kurova Re: CZASOPISMO dla przyszłych mam - które polecac 10.02.05, 20:09 "Twoje dziecko" lub "Dziecko"." Mam dziecko " jest beznadziejne mimo że jest w nim dużo konkursów, kilka razy spotkałam się z błędami( np.masuj dziecku brzuszek w kierunku przeciwnym do kierunku wskazówek zegara)."Mamo to ja" ostatnio sie popsuło, więcej w niej reklam i artykułow sponsorowanych , niż sensownej treści. Odpowiedz Link Zgłoś
eva78 Re: CZASOPISMO dla przyszłych mam - które polecac 10.02.05, 22:37 Dokładnie. Mam identyczne zdanie. Jeszcze Rodzice od czasu do czasu czytam- lepsze niż Mam dziecko. Mamo to ja kupiłam dzisiaj może jeden artykuł mi się spodobał. Odpowiedz Link Zgłoś
curly2 Re: CZASOPISMO dla przyszłych mam - które polecac 10.02.05, 21:28 Polecam "Dziecko". Inne czasami kupowałam (głównie dla "dodatków"), ale mam sporo zastrzeżeń co do treści. Pozdrawiam, Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
patyczako Re: CZASOPISMO dla przyszłych mam - które polecac 10.02.05, 22:27 ja tez polecam Dziecko... Odpowiedz Link Zgłoś
monia23 Re: CZASOPISMO dla przyszłych mam - które polecac 11.02.05, 07:06 Zdecydowanie "Dziecko", reszta to tak jakoś chaotycznie mi się widzi. Niby tam coś jest a jednak ciężko to pozbierać w całość. Dla sprawdzenia kupłam kiedyś po jednym egzemplarzu innych czasopism (żeby nie było) i się przekonałam, że jednak "Dziecko" jest z nich najlepsze. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
marianka.m Re: CZASOPISMO dla przyszłych mam - które polecac 11.02.05, 10:23 Czyli zdecydowanie "Dziecko" - potwierdziłyście zdanie innych, znanych mi mam. Dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
betina101 Re: CZASOPISMO dla przyszłych mam - które polecac 11.02.05, 21:43 Czy któraś z Was czytała "Twoje 9 miesięcy"? Ciekawa jestem co sądzicie o tym piśmie? Odpowiedz Link Zgłoś