laruara 24.09.11, 08:54 Jak to działa, bo potrzebuję skorzystać, a nie chciałabym zrobić z siebie pośmiewiska Poza tym, czy pieniądze natychmiast trafiają na konto, czy trzeba ileś odczekać. Bardzo proszę miłe forumki o instrukcje, jak chłop krowie na miedzy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jantarowo Re: Bankowpłaty - mam pytanie 24.09.11, 09:03 ja wplacam w ing wiec nie wiem jak inne ale pewnie podobnie dzialaja tak jak w bankomacie caly czas masz instrukcje co robic- krok po proku. Jedno co mnie zaskoczylo to to, ze wkladasz wszystkie banknoty razem, nie pojedynczo. wplatomat sam przelicza.Pieniadze powinny byc ulozone porzadnie w jednym kierunku, ta sama strona i tyle.Pieniadze sa zaraz na koncie. Odpowiedz Link Zgłoś
klara-poisencja Re: Bankowpłaty - mam pytanie 24.09.11, 09:06 z tego co pamiętam najpierw wkładasz kartę a potem wszystkie instrukcje co dalej masz podane na ekranie.jest to naprawdę łatwe-jak wypłata pamiętaj,żeby mieć niezniszczone banknoty-wkładasz je w szczelinę. ja pieniądze na koncie mam niemal za chwilę-na pewno tego samego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
laruara Re: Bankowpłaty - mam pytanie 24.09.11, 10:38 Bardzo dziękuję, dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Bankowpłaty - mam pytanie 24.09.11, 14:42 Nie wiedziałam, że karta do wpłatomatu potrzebna, a potem co? Podaje się nr konta ? Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: Bankowpłaty - mam pytanie 24.09.11, 14:45 Właśnie po to jest karta, żeby tego numeru nie trzeba było wstukiwać. I żeby było wiadomo, że to wpłata własna, a nie obejście np. płatnych wpłat na cudze konta Odpowiedz Link Zgłoś
klara-poisencja Re: Bankowpłaty - mam pytanie 24.09.11, 16:12 to jest jak w bankomacie-wkładasz kartę i wpisujesz PIN różnica jest taka,że wkładasz pieniądze a nie wyjmujesz Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Bankowpłaty - mam pytanie 24.09.11, 16:18 Na każdym jest instrukcja obsługi, kasa jest na koncie od razu a w najgorszym wypadku w ciągu godziny. Odpowiedz Link Zgłoś