marion111 13.08.04, 08:06 Znacie moze ceny testów ciazowych? Ktore sa najlepsze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krztyna Re: CENA TESTÓW CIĄŻOWYCH 13.08.04, 08:26 Dostępne w aptekach mają podobną skuteczność - ponad 99% jeżeli zrobisz go w dniu spodziewanej miesiączki, z porannego moczu. Co prawda testować z pierwszego moczu można podobno już od 6-10 dnia po owulacji a po terminie miesiączki już przez cały dzień, ale moim zdaniem nie masz takiej pewności. Co do cen - PreTest, którego ja użylam kosztował mnie 11 złotych. W podobnych cenach jest większość innych dostępnych w aptekach (np. ClearView). Odpowiedz Link Zgłoś
k_kiki Re: CENA TESTÓW CIĄŻOWYCH 13.08.04, 08:33 Nie orientuję się zbyt dobrze, które testy ciążowe są najlepsze. Myślę, że wszystkie dostępne obecnie na rynku są podobnej jakości. Możesz zawsze spytać farmaceutki w aptece, a ona na pewno Ci doradzi. Ceny wahają się od 11-18 zł, więc nie to jest jakiś duży wydatek. Pozdrawiam K Odpowiedz Link Zgłoś
kocianna Re: CENA TESTÓW CIĄŻOWYCH 13.08.04, 16:36 Hihi, nieduży wydatek, jeśli się test robi raz i jest od razu pozytywny A nie, jak ja, zamiast spokojnie poczekać, to po tygodniu od każdego przytulanka lecieć do apteki. Ja używałam QuickView (8-11 pln), a kiedy w końcu wyszedł pozytywny, to pobiegłam jeszcze po Clear Blue czy jakoś tak - strumieniowy, nie płytkowy, podobno jest dokładniejszy, ale kosztował ok. 20 zł. Ale tak naprawdę to wszystko jedno, jaki, trzeba tylko odczekać do terminu miesiączki albo 19 dni po przytulanku. Odpowiedz Link Zgłoś