myfa80 27.07.05, 15:46 zauwazylam dzisiaj ze co jakis czas wyplywa ze mnie jakas woda - mocz to nie jest bo jest przezroczysta boje sie bo jestem dopiero w 13 tyg a tu taki numer.... o co chodzi? prosze pomozcie? do gina ide 8 sierpnia dopiero Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamamartusi Re: co to jest????????? 27.07.05, 15:53 Ja bym poszla do lekarza lub szpitala i Tobie tez radze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sylka75 Re: co to jest????????? 27.07.05, 15:56 Absolutnie nie czekaj - to moga byc saczace sie wody. Mozna to sprawdzic samemu - podobno w aptece sa do kupienia jakies wkladki, ktore mierza ph, mozna poznac czy to wody plodowe. Jednak ja juz bym sie w to nie bawila - lec do szpitala, po co sie stresowac, nawet jesli to wody, to mozna cos zaradzic. Odpowiedz Link Zgłoś
rybalon1 Re: co to jest????????? 27.07.05, 16:10 zgadzam sie, leć do lekarza to moga być wody płodowe tylko nie panikuj wszystko bedzie ok a wody sie napewno uzupełnią bo nasz organizm bardzo mądry jest , trzymaj sie pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: co to jest????????? 27.07.05, 16:30 To mogą być upławy,ale jeśli ma to konsystencje wody ja bym raczej nie ryzykowała i wybrała się do lekarza jak najszybciej Odpowiedz Link Zgłoś
elutach Re: co to jest????????? 27.07.05, 16:51 Być może to wyciek wód płosowych, idź do szpitala i skonsultuj nawet dziś! Jeśli masz wrażenieże to krople wody to koniecznie, jeśli tylko czujesz wilgotno na bieliźnie to może tylko śluz, ale lepiej idx na izbe przyjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
myfa80 Re: co to jest????????? 27.07.05, 18:20 zauwazylam ze mam ten wyciek po ktrotkim czasie po oddaniu moczu, moze to jednak mocz poza tym czuje lekkie parcie na niego ale malusie -czasem... jak jutro bedzie to samo zadzwonie do gina bo poza ttym wszytsko jest wporzadku... Odpowiedz Link Zgłoś
myfa80 Re: co to jest????????? 27.07.05, 18:58 chyba to mocz panikara ze mnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
pysiekp Re: co to jest????????? 27.07.05, 19:15 A może masz zapalenie pecherza? Zrób sobie rano badanie moczu. Kosztuje nieduzo, a moze ono wszystko wyjasni bedziesz miała spokój. Kobiety w ciaży często łapią zapalenie cewki moczowej lub pecherza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
myfa80 Re: co to jest????????? 27.07.05, 19:20 dziekuje slicznie, w sumie nic mi nie dolega alechybazrobie to badanie Odpowiedz Link Zgłoś