meektub 24.12.11, 23:44 Zrobiłam właśnie test ciążowy, dzięki Bogu jest jedna kreska (C) ale strasznie strasznie blada, muszę pod światło wziąć żeby widzieć że w ogóle jest. Wiecie może dlaczego jest taka blada?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artdesign84 Re: Pytanie o test ciążowy 25.12.11, 04:08 Bo albo nie jesteś w ciąży albo jesteś w baardzo wczesnej ciąży Skąd możemy wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
meektub Re: Pytanie o test ciążowy 25.12.11, 09:28 Teraz chcialam wyrzucic ten test i bladziuteńka kreska druga jest. Nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie to, że nie miałam z nikim stosunku płuciowego od 1,5 roku. tylko peting. Odpowiedz Link Zgłoś
nomya Re: Pytanie o test ciążowy 25.12.11, 09:42 Test odczytuje się tylko do 5 min czy ile tam jest napisane na instrukcji. Odczytywany po tym czasie jest nieważny, tak więc tej drugiej bladej kreski nie bierzesz już pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
meektub Re: Pytanie o test ciążowy 25.12.11, 09:43 a skad one sie biorą? moze mam raka? Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Pytanie o test ciążowy 25.12.11, 12:49 tak, masz raka i kuku na muniu. Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: Pytanie o test ciążowy 25.12.11, 13:23 Płuciowego? Poczytaj słownik ortograficzny i podręczniki biologii, zwłaszcza dział "rozmnażanie"... Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Pytanie o test ciążowy 25.12.11, 22:04 > Nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie to, że nie miałam z nikim stosunku płu > ciowego od 1,5 roku. tylko peting. podejrzewam, ze zadna z nas nie miala nigdy stosunku PŁUCIOWEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Pytanie o test ciążowy 25.12.11, 22:24 i dlatego nie mamy doświadczenia w tej materii Odpowiedz Link Zgłoś
meektub Re: Pytanie o test ciążowy 25.12.11, 22:27 każdy w stresie może popełnić błąd Odpowiedz Link Zgłoś
meektub Re: Sio Trollu :-/ 25.12.11, 22:27 Nie jestem żadnym trollem. Jestem po mastektomii i o raku dowiedziałam się przypadkiem własnie przez test. Myśłalam że mam przerzuty. Dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
artdesign84 Re: Sio Trollu :-/ 26.12.11, 03:18 to jakiś nowoczesny miałaś ten test, skoro Ci wykrawa raka i przerzuty ... Odpowiedz Link Zgłoś
od.czasu.do.czasu Re: Sio Trollu :-/ 26.12.11, 10:11 Nie chodzi o to żeby wykazał raka- nie kpij. Zwiększony poziom hCG może świadczyć o niektórych chorobach i nowotworach nie trofoblastycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
artdesign84 Re: Sio Trollu :-/ 27.12.11, 03:02 owszem, ale nie o raku z powodu którego ma się mastektomie... Odpowiedz Link Zgłoś
jeza_bell Re: Sio Trollu :-/ 26.12.11, 10:21 meektub napisała: Jestem po mastektomii i o raku dowiedziałam się przy > padkiem własnie przez test Współczuję. Ale racz wyjaśnić jak to się ma do forum CiP? I po co założyłaś tu swój wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
nomya Re: Sio Trollu :-/ 26.12.11, 10:40 > Ale racz wyjaśnić jak to się ma do forum CiP? > I po co założyłaś tu swój wątek? Czego nie rozumiesz? To proste, dziewczyna zastanawia się czy jest w ciąży czy może ma nawrót choroby nowotworowej. Odpowiedz Link Zgłoś
jeza_bell Re: Sio Trollu :-/ 26.12.11, 12:33 nomya napisała: > Czego nie rozumiesz? > To proste, dziewczyna zastanawia się czy jest w ciąży czy może ma nawrót chorob > y nowotworowej. Jak może być w ciąży, skoro pisze, że od półtora roku nie uprawiała seksu Odpowiedz Link Zgłoś
nomya Re: Sio Trollu :-/ 26.12.11, 12:43 Czytaj ze zrozumieniem Ona od półtora roku nie miała stosunku PŁUCIOWEGO a nie że seksu nie uprawiała Odpowiedz Link Zgłoś
nomya Re: Sio Trollu :-/ 26.12.11, 12:44 Ja też zresztą nigdy nie miałam stosunku PŁUCIOWEGO, a w ciąży jestem Odpowiedz Link Zgłoś
od.czasu.do.czasu Re: Sio Trollu :-/ 26.12.11, 13:33 Oja, nie bądźcie takie małpy Człowiek w przerażeniu pisze dziwaczne scenariusze, skoro coś tam robiła to może przeraziła się i dopisała resztę- no nie wiem ale troszeczkę rozumiem Z naciskiem na troszeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
jeza_bell Re: Sio Trollu :-/ 26.12.11, 13:47 > może to niepokalane poczęcie? Ostatnio takowe zanotowano 2 tys lat z hakiem, ale kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś