mimi261 19.10.04, 21:37 czy wiecie moze gdzie takie wykonują? za ile i w ktorym tygodniu najlepiej?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
floricz Re: Gdzie usg 3D na Śląsku???? 19.10.04, 22:43 wejdz sobie na stronke www.sigma-bi.pl sigma-bi znajduje sie w bytomiu pozdrawiam ali Odpowiedz Link Zgłoś
baby5 Re: Gdzie usg 3D na Śląsku???? 19.10.04, 23:42 Polecam również usg w Katowicach. Wykonuje je dr Agata Włoch (świetny specjalista w tej dziedzinie) - sama zresztą wykonywałam u niej takie badanie i naprawdę polecam! Jest to zarazem usg genetyczne i przynajmniej ta dr zaleca wykonanie go w trzech etapach: 10-12tc; 20-24tc i 30-34tc. Dostajesz szczegółowy opis badania + zdjęcia + możliwość nagrania filmu na video (cena 170zł) Sporo już było na ten temat na forum; polecam wpisać do wyszukiwarki dr Agatę Włoch i na pewno znajdziesz wszystkie niezbędne informacje Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
indra2 Do baby5 20.10.04, 14:55 Słyszałam wiele dobrego o dr Agacie Włoch ale myślałam, że ona ma tylko zwykłe usg.Czy ma możliwość włączenia na chwilę usg 3D? Jeżeli tak to wybiorę się do niej a jak nie to do dr Kudły, byłam u niego w 12tc, ma świetny sprzęt i też jest dobrym specjalistą od usg. Wizyta u niego kosztuje 120zł. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
baby5 Re: Do baby5 20.10.04, 15:27 Z tego, co wtedy się dowiadywałam to na 100% jest to usg 3D. Myślę jednak, ze najlepiej będzie jak tam przedzwonisz i wszystkiego się dokładnie dowiesz. Dr Agata Włoch przyjmuje w przychodni prywatnej "Med5" (tel: 252-10-00) przynajmniej ja tam byłam. Z tego, co wiem przyjmuje też na Opolskiej ale sprzęt jest taki sam. Ja ostatnio byłam na usg w 20tc i dowiedziałam się, ze na 100% będzie to chłopczyk i na kolejnym usg potwierdziło sie to również. Maluch miał badane szczegółowo serduszko wraz z przepływami, nerki, miedniczki nerkowe, kręgosłup, kończyny, mózg, pępowinkę itd. Niebawem znów się wybieramy bo zbliża się 30tc Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
renata.s do: indra2 27.10.04, 21:18 Proszę podaj więcej szczegółów (tel. adres itp). Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś