mika466 15.02.04, 15:41 Testy ciażowe jakich firm polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coral123 Re: jaki test? 15.02.04, 16:29 Zanim okazało się, że jestem w ciąży poszłam po test. Pani w aptece zaproponowała test "z niemowlakiem" (zdjęcie niemowlaka na opakowaniu), bo przynosi szczęście. Mnie rzeczywiście przyniósł. Niestety póżniej poroniłam. Następnym razem poszłam do tej samej apteki oczywiście po "test z niemowlakiem". I tym razem znowu były dwie kreski. Dziś jesteśmy w 19 tyg. Oczywiście w moim przypadku to zbieg okoliczności, ale może warto na to spojrzeć z przymrużeniem oka. Wydaje mi się, że wszystkie testy na rynku mają podobną dokładność i tak naprawdę nie ma to znaczenia. Pozdrawiam i życzę dwóch kresek, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
aka_78 Re: jaki test? 15.02.04, 17:29 "Quick view" - to wlasnie ten z niemowlakiem na opakowaniu mi tez przyniosl szczescie jedyna wada to brak pojemniczka na mocz, ale poza tym fajny Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.bal Re: jaki test? 15.02.04, 17:48 Zdałam się na panią w aptece poleciła mi właśnie Quick Vue na wynik czekałm może 10 sekund test zostawiłam na pamiątkę pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aka_78 Re: jaki test? 15.02.04, 17:51 faktycznie: Vue nie view ) tez mam pamiatke Odpowiedz Link Zgłoś
lettka Re: jaki test? 15.02.04, 22:30 ja też robiłam quick vue - już na 1 dzień po spodziewanym terminie miesiączki, polecam, jest niedrogi i w porządku Arletta i 22tyg Synek Odpowiedz Link Zgłoś