joasiiik25 05.05.04, 09:54 kliknijcie na link podany poniżej a zobaczycie 4 zdjęcia małego Kacperka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joasiiik25 Re: Zdjęcia Kacperka. 05.05.04, 09:55 a zapomniałam linku więc go teraz podaję: mabramcz.host.sk/test1 Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: Zdjęcia Kacperka. 05.05.04, 09:59 kurde coś jest nie tak z serwerem ale teraz powinno być oki mabramcz.host.sk/test1/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
maminka1 Re: Zdjęcia Kacperka. 05.05.04, 10:03 CUDO ))))))) Ile ważył i mierzył? Odpowiedz Link Zgłoś
tarka77 Re: Zdjęcia Kacperka. 05.05.04, 10:48 Gratulacje!!!!! )) Śliczny maluch i bardzo podobnu do Mamusi )) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiacs Re: Zdjęcia Kacperka. 05.05.04, 10:20 a mowi sie ze wszystkie noworodki sa brzydkie - Twoj jest sliczny. Gratuluje Kasia+Bartus 34t1d Odpowiedz Link Zgłoś
elzi Re: Zdjęcia Kacperka. 05.05.04, 11:12 hej, piekne dzieciatko i takie niewinne... Fajne juz masz, ze mozesz go przytulic. Ja tez juz za tym tesknie. Mysle ze w sierpniu i ja bede tulila swoje malenstwo. Pozdrawiam was mocno! elzi i dzidzia w brzuszku jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
maminka1 Re: Zdjęcia Kacperka. 05.05.04, 09:57 Mnie się nie otwiera ( forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=12301440 Odpowiedz Link Zgłoś
jola.wie Re: Zdjęcia Kacperka. 05.05.04, 10:09 ale fajny bajtel! )) na pierwszy rzut oka jakby podobny do tej pani, co go trzyma na rękach.....) Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Zdjęcia Kacperka. 05.05.04, 10:23 Jola - bajtel? Czemu bajtel? Czy to jest pieszczotliwe okreslenie dziecka? Asia, sliczny Kacperek, zapatrzony w Mamusie Usciski Odpowiedz Link Zgłoś
jola.wie co to jest "bajtel" 07.05.04, 10:34 "Bajtel" jest fonetyczną wersją niemieckiego słowa "Beutel" które można przetłumaczyć równiez jako "zawiniątko", i jest używane na Śląsku (w gwarze) na określenie małego dzieciaka, niekoniecznie faktycznie zawiniętego niemowlęcia, starszych dzieci też, ma wydźwięk niezaprzeczalnie pozytywny )) Renia, rozumiem twoje wątpliwości )) wszak "bachor" i "bastard" też zaczynają się na literę "b"... Odpowiedz Link Zgłoś
martulinek Re: Zdjęcia Kacperka. 05.05.04, 10:10 Bobasek jest słodki!Gratuluję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda1977 Re: Zdjęcia Kacperka. 05.05.04, 10:13 Cud nie chłopak.Jest śliczny.Według ciebie do kogo najbardziej podobny?Matko,ja też chcę już tak słodko przytulac swoje maleństwo!Muszę sobie wypić jakiś ziółek na wstrzymanie,bo siłą perswazji chyba urodzę.Całuję was mocno. Jagoda Odpowiedz Link Zgłoś
maliniaq Re: Zdjęcia Kacperka. 05.05.04, 10:31 no wreszcie!!! super chłopaszek, śliczny i taki słodziutki... Oj, Asia, to chyba dla wielu z nas tutaj będzie najlepszy naturalny środek na wywołanie porodu!!! Gratuluję. Agnieszka i 32 tygodniowy Adaś. Odpowiedz Link Zgłoś
larenata Re: Zdjęcia Kacperka. 05.05.04, 10:23 Słodki chłopczyk!!!! Taki kochany!!! Nareszcie jest z Tobą!! Zapraszam do obejrzenia mojej Majusi!!! Pozdrawiamy Renata i Maja Odpowiedz Link Zgłoś
la_lunia Re: Zdjęcia Kacperka. 05.05.04, 10:38 czytalam chyba Twoje wszytskie watki - obawy, przedluzajacy sie termin porodu ale jakos malo sie odzywalam teraz patrze na fotke i to milo zobaczyc kogos o kim tak wiele sie czytalo dzidzius jest sliczny - ale mnie zawsze zastanawia jak takie 3kg zmiesci sie w brzuchu )) Odpowiedz Link Zgłoś
la_lunia Re: Zdjęcia Kacperka. 05.05.04, 10:39 no i jak to milo znowu moc polozyc sie na brzuchu )) Odpowiedz Link Zgłoś
beciaw77 Re: Zdjęcia Kacperka. 05.05.04, 14:09 Joasiu jest słodziutki i taki pysio! Jeszcze raz gratuluję! Juz nie mogę się doczekać.... Becia i 37 tygodniowa Niespodzianka! Odpowiedz Link Zgłoś
fasolka31 Re: Zdjęcia Kacperka. 05.05.04, 14:27 Super chłopczyk i do tego taki pulchniutki...nic tylko ściskac i całować. Niechaj się zdrowo chowa. Pozdrawiam fasolka Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: Witam:0) 05.05.04, 16:30 Zdjecia zamiescil moj maz..w sumie to nie mialam jak ich wybrac,ale najwazniejsze ze juz wiadomo o co bylo tyle zamieszania i do kogo tak mi sie bardzo spieszyloKacperek jest bardzo spokojnym dzieckiem malo palcze,duzo je i smacznie spi wiec nie jestem praktycznie umeczonaJa czuje sie dobrze jak na 6 dzien po porodzie waze 58kg (waga w ostatnich tyg ciazy siegala 70kg duzo robilo napuchniete cialo).tyle jak na razie .Chetnie odpowiem na wasze pytania asia i Kacperek Odpowiedz Link Zgłoś
bczerwin1 Re: Witam:0) 05.05.04, 16:35 Asiu, Kacperek jest prześliczny, już prawie zapomniałam, że moja Gabrysia też jeszcze niedawno była takim ślicznym, maleńkim dzieciątkiem (śliczna jest nadal oczywiście). Serdeczne pozdrowienia i buziaki Beata Odpowiedz Link Zgłoś
igasy Re: Witam:0) 05.05.04, 21:26 CUDO!!!! MACIE RACJE DZIEWCZYNY, PO OBEJŻENIU ZDJĘĆ STRASZNIE CHCE SIE JUZ MIEĆ DZIDZIUSIA NA REKACH JESZCZE RAZA GRATULACJE IGASY I 38TC CÓRCIA PS. JAK TO SIE STAŁO ZE ZGUBIŁAS JUZ 12 KILOGRAMÓW?, OGRANICZASZ SIE MOZE Z JEDZENIEM ZE WZGLEDU NA KOLKI ALE CHYBA NIE BO PISZESZ ZE MALY GRZECZNY Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: Witam:0) 07.05.04, 12:07 Oczywiscie ze ograniczam sie z jedzeniem tzn jem tylko rzeczy lrkkostrawne i takie ktore Kacperkowi nie zaszkodza( strach przed kolka)a ze mam szybko przemiane materii to kg uciekaja ze mnie same...wczoraj zmiescilam sie w dzinsy przed ciazowe co prawda brzusio wciagam zeby sie dopiac ale nie jest tak zle no i waze 58 kg!!!!! asia i Kacperek Odpowiedz Link Zgłoś
igasy Re: Witam:0) 08.05.04, 15:33 PRZEPRASZAM ŻE ZAWRACAM CI JESZCZE GŁOWĘ, PEWNIE NA SIEDZENIE W INTERNECIE MASZ NIEWIELE CZASU, ALE BYŁO BY MIŁO JAK BYŚ NAPISAŁA CO KONKRETNIE JESZ? POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: do igasy ... 08.05.04, 15:48 mojej diety nie polecam nikomu!!!!jem bardzo malo po prostu nie mam apetytu... glownie jablka,biale pieczywo z maslem i miodem,ser zolty,mleko.dzis 1 plasterek szynki,pieczywo lekkie pelnoziarniste biszkopty i wszystko to co jest lekkostrawne...ryba na parze,piers z kurczaka tez na parze(bleee ochyda pije herbatki owocowe,duzo sokow przecierowych i to tez nie wszystkie,sok jablkowy i wode mineralna niegazowana...jak mowilam nie mam apetytu wiec 2-3 kanapki na caly dzien i koniecznie duzo plynow.Czekam az apetyt sam wroci ZREZYGNOWALAM: -z kawy -ze slodyczy -lodow -ogorkow zielonych,salaty,rzodkiewki itp a tak bardzo uwielbiam cala zielenine -ciast -piwa -napojow gazowanych -cytrusow(takze z cytryny do herbaty) i sama nie wiem czego jeszcze pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magdulka26 Re: do igasy ... 08.05.04, 18:57 Sama niemam dzidzia ale bardzo go pragnę .Jak widze takie maleńkie iskierki to się tak wzruszam i pytam ...a ja kiedy .Myslę że juz niedługo sie doczekam takiego małego szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
ewetka Re: do igasy ... 08.05.04, 19:29 joasiiik25 napisała: Zrezygnowałam: > -ogorkow zielonych,salaty,rzodkiewki itp a tak bardzo uwielbiam cala zielenine ogórki zielone i sałatę to akurat możesz jeść. Mięso możesz jeść gotowane lub pieczone w folii, najlepiej drób. Z całego serca życzę ci żeby Kacperek nie miał skazy białkowej jak mój Maciek. Nie jem żadnego nabiału czyli nic co z mleka i jajek. A uwielbiam. Efekt tego jest taki, że po pięciu miesiącach ważyłam 10 kg mniej niż dwa tygodnie po porodzie. Dieta cud, tylko chyba takie gwałtowne zrzucanie wagi nie jest dobre dla i tak wycieńczonego organizmu. Kacperek jest sliczny i niech ci się zdrowo chowa. Prześlę Ci na "gazetowego" maila dietę dla karmiących od doradcy laktacyjnego. Pozdrawiamy Ewa i Maciuś (19.11.2003) Ostatnie fotki forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=10439388&a=11943162 foto.onet.pl/albumy/album.html?id=18228&grupa=0&kat=15&a=ewetka76 Odpowiedz Link Zgłoś
igutka CUD!!! 08.05.04, 19:52 Piekny synek, warto bylo czekac!!!! A mnie jeszcze dlugie czekanie czeka, bo az do listopada, ale jak ogladam wasze zdjecia to jestem zachecona. To prawdziwy cud Bozy, caly proces ciazy i potem taki sliczny czlowieczek sie rodzi, wspaniale to Pan Bog zaplanowal!!! Gratulacje i wszystkiego naj... Odpowiedz Link Zgłoś