kahnaz 24.08.05, 09:17 Jestem w 5tc i wczoraj pojawil mi sie brunatny sluz. Niestety dzis rano tez sie pojawil. Co to moze byc. Moja lekarka przyjmuje dopiero jutro, ale nie wiem, czy wytrzymam do jutra. Prosze o pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pimpek_sadelko Re: brunatny śluz-POMOCY 24.08.05, 09:18 wytrzymasz. w cisazy plamienia sie zdazaja.jesli masz mozliwosc pogadania z lekarka to zadzwon, powiedz co Ci dolega, moze powie zebys dzis przyszla. Odpowiedz Link Zgłoś
szymeczka Re: brunatny śluz-POMOCY 24.08.05, 10:46 Oczywiście jak najszybciej musisz sie udac do lekarza. Niekiedy taki śluz występuje po badaniu ginekologicznym. Tez tak miałam na początku ciązy i lekarz powiedział ze to byc moze macica przyjela zarodek i sie obkurcza a te brunatne plamki moga byc skutkiem tego obkurczania. Niekiedy moze to byc zaczatek poronienia, dlatego jak najszybciej udaj sie do ginekologa! Odpowiedz Link Zgłoś
kahnaz Re: brunatny śluz-POMOCY 24.08.05, 12:12 na szczescie dodzwonilam sie do mojej gin i po 16-stej ide na USG, dowiedzialam sie tez, ze jestem w 7tc, a nie w 5tc. Liczylam od dnia poczecie, bo dokladnie wiem, kiedy to bylo ), a gin liczy od miesiaczki. Kolezanka mi powiedziala, ze czasem jest taki sluz, jak jest jakies zakazenie. No zobacze dzis. Pozdr i dzieki za rady Odpowiedz Link Zgłoś
ewazak3 Re: brunatny śluz-POMOCY 24.08.05, 12:20 j azaczelam plamic jakies 2 tyg temu czyli w 4 tc. spanikowalam okropnie. lekarz na wizycie powiedzial ze czesto sie plami w ciazy i lepiej ze to jest brunatny sluz niz krew. jestem teraz w polowie drugiego tygodnia brania luteiny i juz nie plamie. 2 wrzesnia ide na kontrole i zobaczyc jak bije sedruszko maluszkowi.ale i tak sie boje... Odpowiedz Link Zgłoś
daniellasimonne Re: brunatny śluz-POMOCY 24.08.05, 13:11 Nie musisz sie martwic. Kiedy ja byłam w 5-tym tygodniu, to tez miałam brunatny sluz. To normalne. Ale jesli Cie to niepokoi, to powiedz lekarzowi. Moze Ci przepisac czopki, ale nie radze, zebys je brała, bo moga szkodzic dziecku. Powodzenia! Daniella z Wegier Odpowiedz Link Zgłoś