aska34 22.10.04, 08:36 co sadzicie o ubrankach Mothercare, czy mimo wysokiej ceny dobrze sie noszą i czy trzymają rozmiary. pozdrawiam joanna 33tc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poziomka6 Re: ubranka Mothercare 22.10.04, 11:01 Ja mam z tej firmy biustonosz, i aż nie mogę teraz uwierzyć, że można mieć równie wygodnie !!! A ja tyle czasu meczyłam się w normalnych, przedciążowych. Biust urósł mi o 1,5 miseczki, pod biustem bez zmian, no ale dotąd (17tc) prztyłam tylko 1,5 kg. Jest to biustonosz z dopiskiem Best seller, wykonany cały z bawełny, nie zostawia odcisków na brodawkach, ma szerokie ramiączka i szeroką gumę pod biustem. Jak dla mnie, a noszę od dwóch tygodni, rewelacja. Wymiary trzymają, zresztą sposób mierzenia się jest podany na opakowaniu. Co do innych rzeczy są bardzo ładne i wyglądają na bardzo dobry gatunek (ja sobie myślę, że Mothercare to jest jakaś część koncernu Marks i Spencer, nawet wieszaczki identyczne, ale z kupnem innych rzeczy czekam do przyrostu brzuszka, no i te ceny . Pozdrawiam Poziomka. Odpowiedz Link Zgłoś
anna223 Re: ubranka Mothercare 22.10.04, 11:40 Ja miałam pajacyki z trójpaku za 99 PLN i kombinezon zimowy i z obydwu rzeczy byłam baardzo zadowolona i na koniec stwierdzałam, że warto było wydać te pieniążki, bo ładnie się prało przez okres użytkowania i trzymały rozmiar i nie spadały tzn, ładnie leżały i układały sie jak trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrynka Re: ubranka Mothercare 22.10.04, 12:23 nie mam ich zbyt wiele, ale te kilka sztuk nosi się dobrze. Ale rozmiarów moim zdaniem nie trzymają, mam na mysli to,że są o wiele większe, niż powinny. Przykład - bluzeczka kupiona na 3-6 miesięcy do tej pory w użyciu, a mały skończył 10m. i jest normalnego dla jego wielku wzrostu. Aha, niebieska bluzka odbarwiła się od jedzenia na biało (?), ale chyba nie będę za to firmy winić, bo najlepsze nawet ubranko zapaskudzone marchewą nie będzie już takie, jak kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
bkoniecz Re: ubranka Mothercare 22.10.04, 13:36 Moje dziecko praktycznie od urodzenia az do teraz (ma 2,5 roku) jest ubierane w Mothercare. Owszem, sa dosc drogie ale po 150-tym praniu sa w takim samym kolorze i ksztalcie jak na poczatku. Po moim Antosku w ubrankach chodzil tez synek mojej przyjaciółki i planowalismy ze i nastepne bedzie je wykańczać, ale okazało się że to Anulka, więc mam pretekst na kolejne zakupy)) Te chłopięce donosi więc ktoś inny... Co do cen - najplepiej kupować w okresie przecen - grudzień i chyba czerwiec oraz w dużych paczkach (np. 5 koszulek; 2 pary spodni od dresów, itp). W sumie takie 2 dresy "wychodzą" niewiele drożej niż takie "tańsze" a trwają w dobrym stanie i kilka lat ( i setki pran). Odpowiedz Link Zgłoś