Dodaj do ulubionych

Sex a ciąża

12.03.05, 22:50
Hej dziewczyny!
Mam malusienki problem. Dotyczy sfery intymnej... Otóż obawiam sie, ze
podczas igraszek z moim mezem moge zrobic niechcacy krzywde mojej niuni w
brzuszku, a to juz 5 msc ciazy. Oczywiscie staramy sie byc ostrozni, ale mimo
wszystko caly czas myslimy o tym, czy nic zlego sie nie stanie. Czy Wy
rowniez sie obawiacie?
Obserwuj wątek
    • andaba Re: Sex a ciąża 12.03.05, 22:53
      Nie obawiałam się, obowiązki sumiennie wypełniałam, skutków ubocznych niet.
      • mifka Re: Sex a ciąża 12.03.05, 23:22
        obowiazki? moj boze wtedy dopiero byla radocha! skutkow ubocznych tez nie bylo.
        • zabiska Re: Sex a ciąża 13.03.05, 09:36
          Mmm, ale wam zazdroszcze. Ja niestety nie moge (ciaza podwyzszonego ryzyka),
          ginus ma mi powiedziec kiedy minie niebezpieczenstwo, ale wtedy ... chyba przez
          tydzien nie wyposzcze mojego meza z lozka. Ja juz poszcze 4 miesiace sad
          Pozdrowionka szczesciary.
    • gosia307 Re: Sex a ciąża 13.03.05, 09:56
      ja kochalam sie do samego konca w obydwu ciazach,nawet w dzien porodu,dzieciom
      napewno nie zaszkodzilismy.nic nie bylo i nie jest.teraz oczekuje trzeciego
      dzidziusia i z przyjemnoscia wypelniamy te obowiazki.pozdrawiam Gosia i 18tc
      dzidzia.
    • 18lipiec Przytulanko nie szkodzi...... 13.03.05, 10:21
      Ale jak się boisz o dzidzi to odstaw męża. Niech poczeka 4 miesiące, potem
      jeszcze ze 2 po porodzie....uhh i życze szczęsliwego małżeństwa.
      • agapolo1 Re: Przytulanko nie szkodzi...... 13.03.05, 10:47
        nie masz się co martwić!dzidzi napewno nic się nie stanie przy współżyciu!moja
        córcia ma już 4 miesiące , jest zdrowa i wogóle naj,naj,najsmilesmile!ZMężem
        uprawialiśmy sexs aż do 9,5 mieisąca!żadnych problemów nie maiałam z porodem!
        Więc si ę nie obawiaj!możesz współżyć ile chcesz w czasie ciązy i niezagraża to
        dziecku tylko 7dni przed porodem tego nie rób bo wtedy mogą wystąpić kąplikacje!
        mam nadzieje że pomogłam z doświadczenia mojego!papapapa
        • sandrax Re: Sex a ciąża 13.03.05, 11:12
          Dziekuje Wam dziewczyny za wsparcie!
          Chyba naprawde za duzo o tym myslalam... juz sie niczego nie obawiam smile
    • dziewczynka_bez_zapalek Re: Sex a ciąża 13.03.05, 10:44
      ochotę na igraszki w łóżku to ja mam dopiero teraz wink
      jestem w 23t i nie żałujemy sobie wink w końcu potem będę mieć większy brzuszek
      a po porodzie 6tygodni abstynencji wink
    • sandrax Re: Sex a ciąża 13.03.05, 10:45
      Ale wcale nie chodzi o to, ze chce odstawic meza na bok, bo obawiamy sie oboje
      tak samo o malenstwo- co nie oznacza ze mamy zamiar przestac sie kochac...
      Chyba nie zrozumialas, o co mi chodzilo!
      • agapolo1 do sandrax 13.03.05, 10:51
        przeczytaj moją wypowiedż tą wyżej bo niechce mi się pisać znowu to samo!
        nie martw się!!
    • vanike Re: Sex a ciąża 13.03.05, 11:22
      Mnie gin powiedział tak: "jak "po" boli brzuszek to abstynencja, jak nie to do
      woli. Nic się nie stanie".
      Niestety bolisad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka