olik128 07.05.05, 19:55 Czy łozysko powinno się znajdować na ścianie przedniej czy tylniej? I jak jest u was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amwaw Re: Łożysko... 07.05.05, 20:10 taaak- mi chodzilo o to, ze u mnie na tylnej-jak powinno byc nie mam zielonego pojecia Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kapoosta Re: Łożysko... 07.05.05, 20:05 Ważne, żeby nie było ułożone bardzo nisko, a czy z przodu, czy z tyłu to nie ma znaczenie. Ja mam z przodu po prawej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
tymkamama Re: Łożysko... 07.05.05, 20:47 Wlasnie czytalam o lozysku, nie ma znaczenia, na ktorej jest scianie, waznme tylko, zeby nie zakrywalo ujscia, czyli nie bylo 'przodujace"- ale to lekarz by zauwazyl w usg wiec sie nie martw o nic Odpowiedz Link Zgłoś
radowinkaala Re: Łożysko... 07.05.05, 21:15 Łożysko na ścianie przedniej to nie to samo co łożysko przodujące. Zate, jeśli jest na przedniej bądź na tylnej to wszysko jest ok. Jeśli zamyka ujście macicy - czyli jest przodujące wówczas można mieć obawy. Ja miałam na ścianie przedniej i wszystko - na prawdę wszystko było w jaknajlepszym porządku. Odpowiedz Link Zgłoś