laadyy 26.04.04, 14:23 Czy to normalne w 9 tygodniu? Czy to nie za wcześnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag7714 Re: 9 tydzień i już lekko widoczny brzuszek 26.04.04, 14:35 Witaj Tez jestem w polowie 9 tygodnia i juz pojawila sie taka mala kulka,takze niektorych spodni nie moge juz dopiac Zastanawiam sie czy to juz brzuszek, czy namiar tluszczyku, bo apetyt mi bardzo dopisuje Pozdrawiam wiosennie Magda Odpowiedz Link Zgłoś
laadyy Re: 9 tydzień i już lekko widoczny brzuszek 26.04.04, 14:44 Dzięki za odp. To pocieszające że nie jestem sama, może wreszcie przestanę się obawiać. Zresztą w czwartek mam wizytę u lekarza który mam nadzieję do końca rozwieje moje wątpliwości. Byłaś już na USG? Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
majkagra Re: 9 tydzień i już lekko widoczny brzuszek 26.04.04, 14:48 Witajcie! U mnie 7 t.c. od owul. - a 9 t.c. od ostatniej @. Nie wiem który term in podawać? I spodnie robią sie ciasne w pasie! Z reguły jak tyje to powieksza sie pupa i uda. A teraz brzszek - zatem Ziarenko rośnie. Pozdrawiam!Majka Odpowiedz Link Zgłoś
laadyy Re: 9 tydzień i już lekko widoczny brzuszek 26.04.04, 14:56 Z tego co mi powiedział lekarz to wychodzi że podaje się termin od owulacji Więc ja mam 9 tc Odpowiedz Link Zgłoś
exilvia tygodnie ciąży 26.04.04, 16:02 ..wg mnie tygodnie ciąży podaje się licząc od pierwszego dnia ostatniej miesiączki. a 'wiek' dziecka - 2 tygodnie odejmując. tak podają informacje o ciąży w książkach różnych. i tak liczy mój ginekolog. Odpowiedz Link Zgłoś
zielona_dama Re: 9 tydzień i już lekko widoczny brzuszek 26.04.04, 14:49 Nic się nie martw - ja właśnie skończyłam 9 tydzień - w co bardziej obcisłe spodnie juz nie wchodzę i jak się rozbiorę widać mały brzuszek i choć tez nie narzekam na apetyt to ten brzuszek jest jednak trochę inny niz od objedzenia - uwypukla sie tak niżej, od poziomu włosków Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
maja.maja Re: 9 tydzień i już lekko widoczny brzuszek 26.04.04, 14:53 Na początku są straszne wzdęcia i myślę że to one mogą powodować że brzuszek wydaje się większy. Ja jestem w 13 tc i w 7,8 tc miałam taki sam brzuszek jak teraz, lekko zaokrąglony ale to jeszcze nie dokońca brzuszek ciążowy. Pozdrawiam mamusie Maja Odpowiedz Link Zgłoś
mag7714 Re: 9 tydzień i już lekko widoczny brzuszek 26.04.04, 15:02 Tez mysle ze moj brzuszek to skutek obzarstwa i potwornych wzdec, ktore bardzo mnie męcza. Na Usg robionym 8 kwietnia maluszek mial 33mm wiec to chyba nie on zajmuje tak duzo miejsca)Nastepna wizyta juz 29 kwietnia Magda Odpowiedz Link Zgłoś