bdj33 02.10.04, 18:37 Witam po raz pierwszy! Czy możecie wskazać godnego polecenia lekarza ginekologa-poloznika z Wrocławia Za wszystkie informacje z góry dziękuję. pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margarettka Re: Lekarz Wrocław 02.10.04, 21:24 dr Bielicki, przychodnia Corfamed na Kluczborskiej, jesli zeczhesz podam Ci nr tel. Wizyta 40 zl, w tym USG i cytologia. Lekarz jest naprawde fachowy, wie co robi, prowadzil moja ciaze. jestem zadowolona, jest naprawde godny polecenia. Poza tym mila obsluga w tej przychodni (prywatnej) tez jest atutem, no i mozna tam zrobic prawie wszystkie potrzebne w ciazy badania. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Lekarz Wrocław 03.10.04, 18:47 dr Barcikowski, tez Corfamed jedyny minus tej przychodni to kooooolejki! nawet jaks sie zarejstrujesz na konkretna godzine. Ale tak poza tym polecam Margarettka- moze sie mijamy...... Odpowiedz Link Zgłoś
m.kusmierczyk Re: Lekarz Wrocław 04.10.04, 14:10 A na Krzyckiej (tuż obok pętli 17) Wiktor Jarosz. Spokojnie, życzliwie, z humorem... Na miejscu KTG, USG. Wizyta 70 zł, wizyta+długie USG+KTG 120 zł. Krótkie USG bezpłatnie. MediConcept. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo09 Re: Lekarz Wrocław 04.10.04, 14:52 Ja też polecam doktora Bielickiego z Corfamedu (321-73-15 rej). Prowadził moją pierwszą ciąże i bardzo sobie chwalę ( wszystkim się przejmuje jak trzeba). Do tego położne są tam super no i wszystkie badania na miejscu, a USG co jest najważniejsze na każdej wizycie w cenie wizyty. Właśnie w środę się do niego wybieram bo znowu mam II kreseczki :)))) Z corfamedu dziewczyny chwalą też Dr Barcikowaskiego i Dr Mazurca Pozdrawiam ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolo09 Re: Lekarz Wrocław 04.10.04, 15:04 zobacz też białą listę ginekologów forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 Odpowiedz Link Zgłoś
bdj33 Re: Lekarz Wrocław 04.10.04, 18:15 Dziękuję wszystkim za informacje. Sa one dla mnie szczególnie cenne bo szybko muszę podjąć decyzję i wybrać lekarza. pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś