Dodaj do ulubionych

dobry adwokat z Łodzi

05.01.14, 22:58
szukam dobrego adwokata z Łodzi który poprowadzi mi sprawę rozwodową (dowiedziałem się o zdradzie żony w Świętasad. Ktoś może polecić taniego adwokata?
Obserwuj wątek
    • interkacha Re: dobry adwokat z Łodzi 05.01.14, 23:07
      polecam adwokat Burską. Tanio i solidnie. Ma stronę www.annaburska.pl
    • baluty_city Re: dobry adwokat z Łodzi 25.02.14, 12:38
      jarek6660 - przede wszystkim to współczuję bo wiem co to znaczy. Czeka Cię niezła męka teraz. Ustalenie winnej osoby; ustalenie podziału majątku itp. Macie dzieci? Mnie chciała "była" wysadzić ze wszystkiego jeszcze. Ech - historia jak z filmu. Masz już kogoś do pomocy? Sprawdź sobie Komorowskiego z Acta Vera - dużo mi pomógł - temat jeszcze w toku ale na razie wygląda mega profesjonalnie, żonka już przycichła małpa. Jeszcze przyjdzie mi się bujać pewnie - dam znać jak poszło. Trzymam kciuki - daj znać jak idzie koniecznie.
    • mikomal Re: dobry adwokat z Łodzi 25.03.14, 12:14
      Mogę polecić adw. Maję Miłosz- Wajszczyk z Pabianic. Ale dojeżdża do łodzi smile
      www.adwokacipabianice.pl/onas.html
    • hannnosi Re: dobry adwokat z Łodzi 06.06.22, 23:28
      W sprawach rozwodowych i rodzinnych wybitnym specjalistą jest mecenas Organiściak Maciej z Łodzi. Miałam u niego sprawę trudnego rozwodu, a następnie podziału majątku i rewelacja. Szybki kontakt i sprawne prowadzenie sprawy. Wcześniej intensywnie szukałam opinii o adwokatach i byłam na spotkaniu u 3 najlepszych i wybrałam włanie jego, czego nie żałuję.
    • justysianna Re: dobry adwokat z Łodzi 09.04.24, 11:55
      Witam, bardzo chętnie przyłączę sie do uznania wyrażanego dla Pani Mecenas Magdaleny Chróścielewskiej. Wymarzona mecenas. OSOBIŚCIE pomoże, doradzi i zawsze ma czas, a na sali rozpraw nie ma sobie równych. Doświadczenie i klasę widać na pierwszy rzut oka. DLATEGO WYGRYWA!!! Tu sobie zobaczcie: www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/ Ja kontaktowałam się z nią pod numerem 666 609 065.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka