areska1 05.10.04, 12:28 PANIE DOKTORZE PROSZE MI POWIEDZIEC CO PAN JAKO FACHOWIEC SADZI O TESTACH CIAZOWYCH ZAKUPIONYCH W APTECE CZY WYKONANE W 3 TYGODNIE PO ZBLIZENIU ZGODNIE Z ULOTKA DAJA MI PEWNOSC BARDZO PROSZE O POMOC I PORADE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
livja Re: pytanie do p. dr JĘDRASIAKA 05.10.04, 14:37 Pan Jędrasiak, z tego co zdążyłam zauważyć, jest anestezjologiem i nie sądzę, żeby był specjalistą od testów ciążowych. Jestem Mu wdzięczna, że zechciał się z nami podzielić (już nie raz) wiedzą ze swojej dziedziny i pewnie jeszcze nie raz to zrobi, ale nie wykorzystujmy Jego obecności na tym forum do zadawania pytań o skuteczność testów ciążowych itp. Litości .... A co do tej pewności testu ciążowego - jeśli zbliżenie było na poczatku cyklu, to po 3 tygodniach test nie daje żadnej pewnosci. Tu nie liczy się czas po zbliżeniu, tylko czas po owulacji. Odpowiedz Link Zgłoś
darekjedrasiak Re: pytanie do p. dr JĘDRASIAKA 05.10.04, 19:51 No sorki, ale jestem anestezjologiem> Dariusz Jedrasiak Odpowiedz Link Zgłoś
grochalcia Re: pytanie do p. dr JĘDRASIAKA 05.10.04, 19:54 Areska, jesli zrobisz test w niu, w ktorym powinnas dostac miesiaczke, juz daje on 100 % pewnosc. Polecam. kasia Odpowiedz Link Zgłoś
sonnja1 Re: pytanie do p. dr JĘDRASIAKA 06.10.04, 05:44 grochalcia napisała: > Areska, jesli zrobisz test w niu, w ktorym powinnas dostac miesiaczke, juz daje > > on 100 % pewnosc. Polecam. kasia Nieprawda. W dniu miesiaczki nie daje 100 % pewnosci. Powiem Ci ciekawostke. Ja bedac juz w 4-5 tygodniu ciazy zrobilam test. Wynik byl negatywny (--->a obecnie jestem juz w 35tc) Jak sie potem wyrazil moj lekarz testy apteczne i ich zachwalana czulosc to pic, reklamowy chwyt. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś