gagga1 28.09.04, 10:04 Poszukuję w W-wie dobrego gabinetu USG z diagnostyką prenatalną. Pozdrawiam, gagga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monsiu73 Re: USG w W-wie 28.09.04, 12:51 polecam dr Makowskiego,przyjmuje na ul. Łuckiej (w centrum),tel. nie pamiętam,ale jak wpiszesz w wyszukiwarke to nazwisko,to wylecą posty z dokładnymi namiarami. Bylam u niego 2 tyg. temu na USG połówkowym (czyli prenatalnym) i jestem bardzo zadowolona. Cena przysztępna- 130 PLN. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia15 Re: USG w W-wie 28.09.04, 12:58 Witam! A ja polecam Roszkowskiego Finlandzka 9. Dużo o nim złego tu piszą- ja też trafiłam na nawał pacjentek i zdezorientowaną Panią w recepcji. Ale wielu lekarzy uważa go za najlepszego specjalistę- on też zajmuje się aminopunkcją i prawdziwymi badaniami prenatalnymi- bo USG 22 tygodnia ciąży to nie jest USG prenatalne. Odpowiedz Link Zgłoś
monsiu73 Re: USG w W-wie 29.09.04, 13:47 sonia15 napisała: bo USG 22 tygodnia ciąży to > nie jest USG prenatalne. No własnie ponoc jest.Też myślałam,że to pomyłka,ale USG połówkowe jest określane fachowo jako prenatalne.Tak mi powiedział dr Makowski. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina2221 Re: USG w W-wie 29.09.04, 10:32 Mój doktor skierował mnie na USG do dr Makowskiego ponieważ nie małam dobrego badania badania w 12 tyg, ..Robiłam to badanie w 22 tyg. ciąży tzw ,,prenatalne".I z tego co wiem badania prenatalne dzielą się na badania nieinwazyjne czyli badania USG i testy potrójne oraz na badania inwazyjne to znaczy ,kiedy jest nieprawidłowy wynik badania USG to nakłuwa sie macię żeby pobrać komórki od płodu. Czyli badanie USG w 22 tygodniu jest badaniem prenatalnym ale nieinwazyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
gagga1 Re: USG w W-wie 29.09.04, 14:25 Dzięki. Udało mi się zapisać do doktora Makowskiego na Łucką. I szybko i względnie niedrogo. Pozdrawiam, gagga Odpowiedz Link Zgłoś