eps 29.03.04, 13:53 Jeśli biorę tabletki antykoncepcyjne pod 8 lat to od momentu przestania ile muszę odczekać aby zajść w ciażę. Słyszałam że 3 miesiące czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielona_dama Re: ciąża po tabletkach 29.03.04, 14:01 Tak naprawdę opinie lekarzy sa różne jedno mówią, że miesiąc, inni polecają 3 miesiące, a jeszcze inni pół roku. Ja brałam tabletki ok. 10 lat (z małymi przerwami) i mój lekarz prowadzący polecił mi zrobić miesiąc przerwy. Tak też zrobiłam i w drugim cyklu od odstawienia zaszłam w ciążę. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
majkagra Re: ciąża po tabletkach 29.03.04, 14:05 Witaj! Ja po odstawieniu tabletek natychmiast zaszłam w ciążę Też słyszałam wcześniej różne opinie, np. że jest większa szansa na bliźniaki i tp. Teraz mój "potabletkowy" Kubuś ma 7 lat i jest zdrowym super facetem))) Jak chcesz możesz zaczekac kilka miesięcy aby organizm przestawił się i w okresach płodnych po prostu uważać. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś