zrudnicka 27.10.04, 17:33 Za dwa dni bede miala termin spodziewanej miesiaczki i chcialabym wykonac test ciazowy ( nie moge sie juz doczekac!). Czy mozecie mi polecic taki, ktory jest najczulszy? Z gory bardzo dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawka74 Re: Testy ciazowe 27.10.04, 19:03 jeśli koniecznie chcesz zrobić, to polecam Quick Vue. Ale ze swojej strony, nauczona przykrym doświadczeniem, radzę wstrzymać się do dnia spodziewanej @. Zresztą ja też czekam, termin @ mam na niedzielę, ale chyba pojawi się wcześniej; jeśli nie - zrobię test dopiero we wtorek. Odpowiedz Link Zgłoś
iwka901 Re: Testy ciazowe 28.10.04, 08:05 Mnie wyszedł pozytywny Quick Vue dwa dni przed spodziewaną miesiączką, ale dla pewności powtórzyłam za dwa dni i wynik się potwierdził. Powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
gagat101 Re: Testy ciazowe 28.10.04, 10:24 tylko quick ewentualnie jak ten wyjdzie to za kilka dni inny Odpowiedz Link Zgłoś
tarach Re: Testy ciazowe 28.10.04, 10:47 >dla mnie również Pre-test okazał sie szcześliwy. W dwa dnia po spodziewanej @ pokazały się upragnione II kreseczki..... Monia <GG3386463> Odpowiedz Link Zgłoś
amelka1974 Re: Testy ciazowe 28.10.04, 14:03 A znacie taki test Baby-fit, wyszedł mi negatyuwnie niestety więc napiszcie czy go nacie, bo jesli jest kiepski to może nie wszystko stracone i jestem jednak w ciąży..... Odpowiedz Link Zgłoś
tarach Re: Testy ciazowe 28.10.04, 14:29 ...szczerze to pierwszy raz słyszę taką nazwę...przez dwa lata pracowałam z hurtowni farmaceutycznej i z takim testem się nie spotkałam... może to jakaś super nowość... Monia <GG3386463> Odpowiedz Link Zgłoś