Dodaj do ulubionych

GDZIE MOŻNA SKOMPLETOWAĆ WYPRAWKĘI-TRÓJMIASTO?

09.01.04, 16:45
Witam serdecznie wszystkie mamusie i przyszłe mamusie,
bardzo proszę o adresy sklepów lub hurtowni w Trójmieście gdzie mogę kupić
wyprawkę dla mającego się narodzić synka. Interesowały by mnie adresy
sprawdzone z umiarkowanymi cenami. Z uwagi na fakt że nie mogę za bardzo
chodzić i muszę dużo leżeć byłabym zainteresowana sklepami (hurtowniami)
gdzie mają pełen asortyment dla maluszków
(wózki,mebelki,ubranka,kosmetyki,pościel,butelki, smoczki itp.).
Pozdrawiam
Róża i Jaś 28 tydz.
Obserwuj wątek
    • sanna99 Re: GDZIE MOŻNA SKOMPLETOWAĆ WYPRAWKĘI-TRÓJMIASTO 09.01.04, 20:19
      hej,
      ja nie wychodze z domu i rodzice robia zakupy. Byli bardzo zadowoleni z AKpolu
      (hurtownia - ma strone www.akpol.pl i sa na ul. Jaśkowa Dolina 84) - duzy
      wybór - od łóżeczek i wózków do ubranek, butelek, kosmetyków, nawet staniki do
      karmienia - to chyba najbardziej kompleksowo zaopatrzone miejsce.
      Jest tez sklep na żabiance na ul. Pomorskiej - mały ale dobrze zaopatrzony -
      mama mi opowiadała ze sa łózeczka, materace i ciuszki w dobrych cenach.
      Wczoraj na przykład kupiła mi tam ładną pościel dla malucha.
      Pozdrawiam i zycze miłych i udanch zakupów (ja niestety jestem tego
      pozbawionasad
      • rozmarynka5 Re: do Sanna99 10.01.04, 12:04
        Witam bardzo serdecznie,
        bardzo dziękuję za info. Mam jeszcze małą prośbę - czy byłabyś tak miła i
        spytała się mamy gdzie mniejwięcej na Pomorskiej jest ten sklepik (może jekiś
        punkt orientacyjny ?).
        Życzę szczęśliwego rozwiązania
        Róża
        • emiczek Re: do Sanna99 12.01.04, 15:39
          ja rowniez polecam Akpol
        • sanna99 Re: do Sanna99 13.01.04, 11:33
          ostatni blok przed pętla na Pomorskiej to Pomorska 82. Pomiędzy tym blokiem a
          następnym jest długi pawilon handlowy (jest tam np bar mleczny Zatoka). To w
          tym pawilonie jest ten sklep. Ja tez ide go odwiedzić w czwartek (bo niedaleko
          chodze do gina)i chyba kupimy tam łózeczko. Jak nie spieszysz sie to w
          czwatrek wieczorem moge ci napisać wrazenia z pierwszej reki.
          Pozdrawiam,
          • rozmarynka5 Re: do Sanna99 18.01.04, 23:57
            Sanna99 przepraszam ze odpowiadam dopiero teraz ale bylam "poza zasiegiem
            internetu" -smile) Jestem bardzo ciekawa jakie sa Twoje wrazenia po odwiedzeniu
            wczesniej wspomnianego sklepiku - jak mozesz to prosze napisz pare slow.
            pozdrawiam,
            R.
            • sanna99 Re: do Sanna99 19.01.04, 10:31
              ten sklepik jest malutki i jest w nim troche rzeczy, a głównie opieraja sie o
              katalogi, w ktorych mozesz zamowic łózeczko, materac, wozek, itp. Takze nie
              polecam.
              Mąż był w sobote w Akpolu po łóżeczko i był zadowolony z oferty - a to
              swiadczy, ze było ok, bo on jest strasznie niesklepowy i niezakupowy.
              Takze chyba odpusc sobie ten sklepik i od razu uderzaj w Akpol.
              Pozdrawiam,
              • rozmarynka5 Re: do Sanna99 19.01.04, 12:48
                Jeszcze raz dziekuje - wybiore sie wiec do Akpolu.
                Pozdrawiam,
                R.
    • kassik Re: GDZIE MOŻNA SKOMPLETOWAĆ WYPRAWKĘI-TRÓJMIASTO 14.01.04, 14:32
      Polecam Akpol. To naprawdę fajna hurtownia. Mama też wypróbowany komis dla
      dzieci (ubranka - często nówki, akcesoria - łóżeczka, wóżki, krzesełka itp)
      dużo tam kupuję i zawsze jestem zadowolona i z jakości i z cen. Kupiłam tam
      m.in łóżeczko dreweksu za 150 zł (z szufladą w stanie idealnym), wózek
      emmaljunga za 250 zł (będzie jeszcze dla drugiego dziecka), dużo ubranek i
      zwykłych i na wyjście. Komis mieści się w Oliwie przy ul. Droszyńskiego (na
      przeciwko fabryki Fazer). Jest dobrze oznaczony, można bez problemu tam trafić.
      Pozdrawiam
      Kasia
      • morsk2 Re: GDZIE MOŻNA SKOMPLETOWAĆ WYPRAWKĘI-TRÓJMIASTO 19.01.04, 11:40
        W Akpolu faktycznie jest wszystko, ale nie podoba mi się obsługa. Byłam kilka
        razy w Gdynii i w Gdańsku. Wszędzie tak samo, trzeba się naszukać obsługi, zeby
        się czegoś dowiedzieć. Ostatnio w Gdyni - pytałam panią o materacyk, na co
        usłyszałam, że "ona nie ma dzieci, to skąd ma wiedzieć..."!!!???
        Fantastyczna, fachowa i miła obsługa jest w "Mama i Ja" w Gdańsku (vis a vis
        Media Markt). Też mają wszystkie potrzebne artykuły. Kupiłam tam wózei i
        siedzonko samochodowe, bo maglowaliśmy z mężem pana 2 razy chyba po godzinie,
        potrafił odpowiedzieć na każde pytanie i nie było dla niego problemem skladanie
        i rozkładanie wózków, które nas interesowały.
        A w Akpolu? - "koniecznie mam ściągać ten wózek z GÓRNEJ PÓŁKI???"...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka