Dodaj do ulubionych

Gdzie usg 3D na Śląsku????

19.10.04, 21:37
czy wiecie moze gdzie takie wykonują? za ile i w ktorym tygodniu najlepiej??
Obserwuj wątek
    • floricz Re: Gdzie usg 3D na Śląsku???? 19.10.04, 22:43
      wejdz sobie na stronke www.sigma-bi.pl
      sigma-bi znajduje sie w bytomiu
      pozdrawiam smile
      ali
      • baby5 Re: Gdzie usg 3D na Śląsku???? 19.10.04, 23:42
        Polecam również usg w Katowicach. Wykonuje je dr Agata Włoch (świetny
        specjalista w tej dziedzinie) - sama zresztą wykonywałam u niej takie badanie i
        naprawdę polecam! Jest to zarazem usg genetyczne i przynajmniej ta dr zaleca
        wykonanie go w trzech etapach: 10-12tc; 20-24tc i 30-34tc. Dostajesz
        szczegółowy opis badania + zdjęcia + możliwość nagrania filmu na video (cena
        170zł) Sporo już było na ten temat na forum; polecam wpisać do wyszukiwarki dr
        Agatę Włoch i na pewno znajdziesz wszystkie niezbędne informacjesmile

Pozdrawiam
        • indra2 Do baby5 20.10.04, 14:55
          Słyszałam wiele dobrego o dr Agacie Włoch ale myślałam, że ona ma tylko zwykłe
          usg.Czy ma możliwość włączenia na chwilę usg 3D? Jeżeli tak to wybiorę się do
          niej a jak nie to do dr Kudły, byłam u niego w 12tc, ma świetny sprzęt i też
          jest dobrym specjalistą od usg. Wizyta u niego kosztuje 120zł.
          Pozdrawiam
          Aga
          • baby5 Re: Do baby5 20.10.04, 15:27
            Z tego, co wtedy się dowiadywałam to na 100% jest to usg 3D. Myślę jednak, ze
            najlepiej będzie jak tam przedzwonisz i wszystkiego się dokładnie dowiesz. Dr
            Agata Włoch przyjmuje w przychodni prywatnej "Med5" (tel: 252-10-00)
            przynajmniej ja tam byłam. Z tego, co wiem przyjmuje też na Opolskiej ale
            sprzęt jest taki sam.
            Ja ostatnio byłam na usg w 20tc i dowiedziałam się, ze na 100% będzie to
            chłopczyk i na kolejnym usg potwierdziło sie to również. Maluch miał badane
            szczegółowo serduszko wraz z przepływami, nerki, miedniczki nerkowe, kręgosłup,
            kończyny, mózg, pępowinkę itd. Niebawem znów się wybieramy bo zbliża się 30tcsmile

Pozdrawiamsmile
          • renata.s do: indra2 27.10.04, 21:18
            Proszę podaj więcej szczegółów (tel. adres itp). Dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka