Dodaj do ulubionych

jadę po łóżeczko!!!! :)))

02.06.05, 14:38
Wczoraj dzwonili ze sklepu, że czeka na odbiór, ale że wczorajszy dzien
należał do czteroletniego starszaka, który zażyczył sobie Roboty w
Multikinie, to wczoraj odpuściliśmy, ale dziś nie ma mowy, jadę !!!!
Obserwuj wątek
    • vikiko Re: jadę po łóżeczko!!!! :))) 02.06.05, 17:26
      fajnie,też już mamy łóżeczko i też daliśmy robić na zamówienie takie jak sobie
      wymyśliliśmywink
      • j04nn4 Re: jadę po łóżeczko!!!! :))) 02.06.05, 17:28
        a ja w sobote jade z mężem własniewróci z delegacji jedziemy zamówić juz
        upatrzony wczesniej wózek i łóżeczko i posciel do łóżka pozdrawiam Asia i 35
        tyg Maja
        • paris4 Re: jadę po łóżeczko!!!! :))) 02.06.05, 18:43
          My odbieramy łóżeczko w sobotęsmile)) Właśnie dostałam telefon, że w końcu
          dojechało.
          • laperla4 Re: jadę po łóżeczko!!!! :))) 02.06.05, 19:59
            No już mam wink. Stoi w kartonie i chybana razie tak zostanie, bo po co już
            ciasnotę robić, chociaż kusi strasznie....Kupiłam oczywiście jeszcze jakieś
            body, czapeczkę smoczki itp., ale to i tak nie wszystko. Muszę uderzyć jeszcze
            raz, ale bez szalejącego u boku czterolatka wink)
            Pozdrawiam
            • schaapje lozeczko musi swoje odstac 03.06.05, 08:36
              my wczoraj bylismy w sklepie - troche pozno, bo termin tez mialam na wczoraj.
              sprzedawca popatrzyl na nas dziwnym wzrokiem i stwierdzil, ze to troche
              nierozsadnie, bo kazde lozeczko (chyba kazde drewniane) musi odstac na
              powietrzu ok 2 tygodni, zeby przestalo 'pachniec'. nie trzeba go skladac, ale
              po prostu dac mu sie wywietrzyc, czyli polezec poza kartonem bez folii.

to tak dla Waszej informacji - zebyscie byly madrzejsze niz my smile
      • primka do Vikiko 03.06.05, 10:01
        Możesz napisać ile kosztuje łóżeczko robione na zamówienie i gdzie się to
        załatwia?
        Pozdrawiam,
        Primka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka