ochotka69 28.11.03, 10:40 Prowadząc kase i wystawiając dokumenty KP i KW zostawiam sobie oryginały czy kopie? Czy są na to jakies przepisy? A jesli tak to gdzie mam szukać. Bardzo prosze o odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agata_edziecko Re: Do mam Kasjerek 03.12.03, 15:58 Cóż, kasjerka nie jestem, ale spróbuje na logikę. Kiedy wypełniasz KP (Kasa przyjmie) dajesz oryginał osobie, która wpłaciła Ci pieniądze. Ona musi mieć przecież dowód, że Ci wpłaciła, z Twoim podpisem. W przypadku KW (kasa wypłaci) to Ty musisz mieć oryginał, aby mieć dowód, że te pieniądze wypłaciłaś. Chyba, że przepisy nie maja nic wspólnego z logiką, to przepraszam... Odpowiedz Link Zgłoś
asiaap Re: Do mam Kasjerek 04.12.03, 15:53 jest tak jak napisalas. dzwonilam dzis do kolezanki kasjerki i sie przy okazji dowiedzialam pozdrawiam asia Odpowiedz Link Zgłoś
ochotka69 Re: Do mam Kasjerek 09.12.03, 13:25 Myślałam ze to tak samo działa jak wystawianie faktur czyli ja wypisuje i daje oryginal a zostawiam sobie kopie. Czy wiecie gdzie mozna znaleźć przepisy z tym związane? Dzieki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś