kasiad81 15.03.05, 18:28 Czy miała któraś z Was podwyrzszoną temperaturę po tygodniu od zapłonienia? Po jakim czasie sie ten objaw pojawia??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszkaela Re: objawy ciąży 15.03.05, 18:32 Ten temat pojawial sie dziesiatki razy, przeczytaj sobie wczesniejsze posty, wpisz w wyszukiwarke haslo- po co zasmiecac? Zreszta na pytanie zadane juz po raz n-ty nie bedzie sie chcialo nikomu odpowiadac. Odpowiedz Link Zgłoś
martusia251 Re: objawy ciąży 15.03.05, 18:34 przecież nie musisz odpowiadać, dziwi mnie jedno, rozumiem że kobiety w ciąży mają swoje kaprysy, ja też jestem w ciązy ale nie znaczy że musisz być złośliwa. Sama zaśmiecasz swoją odpowiedzią. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_oli3 Re: objawy ciąży 15.03.05, 18:32 ja naprzykład nie mialam żadnych objawów tylko to że miesiączka mi się spóżniała!!!nie miałam żadnych nudności ani wymiotów nic wogóle!a teraz mam kochaną czteromiesięczną córcie! i naprawdę nie wiem kiedy występują objawy ciąży??może inna ci podpowie pozdro Odpowiedz Link Zgłoś