kriss_de_valnor 29.03.05, 13:22 od 2 dni mam obfite białe upławy, co to może być? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewusia8 Re: białe upławy 29.03.05, 13:26 białe upławy sa normalne w ciąży ja mam cały czas i juz przsetały mnie denerwować taka nasza uroda ewa 23 tc Odpowiedz Link Zgłoś
wielkanocnababa Re: białe upławy 29.03.05, 13:32 No wydaje mi się że to zależy, jak towarzyszy temu swędzenie, pieczenie itp. i są to takie "serowate" upławy to raczej ma to podłoże grzybiczne. Ponoć to przypadłość kobiet w ciąży że łatwo łapią takie infekcje. Wtedy na pewno trzeba je jak najszybciej leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_sz77 Re: białe upławy 29.03.05, 13:31 W zasadzie to normalne że te upławy w ciązy sa większe, choć u mnie okazało się że są objawem nie tylko ciązy ale i bakterii. Na szczescie trafiłam do lekarza ktory tylko spojrzal i od razu zlecił wykonanie posiewu, bo cos mu nie pasowalo. Wyszla bakteria, dostałam leki. To wazne bo zakazenie bakterią nie leczone prowadzi do poronienia. Na wszelki wypadek mozna sprawdzic. Posiew to nic strasznego a "strzezonego Pan Bog strzeze" Odpowiedz Link Zgłoś