Dodaj do ulubionych

kłucia w pochwie

28.04.05, 10:55
Cześć dziewczyny,
Jestem w 15 tc, kilka dni temu urósł mi wyraźnie brzuch, ale zaczął
towarzyszyć temu niepokojący objaw. Od wczoraj mam jakieś dziwne kłucia w
pochwie, ale nie głęboko, tak jakby w kościach. Czasem centralnie, czasem z
prawej strony. Miałyście coś takiego?
Obserwuj wątek
    • j04nn4 Re: kłucia w pochwie 28.04.05, 11:00
      niom niestety nieprzyjemnosci zwiazane z przyjemnoscia rosnacego brzuszka a
      dokladniej rozciagania sie miesni i wiazadel miewalam i miewam czasem jak mnie
      kluje pod pepkiem taki kostny brzuch w prawej stronie potem przechodzi do
      lewej to jest niedosc ze nie przyjemne to czasem nie jestem w stanie wstac z
      lozka lekarz zalecil naospe ale dokucza mi to malo kiedy srednio raz 2 w
      miesiacu wiec nie lykam bo nigdy nie lubnilam lykac lekow rosna mi w gardle ale
      sprobuj i opowiedz o tym gin pozdrawiam asia i 31 tyg brzusio
      • pimpek_sadelko Re: kłucia w pochwie 28.04.05, 12:26
        mialam od poczatku ciazy. co kilka dni. u mnie to bylo wrazenie klucia szyjki.
    • mama-dawidka Re: kłucia w pochwie 28.04.05, 11:23
      Witam no ja tz mam takie objawy ale dopiero od niedawna jakies 4 tygodnie temu
      sie zaczeły a ja jestem w 36tygodniu i mam je dosc czesto lekarz mi przepisal
      no-spe i kazał odpoczywac bo wiaze sie to ze wczesniejszym porodem, ale jak u
      ciebie to dopiero 15 tydzien to nie wiem co to moze byc, dobrze zrobisz jak
      powiesz lekarzowi, a moze to faktycznie rosnacy brzuszek ale dla pewnosci sie
      zapytaj.
      Pozdrawiam

tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;104/st/20050525/dt/6/k/b6f0/preg.png
      • bergo1 Re: kłucia w pochwie 28.04.05, 11:33
        to raczaj rosnacy brzuch. Tez mam czasami takie uczucia, albo gorzej bo mnie
        czasami tak w brzuchu laskocze. Tak w dole smile
        Ale jutro ide do lekarza i wszsytko powiem. Miewam tez bole miesiaczkowe, niby
        normalna sprawa, ale czasami uciazliwa.
        • kulusuk Re: kłucia w pochwie 28.04.05, 11:40
          zgadzam się że to typowe ciążowe przyjemności - miałam w pierwszej i mam w
          drugiej ciązy... organizm przygotowuje się do porodu cała ciąże; mięśnie,
          wiązadła, stawy...poczekaj potem będzie jeszcze weselej wink))
        • ama79 Re: kłucia w pochwie 28.04.05, 11:41
          Wiesz co, miałam dokłądnie coś takiego o czym mówisz! Też się tego jakoś tak
          przestraszyłam, ale lekarz powiedział, że wszystko jest w jak najlepszym
          porządku. Też takie kłucie, tylko czasem tak mocniej z lewej strony, tak w
          środku jakby. Miałam tak gdzieś w od dwunastego do 14 tygodnia, a potem jakoś
          przeszło. Nic się nie martw!
    • justakr Re: kłucia w pochwie 28.04.05, 12:21
      Hej! Też miewam czasem takie kłucia w pochwie, tak jakby od kości, od 15 gdzieś
      tygodnia. Mówiłam o tym lekarzowi, sprawdził wszystko i powiedział, że to
      nic...Szyjka długa, ujście zamknięte. Widać taka uroda ciąży. Ale wspomnij o
      tym ginowi przy okazji, to Cię uspokoi dodatkowo. Pozdrawiam smile
      • kagula dzięki 28.04.05, 13:30
        Dzięki dziewczyny za odpowiedzi. Już mi to dziadostwo przechodzi ale wasze
        posty uspokoiły mnie jeszcze bardziej. Taki człowiek głupi, jak tylko coś
        nowego zaczyna się dziać, to myśli najgorsze. W drugiej ciąży może będę
        mądrzejsza wink
        Miłego weekendu majowego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka