mlodziutka22 04.06.05, 18:24 Jak to jest, czy czułyście już kilka dni po zapłodnienu, że tym razem się udało i jesteście w ciąży? A jeśli właśnie tak było to jakie towarzyszyły temu objawy... Z góry dziękuję za poważne potraktowanie tematu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agniecha79 Re: ciekawska :) 04.06.05, 19:05 Witam, mnie sie w prawdzie udalo zajśc w ciąże za pierwszym razem. Być może zabrzmi to dziwnie, ale czułam ze sie udało dosłownie 2 dni po. Jestem z natury bardzo energiczną osobą, pracowałam jako instruktorka fitness co wymuszało na mnie codzienne ćwiczenia nawet po 4 godziny. Bylam więc wysportowana z bardzo dobrą kondycją, a tutaj nagle po wyjściu na 3 piętro dostalam takiej zadyszki, że nie moglam zlapać tchu. Od razu powiedzialam mężowi, że napewno jestem w ciązy, przecież niogdy nie mialam problemu z wyjściem po schodach, a tutaj prosze. Po 2 tygodniach ciąża została potwierdzona przez lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
minieczka Re: ciekawska :) 04.06.05, 19:28 My z mezem szczerze mowiac jakos szczegolnie nie staralismy sie o dzieciaczka, ale jednoczesnie bardzo chcielismy juz dziecka, bylismy poltora roku po slubie.No i udalo sie za pierwszym razem od ostatniej powaznej rozmowy na ten temat. bylo to w swieta Bozego Narodzenia ubieglego roku. Gdzies w glebi serca czulam ze cos sie ze mna dzieje, cos magicznego, czulam dziwne cieplo w brzuszku.Wiem, ze to moz troche smieszne brzmi, ale tak wlasnie bylo, no i lekkie zawroty glowy.W dzien Sylwestra zrobilam test, wlasciwie dwa bo sama nie wierzylam w to ze jestem w ciazy, no i w nowy rok wkraczalismy juz jako troje. Jestesmy bardzo szczesliwi i nie mozemy doczekac sie naszego skarbu, malej Agatki. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia262 Re: ciekawska :) 04.06.05, 21:43 mam to niewiarygodne szczęscie, że w udało nam się począc nasze pierwsze dziecko "od razu", zaraz po rozmowie o tym, że czas juz na dzidzię!! a jeszcze bardziej niesamowite jest to, że.... z drugą ciążą było tak samo!!! i od razu wiedziałam, że jestem w ciązy, w obu przypadkach. nie umiem tego wyjaśnic, ale wiedziałam i już.pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś