laperla4 02.06.05, 14:38 Wczoraj dzwonili ze sklepu, że czeka na odbiór, ale że wczorajszy dzien należał do czteroletniego starszaka, który zażyczył sobie Roboty w Multikinie, to wczoraj odpuściliśmy, ale dziś nie ma mowy, jadę !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vikiko Re: jadę po łóżeczko!!!! :))) 02.06.05, 17:26 fajnie,też już mamy łóżeczko i też daliśmy robić na zamówienie takie jak sobie wymyśliliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
j04nn4 Re: jadę po łóżeczko!!!! :))) 02.06.05, 17:28 a ja w sobote jade z mężem własniewróci z delegacji jedziemy zamówić juz upatrzony wczesniej wózek i łóżeczko i posciel do łóżka pozdrawiam Asia i 35 tyg Maja Odpowiedz Link Zgłoś
paris4 Re: jadę po łóżeczko!!!! :))) 02.06.05, 18:43 My odbieramy łóżeczko w sobotę)) Właśnie dostałam telefon, że w końcu dojechało. Odpowiedz Link Zgłoś
laperla4 Re: jadę po łóżeczko!!!! :))) 02.06.05, 19:59 No już mam . Stoi w kartonie i chybana razie tak zostanie, bo po co już ciasnotę robić, chociaż kusi strasznie....Kupiłam oczywiście jeszcze jakieś body, czapeczkę smoczki itp., ale to i tak nie wszystko. Muszę uderzyć jeszcze raz, ale bez szalejącego u boku czterolatka ) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
schaapje lozeczko musi swoje odstac 03.06.05, 08:36 my wczoraj bylismy w sklepie - troche pozno, bo termin tez mialam na wczoraj. sprzedawca popatrzyl na nas dziwnym wzrokiem i stwierdzil, ze to troche nierozsadnie, bo kazde lozeczko (chyba kazde drewniane) musi odstac na powietrzu ok 2 tygodni, zeby przestalo 'pachniec'. nie trzeba go skladac, ale po prostu dac mu sie wywietrzyc, czyli polezec poza kartonem bez folii. to tak dla Waszej informacji - zebyscie byly madrzejsze niz my Odpowiedz Link Zgłoś
primka do Vikiko 03.06.05, 10:01 Możesz napisać ile kosztuje łóżeczko robione na zamówienie i gdzie się to załatwia? Pozdrawiam, Primka Odpowiedz Link Zgłoś