heidi21 27.09.09, 21:39 Czy można brac UROSEPT w ciąży. jestem w 4 tgodniu. dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yuska Re: Urosept 27.09.09, 22:03 ja brałam na zalecenie lekarza, ale dopiero w 2 trym. Odpowiedz Link Zgłoś
walasia1 Re: Urosept 28.09.09, 01:38 zapytaj się w aptece, albo lekarza pierwszego kontaktu. Odpowiedz Link Zgłoś
emirys Re: Urosept 28.09.09, 09:08 ja brałam w I trymestrze. po wynikach badania moczu lekarz mi zalecił, ale nie brałam zbyt długo, bo miałam po nim dziwne objawy - jakbym ciągle miała zapalenie pęcherza Odpowiedz Link Zgłoś
madzialenak3 Re: Urosept 28.09.09, 11:35 Ja brałam urosept w 1 i 2 trymestrze. Na zlecenie lekarza oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
julia.777 Re: Urosept 28.09.09, 12:32 Witaj ja rowniez bralam ale dopiero w III trymestrze akurat wtedy potrzebowalam, bo mialam bakterie w moczu. To ziolowy lek mysle, ze jest bezpieczny ale najlepiej gdy o braniu go zadecyduje lekarz prowadzacy ciaze. Niedawno skonczylam brac furagin rowniez na bakterie tylko przez 5 dni ale rowniez z polecenia mojej gin. Wiec musiz poradzic sie lekarza prowadzacego.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
elunia_one Re: Urosept 28.09.09, 12:58 brałam w III trymestrze na polecenie lekarza bo miałam "bałagan" w moczu. mówił także ze zamiast tego można wcinac suszoną żurawinę.działa ponoc jeszcze lepiej niż urosept więc moze tego spróbuj jak sie boisz Odpowiedz Link Zgłoś
mumi7 Re: Urosept 28.09.09, 16:56 Ja brałam na początku II trymetru, ale dosłownie był to 12 tc + parę dni. Z tego, co wiem, furaginum nie zaleca się w I i III trymestrze, ale urosept jest ziołowy, chyba nie zaszkodzi. Zapytaj lekarza na forum Ciąża bez lęku albo poszukaj w wyszukiwarce, pewnie temat juz był. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś