Dodaj do ulubionych

brązowe plamienie

28.04.11, 13:10
Dziewczyny, po długich staraniach udało się nam zajść w ciążę.
Dwa dni przed spodziewaną @ test wyszedł pozytywny.
W terminie miesiączki b-hcg wyniosła 230 (czyli 2 tc)
Niestety dostałam brązowych plamień, trwały dwa dni.
Jutro będę miała kolejny wynik b-hcg.
To oczekiwanie zabija mnie, strasznie się martwię...
Usg dopiero za tydzień - tydzień męki...

Jak było u Was, czy miałyście takie brązowe plamienia zamiast miesiączki?
Obserwuj wątek
    • anijka10 Re: brązowe plamienie 28.04.11, 13:24
      Hej
      Ja w terminie pierwszej @ mialam brązowawe plamienie. Trwało 3-4 dni.
      Dostałam progesteron i czekałam. Nigdy już się nie powtórzyło. Teraz mam 25tc wszystko jest ok. Trzymam kciuki !!!
    • aleksandra1977 Re: brązowe plamienie 28.04.11, 18:25
      to sie dosc czesto zdaza w pierwszych tygodniach ciazy, ze w terminie miesiaczki pojawia sie plamienie. Wcale nie musi oznaczac niczego niepokojacego. Nie nakrecaj sie, bo Twoj stres wcale Ci nie sluzy, a szczegolnie teraz. Do jutra juz niedaleko...
      • gracekelly17 Re: brązowe plamienie 28.04.11, 19:12
        Dokładnie. Czasem kobiety maja takie plamienia biorąc je za miesiączkę a potem okazuje się że są w ciąży zupełnie nie zdając sobie z tego sprawy. Nie denerwuj się i dbaj o siebie a wszystko będzie dobrze. pozdrowienia
        • madziab83 Re: brązowe plamienie 28.04.11, 20:00
          Też miałam plamienia w drugiej ciąży, nie tylko brązowe, wyglądały jak ostatnie dni miesiączki, brałam luteinę dopochwowo, teraz mam ponad rocznego synka smile
    • mikolajek2010 Re: brązowe plamienie 28.04.11, 21:47
      Ja też miałam plamienia a nawet krwawienia sad od razu miałam zlecone usg i badanie progesteronu... miałam leżeć i łykać Duphaston i luteinę i wszystko przeszło smile A z tego co mi mówi mój gin to takie plamienia to niestety są coraz częstsze u młodych kobiet sad Jak dalej nie plamisz to powinno być wszystko ok smile Gorzej by było gdybyś krwawiła... a dwudniowe plamienie o niczym nie przesądza smile
      • alebla Re: brązowe plamienie 28.04.11, 22:05
        Dziękuję Wam za odpowiedzi, uspokoiło mnie to, nawet bardzo smile

W każdym bądź razie biorę luteinę, a jutro będę wiedziała, czy b-hcg prawidłowo przyrasta.

Pozdrawiam smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka