Dodaj do ulubionych

Fundusz dla dziecka, mozna odkładać już od 50 zł.

03.02.13, 11:55
Nowa forma zabezpieczenia dziecka na przyszłość. Wpłata minimalna to 50 zł miesięcznie. Zysk gwarantowany przez firmę ,roczny to 30% na umowie. Polska firma, można wszystko osobiście sprawdzić. Firma istniała przed Amber G. i nadal istnieje. Więcej szczegółów na blogu.
Obserwuj wątek
    • wiktoria_b gruszki na wierzbie 09.02.13, 20:55
      Nie dajcie się nabrać.
      • detor Re: gruszki na wierzbie 09.02.13, 22:15
        Najprostszą rzeczą z możliwych jest najprościej sprawdzić samemu podaną informację. Dopiero wtedy mamy prawo oceny. Nie mając nawet zielonego pojęcia o ofercie, wyrażanie opini na jej temat jest co najmniej dziwne i nie zrozumiałe. Widzimy często różne oferty na blogach czy wpisy, ostatnio jest jakaś dziwna mentalność wyrażania opinii na dany temat w ogóle nie poznając oferty. Czyżby nastąpił analfabetyzm wsteczny?
        • annajustyna Re: gruszki na wierzbie 12.02.13, 16:24
          Zadne fundusze dla dziecka na rzecz np. jego nauki nie sa korzystne, chocby dlatego, ze dostep do pieniedzy ma sie dopiero po osiagnieciu przez dziecko pelnoletnosci. 30% zysku w skali rocznej? Toz to oszustwo szyte grubymi nicmi. A jesli w skali kilkunastu lat? zaden zysk.
          • detor Re: gruszki na wierzbie 12.02.13, 17:44
            Sytuacja wprost arcy nienormalna. Napisałem post wcześniej że jezeli się o czymś wypowiadamy to naprawdę warto chociaż minimum samemu sprawdzić a nie na upartego bzdury powtarzać. To jest na prawdę dziwne i nie zrozumiałe. Te 30% to rocznie . Nic prostszego jak samemu sprawdzić, wszystko jak na dłoni jest na moim blogu. Warunek podstawowy to chociaż minimum chęci aby to sprawdzić.
            ebiznesnet24.blogspot.com/
            • annajustyna Re: gruszki na wierzbie 13.02.13, 09:56
              Proponuje najpierw sprawdzic zasady ortografii i interpunkcji. 30% w skali rocznej to oszustwo. Amber Gold niczego nikogo nie nauczyl? A obiecywali "tylko" 8 czy 12 % w skali rocznej.
              • detor Re: gruszki na wierzbie 13.02.13, 13:32
                Błędy rzecz ludzka, tak samo jak upartość i niechęć czytania, tylko w kółko powtarzania bzdur. Zaczyna się to robić ciekawe z kim mam do czynienia po drugiej stronie. Jeżeli już któryś raz zachęcam do samodzielnego poznania prawdy która jest przecież jawna dla każdego ale ta druga osoba mimo wielu już prób tego nie czyni lecz nadal twierdzi bzdury to już śmiało mogę podejrzewać że coś jest nie tak ze zdrowiem. Bez obrazy , ale to tak zaczyna wyglądać. Logicznym następstwem podanej wcześniej informacji jest w odruchu ludzkim sprawdzić czy faktycznie jest to prawda czy fałsz. Namawianie kogoś aby w końcu się zapoznał a nie brnął dalej w paranoję jest już w tym przypadku zwykły odruchem. Przytaczanie Amber ma się do tego jak piernik do wiatraka. Kobieto, przełam się i w końcu przeczytaj, a jeżeli nie planujesz to przynajmniej nie wymyślaj bzdur. Internet ma swoje prawa, jest tu wiele ciekawych rzeczy ,zapewne nie wszystkie są prawdą. Prowadzę blog i staram się być jak najbardziej rzetelnym i obiektywnym w tym co robię i staram się przedstawiać oferty coś warte i jak najbardziej sprawdzone. Zarzucanie mi kłamstwa bez sprawdzenia mija się z celem.
                • trusia29 Re: gruszki na wierzbie 14.02.13, 15:44
                  A po co te wysiłki? Po co wciskanie kitu?

To nie jest miejsce na reklamę! Zgłaszam wątek do usuniecia.
                  • detor Re: gruszki na wierzbie 14.02.13, 16:56
                    Następna osoba zaczyna twierdzić że to kit nie czytając w ogóle informacji na ten temat. Do kąt ten świat zmierza? Wystarczy poprosić dziecko z podstawówki i przeczyta co i jak i po problemie. Jeszcze chwila a setki osób tez stwierdza że to kit nie czytając. A wszystko po Polsku i czytelnie na blogu. Jednak lenistwo sie szerzy. W takim razie na skruty pkb biz com
                    • trusia29 Re: gruszki na wierzbie 14.02.13, 23:10
                      Nie łykam Twoich kitów człowieku. Takie teksty są dla naiwnych. Wolę być oskarżona o lenistwo niż okazać sie frajerką. Tak sie składa, ze pracowałam w takiej wspaniałej korporacji tworzącej tego typu produkty. Wiec sie nie wysilaj.
                    • thea19 do kądowni zmierza na skróty 18.02.13, 20:11
                      jakbym miala czytac takie cos, to bym wysiadla po 10 linijkach
                      • detor Re: do kądowni zmierza na skróty 19.02.13, 08:42
                        Podjęcie jakiegoś działania zawsze poprzedzone musi być informacją , zrozumieniem i ostatecznie potrzebą. Wiele osób myśli nad przyszłością swych dzieci. Sposoby zabezpieczenia finansowego są różne. Ja sprawdziłem ze znajomymi ten i go polecam. Nie znaczy to że ktos musi skorzystać. Wyrobienie sobie opini po jednym zdaniu prowadzi do nikąd . Teraz rozumiem dla czego tylu geniuszy mamy na bezrobociu. Pozdrawiam myślących.
    • trusia29 Re: gruszki na wierzbie 15.02.13, 14:57
      O moją pracę sie nie martw mądralo. A WĄTEK DO OSUNIĘCIA JUZ ZGŁOSIŁAM smile
      • detor Re: gruszki na wierzbie 15.02.13, 16:33
        O
    • lejdi111 Re: Fundusz dla dziecka, mozna odkładać już od 50 19.02.13, 16:04
      ale to śmierdzi reklamą
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka