enia27 04.06.05, 11:52 Witam. Czy branie asmag-u w I trymestrze ciąży nie zaszkodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pimpek_sadelko Re: Asmag a ciąża 04.06.05, 11:54 to chyba magnez prawda? jesli tak, to nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
majeczka262 Re: Asmag a ciąża 04.06.05, 15:27 Ja w ciąży musiałam brać magnez,co prawda od 7m-ca,ale jednak i brałam taki z wit.b6(nie pamiętam nazwy)i potem jak karmiłam małą to też brałam aspargin (czyli magnez z potasem)terza biorę magnez musujacy ze względu na kłopoty z sercem.Na opakowaniu są informacje,czy możesz brać. Powodzenia. Maja Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiapiotrowska Re: Asmag a ciąża 04.06.05, 18:45 asmag nie szkodzi, ja go biore od 14 tc i to nawet 3 razy dziennie, zawarty w nim magnez hamuje skurcze macicy, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mo-nika27 Re: Asmag a ciąża 04.06.05, 18:50 Mozesz go brac spokojnie.Mi przepisala go moja ginka ze wzgledu na napiecia brzucha.Pozniej zamieniono mi go na aspargin.Nie szkodzi ani tobie ani dzidzi.Wiec,jezeli sa wskazania,mozesz lykac spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś