kwiatuszek24 01.09.04, 14:24 Dziewczyny która z Was brała te tabletki dopochwowe i miała problem z ich zaaplikowaniem.Ja mam straszny i bardzo to boli gdy próbuję ją umieścić tam gdzie ma ona być.Poradzcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lula11 Re: Natamycyna 01.09.04, 15:25 Witaj, też to brałam i miałam podobny problem.... Trzeba sie baaardzo rozluźnić i wtedy udaje się) Wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: Natamycyna 01.09.04, 15:38 kwiatuszek24 napisała: > Dziewczyny która z Was brała te tabletki dopochwowe i miała problem z ich > zaaplikowaniem.Ja mam straszny i bardzo to boli gdy próbuję ją umieścić tam > gdzie ma ona być.Poradzcie! Miałam taki sam problem. Te tabletki są takie "ostre" i stąd te nieprzyjemne uczucia. Stosowałam byc może dziwaczną metodę: zwilżałam palec śliną i pchałam jak najgłębiej z zamkniętymi oczami. Nawileżenie znosi nieprzyjemne tarcie. Pozdrawiam i szybkiego wyleczenia życzę. Atlantis w 30tc1d Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria_kon Re: Natamycyna 01.09.04, 18:38 Hej kwiatuszek24, ja brałam natamycynę. Te tabletki sprzedawane są równie z aplikatorem. Ja takich używałam i problemu z zaaplikowaniem nie miałam. Może tak spróbuj. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasikwrzos Re: Natamycyna 01.09.04, 19:16 A brałyście natamycyny w ciaży a zwłaszcza w pierwszym miesiącu ? Odpowiedz Link Zgłoś
patunia79 Re: Natamycyna 01.09.04, 19:48 Ja brałam Natamycynę w 9 tyg. ciąży, i w 19 tc. Owszem te tabletki wogóle nie przypominają globulek, miałam również małe kłopoty z odpowiednim zaaplikowaniem ich jednek po delikatnym zwilżeniu ich wodą dają sie umieścić w odpowiednim miejscu, na początku miałam delikatne otarcia ale jakoś mi się udało dopracować odpowiednią metodę ich stosowania, powodzenia w terapii leczniczej. Odpowiedz Link Zgłoś
agga1976 Re: Natamycyna 01.09.04, 22:06 fakt, jest duza ja nie korzystam z aplikatora, bo jest jakis nieporeczny, zwilzam tabletke woda i wkladam do pochwy "lagodniejsza" czescia, nie ta ostra, jakos da sie przezyc pozdrawiam Agga + 35tyg Malenstwo Odpowiedz Link Zgłoś