Dodaj do ulubionych

dr.Anna Halama

23.11.04, 12:32
mam pytanie czy dr. Anna Halama prowadziła czyjąś ciąże? jesli tak to jakie
macie odczucia co do jej osoby/kompetencji.Bede wdzęczna za nfo.
Obserwuj wątek
    • joaska.m Re: dr.Anna Halama 23.11.04, 12:42
      a gdzie on aprzyjmuje, bo ja chodze ale do dr Piotra Halamy.pozdr
      • neti87 Re: dr.Anna Halama 23.11.04, 13:47
        Wiem, że dr Anna Halam przyjmuje np. w Novum. Można o niej poczytać na stronie
        www.nasz-bocian.pl Ja nie prowadzę ciąży u tej lekarki, ale sporo dziewczyn
        leczących się w Novum zdecydowało się na tę panią (jako prowadzącą ich ciąże).
        Ja byłam u niej raz na wizycie, była miła, ale po usg stwierdziła, że w ciążę
        nie zaszłam. A test po kilku dniach pokazał, ku mojej ogromnej radości, że pani
        doktor się myliła. Oczywiście nie znaczy to, że to kiepski lekarz, czasem
        pewnych rzeczy jeszcze nie widać. Ale nie powinna mi była mówić, że nic z tego
        nie będzie, a tak się wyraziła.
    • iwona281 Re: dr.Anna Halama 23.11.04, 14:41
      Dr A. Halama przyjmuje w Medicoverze. Prowadzi moją ciążę. Poleciła mi ją
      znajoma, miała być miła, kompetentna, na bieżąco z nowościami. I być może jest.
      Ale ja nie polecam. Jest uprzejma, miła. Ale każde słowo trzeba od niej
      wyciągać. Standardowe pytanie na początek wizyty: jak się pani czuje? ale ma
      się wrażenie jakby odpowiedź ją nie interesowała. Wszystko zbywa milczeniem.
      Zleca badanie np krwi, czy USG, a potem o nich zapomina, a przecież w karcie
      jest wszystko wpisane. Cały czas brałam fenoterol i straszyła mnie nagłym
      porodem, a podstawowych badań, bez których nie przyjęliby mnie do szpitala nie
      zleciła. Ja dotrwałam do końca, bo na dniach mam rodzić, ale w połowie ciąży
      miałam naprawdę ochotę poszukać innego lekarza. Może ktoś ma lepsze
      dośwaidczenia z tą doktor, ale ja nie poleciłbym jej nikomu.
      Pozdrawiam.
      • viki009 Re: dr.Anna Halama 23.11.04, 15:17
        Ja do 12 tygodnia ciazy bylam dwa razy u Pani dr Halamy w Medicoverze.
        Wczesniej byla moim lekarzem przez dwa lata, ale chyba nie bylam uciazliwa
        pacjentka. A teraz gsy przyszla ciaza...

Po dwoch wizytach zrezygnowalam z niej, poniewaz mimo moich prosb nie zalazyla
        mi karty ciazy, nie zlecila mi badan na czynnik RH, i nawet sie nie zapytala
        jaki mamy RH z mezem. Wszystko trzeba bylo od niej wyciagac, byla niemila i
        czulam sie jak nieproszony gosc. A ja przeciez jestem szczesliwa!

Jezeli masz karte Medicover, to minusem tez jest, ze przyjmuje trzy razy w
        tygodniu po kilka godzin i nie mozna sie do niej dostac. Chyba dlatego w taki
        nieprzyjemny sposob pozbywa sie pacjentow - bo ja nie jestem jedynym
        przypadkiem.

Pozdr.,
        viki009 (19tc)
    • yvona79 Re: dr.Anna Halama 23.11.04, 15:38
      Wejdź sobie na forum Szpitale i wpisz w wyszukiwarkę nazwisko pani doktor -
      niedawno byl wątek na jej temat. Ja osobiście bylam u niej na 2 wizytach na
      początku ciąży i zrezygnowalam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka