. Odpowiedz Link Zgłoś
fredek8 Re: Gymboree - jakość rajstop? 03.09.09, 14:00 Zdecydowanie nie pochwalę jakości rajstop z Gymboree nie 2 bardzo szybko się supełkują, miałam około 10 sztuk. niestety ostatnio jakość tych ubranek się pogorszyła. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: Gymboree - jakość rajstop? 04.09.09, 09:19 kupilam Oli wczoraj taka sukieneczke shop.hm.com/de/shoppingwindow?dept=BARN_LFL_KLA&shoptype=S Ola wyglada w niej slicznie - sukieneczka jest cieniutka,mila w dotyku i bardzo fajnie lezy no i kolorki sa takie super wesole Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: Gymboree - jakość rajstop? 04.09.09, 09:20 jeszcze raz www.allegro.pl/item732814406_nowa_sukienka_h_m_r_104_3_4_l.html Odpowiedz Link Zgłoś