masbasia 01.03.06, 11:44 Jestem na chorobowym wypłacanym przez ZUS, ale ZUS mi nie wypłacił tego chorobowego!! Co się robi w takiej sytuacji? Dodam, że jest (znaczy powinno być) to moje pierwsze "wynagrodzenie" z ZUS - u. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania_czarna Re: Chorobowe - pilne!! 01.03.06, 12:05 Hej, ja na pierwsza wypłatę z ZUS czekałam ponad 2ms Nie śpieszy im sie niestety. Musisz tam zadzownić i pogonić, nic innego Ci nie pozostaje Zycze cierpliwości, no niestety.. Odpowiedz Link Zgłoś
masbasia Re: Chorobowe - pilne!! 01.03.06, 13:13 Dzięki. To mnie nie pocieszyłaś Odpowiedz Link Zgłoś
ania_czarna Re: Chorobowe - pilne!! 08.03.06, 12:03 No, niestety.. Jestem na zawolnieniu od września, płaci mi ZUS i oceniam współprace jako beznadziejną...Naprawde, musisz uzbroić się w cierpliwość i spokój, nie ma co się denerwowac!!Zyczę powodzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
ajka1 Re: Chorobowe - pilne!! 08.03.06, 23:56 dokładnie na pierwsze pięniądze z ZUS-u trzeba sobie poczekać ok. 2 miesięcy następne będą przychodziły regularnie Odpowiedz Link Zgłoś