aniasad1 15.01.05, 12:39 Chodzi mi w którym tygodniu ciąży zazwyczaj ustawia się główką do kanału rodnego wg teorii bo wiem że są od tego odstępy i nawet w ostatnim tygodniu moze to nastąpić pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaala1 Re: prawidłowe ułożenie dziecka 15.01.05, 12:44 Oj tak naprawdę to chyba różnie bywa z tymi dzieciaczkami, u mnie na USG w 26 tyg juz dziecko było główką w dół, teraz byłam w 34tyg i nadal główką w dół, ale czy tej małej się nie zechce jeszcze pokręcić to nie wiem, chyba już nie powinna. Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka81 Re: prawidłowe ułożenie dziecka 15.01.05, 12:59 ja miałam USG w 27 tc i moja Dzidzia też już była ułożona główką w dół ale czy się nie przekręci to nie wiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iwka901 Re: prawidłowe ułożenie dziecka 15.01.05, 15:08 Hej, Dzidzia powinna ustawić się do 32 tc, potem też się to oczywiście zdarza i nawet w ostatniej chwili. Po 37 tc to juz tylko kilka procent szans na obrót, bo robi się za mało miejsca na fikołka. Odpowiedz Link Zgłoś