Dodaj do ulubionych

Bankowpłaty - mam pytanie

24.09.11, 08:54
Jak to działa, bo potrzebuję skorzystać, a nie chciałabym zrobić z siebie pośmiewiska wink
Poza tym, czy pieniądze natychmiast trafiają na konto, czy trzeba ileś odczekać.
Bardzo proszę miłe forumki o instrukcje, jak chłop krowie na miedzy smile
Obserwuj wątek
    • jantarowo Re: Bankowpłaty - mam pytanie 24.09.11, 09:03
      ja wplacam w ing wiec nie wiem jak inne ale pewnie podobnie dzialajasmile tak jak w bankomacie caly czas masz instrukcje co robic- krok po proku. Jedno co mnie zaskoczylo to to, ze wkladasz wszystkie banknoty razem, nie pojedynczo. wplatomat sam przelicza.Pieniadze powinny byc ulozone porzadnie w jednym kierunku, ta sama strona i tyle.Pieniadze sa zaraz na koncie.
    • klara-poisencja Re: Bankowpłaty - mam pytanie 24.09.11, 09:06
      z tego co pamiętam najpierw wkładasz kartę a potem wszystkie instrukcje co dalej masz podane na ekranie.jest to naprawdę łatwe-jak wypłata big_grin
      pamiętaj,żeby mieć niezniszczone banknoty-wkładasz je w szczelinę.
      ja pieniądze na koncie mam niemal za chwilę-na pewno tego samego dnia.
      • laruara Re: Bankowpłaty - mam pytanie 24.09.11, 10:38
        Bardzo dziękuję, dziewczyny.smile
      • gazeta_mi_placi Re: Bankowpłaty - mam pytanie 24.09.11, 14:42
        Nie wiedziałam, że karta do wpłatomatu potrzebna, a potem co? Podaje się nr konta ?
        • wuika Re: Bankowpłaty - mam pytanie 24.09.11, 14:45
          Właśnie po to jest karta, żeby tego numeru nie trzeba było wstukiwać. I żeby było wiadomo, że to wpłata własna, a nie obejście np. płatnych wpłat na cudze konta smile
          • klara-poisencja Re: Bankowpłaty - mam pytanie 24.09.11, 16:12
            to jest jak w bankomacie-wkładasz kartę i wpisujesz PIN
            różnica jest taka,że wkładasz pieniądze a nie wyjmujesz big_grin
    • czar_bajry Re: Bankowpłaty - mam pytanie 24.09.11, 16:18
      Na każdym jest instrukcja obsługi, kasa jest na koncie od razu a w najgorszym wypadku w ciągu godziny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka