agata186 13.10.04, 16:17 choruje na nadcisnienie i zastanawiam sie czy bede miala cesarke? a tak poza tym przytylam tylko 9 kg czy to normalne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnesm1 Re: jestem w 34 tyg 13.10.04, 16:21 nie wiem jak wyglada sprawa z nadcisnieniem, ale waga bym sie nie martwila - jestem w 23 tyg. przytylam dopiero 3 kg i raczej nie wyglada na to, zebym miala dojechac do 12kg... Agnesm Odpowiedz Link Zgłoś
agnesm1 Re: jestem w 34 tyg 13.10.04, 18:08 23 tydzien to u mnie akurat termin na walentynki 2005 Agnesm Odpowiedz Link Zgłoś
rheya Re: jestem w 34 tyg 14.10.04, 14:15 ja też jestem w 34 tc - i przytyłam tylko 7 kg. Nie martwi mnie już to, choć na początku miałąm kompleks małego brzucha, kiedy moja koleżanka wyglądała normalnie jak w ciąży (ona jest w 37tc teraz) ja cały czas byłam prawie płaska albo raczej wyglądałam jakbym się obiadła :9 NA szczęście brzuszek się pojawił i teraz jest nawet spory (bo i dzidzia w nim duża - lekarz zapowaida że może to być nawet 5kg). Pozdrawiam Rheya i Miłoszek (34 tc) Odpowiedz Link Zgłoś
ana1973 Re: jestem w 34 tyg 14.10.04, 16:34 Na początku ciąży schudłam 5 kilo, a potem powolutku, powolutku tyłam spowrotem. Tak się rozpędziłam, że teraz (połowa 35tc) ważę tylko 8 kg więcej, przy czym przez ostatnie 6 tygodni miałam mało ruchu, bo musiałam leżeć w domku. Myślałam, że teraz to napewno spuchnę jak balon, a tu nic specjalnego. Brzuszek mam bardzo wąziutki i wysunięty do przodu, żadnych "rozlań" po bokach, nic z tych rzeczy. Czasami zastanawiam się, jak mój maluch się zwinął w takim małym domku, a ma już 2,5 kg i strasznie się wierci. Czasami mam wrażenie, że brzuch mi pęknie. Odpowiedz Link Zgłoś