Dodaj do ulubionych

CZASOPISMO dla przyszłych mam - które polecacie?

10.02.05, 17:58

Obserwuj wątek
    • kurova Re: CZASOPISMO dla przyszłych mam - które polecac 10.02.05, 20:09
      "Twoje dziecko" lub "Dziecko"." Mam dziecko " jest beznadziejne mimo że jest w
      nim dużo konkursów, kilka razy spotkałam się z błędami( np.masuj dziecku
      brzuszek w kierunku przeciwnym do kierunku wskazówek zegara)."Mamo to ja"
      ostatnio sie popsuło, więcej w niej reklam i artykułow sponsorowanych , niż
      sensownej treści.
      • eva78 Re: CZASOPISMO dla przyszłych mam - które polecac 10.02.05, 22:37
        Dokładnie. Mam identyczne zdanie.
        Jeszcze Rodzice od czasu do czasu czytam- lepsze niż Mam dziecko. Mamo to ja kupiłam dzisiaj może jeden artykuł mi się spodobał.
    • curly2 Re: CZASOPISMO dla przyszłych mam - które polecac 10.02.05, 21:28
      Polecam "Dziecko". Inne czasami kupowałam (głównie dla "dodatków"), ale mam
      sporo zastrzeżeń co do treści.

Pozdrawiam, Kinga
      • patyczako Re: CZASOPISMO dla przyszłych mam - które polecac 10.02.05, 22:27
        ja tez polecam Dziecko...
        • katklos Re:Twoje dziecko .n/t 10.02.05, 22:37
    • monia23 Re: CZASOPISMO dla przyszłych mam - które polecac 11.02.05, 07:06
      Zdecydowanie "Dziecko", reszta to tak jakoś chaotycznie mi się widzi. Niby tam
      coś jest a jednak ciężko to pozbierać w całość. Dla sprawdzenia kupłam kiedyś
      po jednym egzemplarzu innych czasopism (żeby nie było) i się przekonałam, że
      jednak "Dziecko" jest z nich najlepsze. ;o)
    • marianka.m Re: CZASOPISMO dla przyszłych mam - które polecac 11.02.05, 10:23
      Czyli zdecydowanie "Dziecko" - potwierdziłyście zdanie innych, znanych mi mam.
      Dziękuję za pomoc.
    • betina101 Re: CZASOPISMO dla przyszłych mam - które polecac 11.02.05, 21:43
      Czy któraś z Was czytała "Twoje 9 miesięcy"? Ciekawa jestem co sądzicie o tym
      piśmie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka