Dodaj do ulubionych

dziwne uplawy!!!

17.05.05, 10:57
hej jestem w 47 dc, okresu nadal nie ma, to juz 15 dni lub 16 z dzien kiedy
powinnam ja dostac(nie wiem jak sie liczy) w kazdym razie wczoraj wieczorem
dostalam brazaowawe uplawy, ale do rana prawie nic nie polecialo, tylko takie
brazowawe cos... czy mialyscie tak w ciązy? ok 5tyg chyba..
Obserwuj wątek
    • asia06 Re: dziwne uplawy!!! 17.05.05, 11:02
      Miałam takie upławy na początku ciązy. Była to wina polipa i jakiejś infekcji.
    • ninyanna Re: dziwne uplawy!!! 17.05.05, 12:29
      Wlasnie, jakie "prawidlowe" uplawy powinny wystepowac w pierwszych dniach,
      tygodniach ciazy?? Podejzewam ze moge byc we wczesnej ciazy i niemam zadnych
      uplawow.. praktycznie sucho... zawsze po dniach plodnych, mialam geste, mleczne
      uplawy, charakterystyczne przed spodziewana miesiaczka, a teraz suchutko..???
      Co to moze oznaczac??? Wie ktosik???
      • pea_74 Re: dziwne uplawy!!! 17.05.05, 12:40
        A czy bylas juz u lekarza? albo oznaczylas poziom bety? Ja na pewno na twoim
        miejcu pojechalabym do lekarza.
        Ja kilka dni po spodziewanej @ jak juz bylam w ciazy mialam duzo sluzu jakby
        plodnego, byl jasny.
        • ninyanna Re: dziwne uplawy!!! 17.05.05, 13:21
          Nie bylam jeszcze u lekarza, miesiaczki spodziewam sie za tydzien, takze jesli
          jestem w ciazy to to jest bardzo wczesna ciaza i chcialam poczekac do terminu ,
          a poznej zrobic test...
          • galvaniza Re: dziwne uplawy!!! 17.05.05, 14:51
            j MIlM Tkie uplawy, przestraszylam sie poszlam do ginekologa, stwierdzil, ze to
            norma, sluz sie tam oczyszcza i raz po az moze cos takiego byc, pozniej jak
            bobas bdzie wiekszy to ci zanikną. to sie pojawia wtedy kiedy mialabys date
            nastepnej miesiaczki. nie masz co sie bac, ja tez myslalam o najgorszym a
            lekarz po prostu zaczął sie ze mnie śmiać. pozdrawiam Cie
            • edytka1984r edyta! 17.05.05, 17:31
              jakie mialas uplawy na poczatku ciazy, takie z krwia, brazowawe jak na koncu
              okresu? co sie dzieje, mam tego bardzo malo i moj facet powiedzial ze mam sucha
              i spuchnieta pochwe! mialyscie takie uplawy, prosze o pomoc!!
    • amelia42 Re: dziwne uplawy!!! 17.05.05, 17:53
      ja też mam problem z suchą pochwą. Praktycznie nie możemy się kochać bo po
      każdym stosunku okropnie mnie "tam" boli, puchnie i są zaczerwienienia.Do tego
      faktycznie, też mam takie białawe upławy. Co to może być?
      • edytka1984r uplawy!!! 17.05.05, 21:39
        hej, ale ja nie mam bialych, wczesniej mialam takie bialo-zolte a teraz nic, od
        jakiegos czasu wlasnie tez mam problem z suchoscia podczas stosunku, ale w
        ostatnio w oglole nam sie odechcialo z powodu ciazy lub jej braku! ale teraz
        mam uplawy z domieszka krwi, dziwne to dla mnie bo mam to od wczoraj wiec okres
        chyba juz by sie "wylał" a tu nic, sucho i krwawo-brazowo, nie wiem co sie
        dzieje, jutro ide na bete! boje sie ze jak jestem w ciazy to cos jest nie tak,
        no bo okres juz by chyba nadszedl? nic juz nie wiem bardzo sie martwie! jak
        ktos ma TAKIE doswiadczenia w okolicach 4-5 tygodnia(bo jesli jestem to jakos
        tak) to prosze piszcie!
    • mynia0 Re: dziwne uplawy!!! 18.05.05, 10:14
      idź do lekarza. jeśli jesteś w ciaży, może być ona zagrożona przez niski poziom
      hormonów podtrzymujących ciażę.

żadne upławy w ciaży / poza białymi, bardzo obfitymi/ nie są normą i trzeba je
      skonsultować z lekarzem. czasem wspomina sie o tzw. krwawieniu implantacyjnym,
      ale kobieta nie jest w stanie odróżnić, czy jest to krwawienie implantacyjne,
      czy coś się dzieje z dzieckiem.
      • ninyanna Re: dziwne uplawy!!! 18.05.05, 10:26
        No, wczoraj zauwazylam u siebie biale uplawy, charakterystyczne, dla okresu
        przed miesiaczka, ale nie sa one "obfite" tzn nie plamia bielizny,czy w czasie
        bardzo wczesnej ciazy powinny???

pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka