14.09.05, 08:35
Myślę o kupnie wózka 3w1: gondola, spacerówka i fotelik samochodowy. Jakie
firmy produkują takie wózki i które możecie polecić.

Ulaszka
Obserwuj wątek
    • pimpek_sadelko Re: Wózki 14.09.05, 08:45
      prawie wszystkiesmile
      musty, chicco, polak, delitm, implast... itd.
      kazda poleci Ci cos innegosmile
      zalezy jakie masz wymagania co do wozka, jaka kase chcesz na niego wydac itd...
      najczesciej pod uwage oprocz zasobow finansowych bierzemy pod uwage :
      -wage wozka ( niektorzy musza je wnosic, ja mam szczescie i age moglam sobie
      odpuscic ze wzgledu na winde)
      -regulacja raczki ( czy przekladana czy wystarczy sama regulacja jej wysokosci)
      -kola: czy pompowane, czy nie, czy plastikowe, czy gumowe itd... czy duze czy
      male...
      -czy amortyzatory czy paski
      -jaki hamulec
      -czy glosno sklada sie budka ( moze to wydac sie smieszne,ale jak maluch usnie
      i bedzie potrzeba opuszczenia budki a halas go obudzi to wtedy juz wszystko
      rozumiemybig_grin)
      -warunki gwarancji, serwisowanie, awaryjnosc...
      -wielkosc gondoli, spacerowki itd... masa szczegolow, musisz pomyslec co
      najbardziej chceszsmile
      • annam21 Re: Wózki to dla mnie tylko stres 14.09.05, 08:47
        ...choc jestem w 21 tc i jeszcze mam troche czasu to chcialbymmiec juz chociaz
        wybrany,ale nic z tego wczoraj ogladnelam ze 150 wozkow w sklepach z 300 w
        internecie i pupa blada...sad((
      • mrowka75 Re: Wózki 14.09.05, 09:04
        pimpek, a tak z ciekawości, a jaki Ty wybrałaś wózek?
        • pimpek_sadelko Re: Wózki 14.09.05, 09:05
          ja mam implasta driver 4 xl. kupilismy bez fotelika samochodowego, bo ten
          pozyczyla mi kolezanka po swojej corce. zatem fotelik kupimy nowy dopiero na
          wiekszego kajtkasmile
      • aga.roro a lepsze paski czy amortyzatory? 14.09.05, 19:56
        czy to prawda ze paski lepsze bo wozek wtedy jest bardziej taki "gibki", mozna
        latwiej bujac i mniej dziecko czuje "wyboje chodnikowe", ale z kolei potem na
        większe dziecko jest mniej stabilny i dziecko moze wypasc (sory taką opinię
        slyszalam)
        a z kolei amortyzatory gorsze na początku, bo wozek jakby bardziej twardy, za
        to potem bezpieczniejszy?
        o co chodzi w tych paskach i amortyzatorach?
        • pimpek_sadelko Re: a lepsze paski czy amortyzatory? 14.09.05, 20:22
          zalezy co planujesz... mnie bujanie w wozkach odrzuca, wybralam amortyzatory.
      • ulaszka Re: Wózki 15.09.05, 18:16
        A jakie mogą być hamulce w wózkach?

Ulaszka
        • kokons Re: Wózki - hamulce 15.09.05, 18:29
          HAMULCE – lepiej, gdy są jednocześnie na oba koła. Kupując wózek w wersji o
          zmiennym kierunku jazdy, sprawdź, czy znajdują się z przodu i z tyłu.
          A mogą być noże albo takie jak przy rowerze ręczne.
          Pozdrawiam
    • emma_euro_emma Re: Wózki 14.09.05, 08:56
      Ulaszka, odradzam Ci kupno takiego 3 - funkcyjnego wózka. Ja mam jeden z większych, a i tak jest mało miejsca w gondoli, a w takim typowym głębokim jest go dużo więcej. Poza tym większość mam i tak kupuje po ok. pół roku lżejszą spacerówkę, bo te wielkie 2- lub 3-funkcyjne wózki są za ciężkie. Także spacerówka w tych wielofunkcyjnych wózkach jest niepraktyczna.
      Nie wiem, jak to jest z fotelikiem, bo ja mam fotelik osobno.
      • 19maj Re: Wózki 14.09.05, 09:09
        ja mam co prawda dwufunkcyjny ale już bym takiego nie kupiła moja dzidzia ma
        prawie 4 miesiące i ledwo się mieści na leżąco dobrze że to nie jest zima bo w
        tych ubrankach i kocykach już by dawno się nie mieściła jeśli będę miała
        jeszvze raz dzidzię to kupię normalną gondolę (pewnie używaną) a potem lekką
        spacerówkę
      • ulaszka Re: Wózki 14.09.05, 18:08
        Bardzo mi zależało, aby fotelik był dopasowany do wózka- bardzo dużo jeżdżę
        samochodem.
        Czy naprawdę to wielofunkcyjne wózki są takie małe? Ja 10 lat temu używałam
        wózka dwufunkcyjnego i nie brakowało mi miejsca w gondoli.

Ulaszka
        • emma_euro_emma Re: Wózki 14.09.05, 19:47
          Ja używam wózka Polak (jest dosyć masywny i wielki), ale parę dni temu już wyjęłam gondolę z niego i mój synek jeździ tak jakby w spacerówce. Oczywiście na leżąco, bo ma dopiero 3 miesiące.
          Gdybym mogła ponownie wybierać, to kupiłabym sam głęboki wózek. Bo spacerówkę i tak na pewno kupię, tego wózka jako spacerowego nie będę używać.
        • pimpek_sadelko Re: Wózki 14.09.05, 20:24
          ulaszka napisała:

> Bardzo mi zależało, aby fotelik był dopasowany do wózka- bardzo dużo jeżdżę
          > samochodem.
          > Czy naprawdę to wielofunkcyjne wózki są takie małe? Ja 10 lat temu używałam
          > wózka dwufunkcyjnego i nie brakowało mi miejsca w gondoli.
          >
          > Ulaszka
          nieprawda, moi znajomi maja wielofunkcyjne i zyja... wygodnie. te male
          delikatne spacerowki ( parasolki) sa ok na plaze... ale na wszystkie pory
          roku... no i dla starszych dzieci... ze wzgledu na kregoslup.
        • mika_p Re: Wózki 14.09.05, 23:07
          Ulaszka, a może rozwiązaniem dla ciebie będzie fotelik montowany na stelażu
          wózka ? Kilka dni temu niunia64 o takie cóś pytała:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=28881531&a=28881531
          To nosidło, o którym ona pisze, to własnie fotelik samochodowy.
          • ulaszka Re: Wózki 15.09.05, 10:18
            Mi właśnie o coś takiego chodziło. Myślałam, że 3w1 to właśnie gondola montowana
            na stelażu + spacerówka montowana na stelażu + fotelik (nosidło) montowany na
            stelażu. I ciekawa jestem, jakie firmy produkujące takie kombajny możecie polecić.

Ulaszka
            • kika30 Re: Wózki 16.09.05, 16:08
              Ja wybralam wlasnie taki - zeby osobno byla gondola, osobno spacerowka i osobno
              fotelik. Bardzo mi sie podoba jak sie przypnie ten fotelik - wozek jest wowczas
              malutki.

Moj jest Bebecar. Galeria na stronie: www.bebecar.pl
            • amelialexi Re: Wózki 16.09.05, 20:25
              Wozki tego typu produkuje firma quinni i hauck...
              niestety te z quinni sa bardzo drogie...
        • kokons Re: Wózki z dobrym fotelikiem! 15.09.05, 21:05
          Ulaszko,
          A widzialas wozek Mutsy? To moj faworyt! POczytaj sobie o nim prosze,bo
          swietnie sie prezentuje i ma doskonaly patent i efekt z rozkladanym i
          doczepianym fotelikiem:
          calineczka.pl/sklep/product_info.php?products_id=3348
          No i jakie wrazenia? Wystarczajaco futurystycznesmile
          POzdrawiam.
          • skakaneczka Re: Wózki z dobrym fotelikiem! 15.09.05, 21:08
            No jest super ale ta cena,szok.Nie dalabym tylesmile
            • kokons Re: Wózki z dobrym fotelikiem! 15.09.05, 21:50
              Widzialam je niedawno na promocji o 500 zl tansze, no i sie pocieszam,ze beda
              jakies jesienne wyprzedaze starej kolekcji bo mnie jest wozek potrzebny pewnie
              dopiero od Lutego wiec troszke moge sobie poczekac. No a takl na prawde to
              dziadkowie sie chcazlozyc na wozek i ta kwota jest dla nich akceptowalna...
              • skakaneczka Re: Wózki z dobrym fotelikiem! 15.09.05, 23:23
                No to 2000 to juz lepiejsmileJa mysle,ze za moj wozek tez mi zwroca kasesmilei
                jeszcze za pare innych rzeczy no przynajmniej sie dorzuca jedna i druga
                strona.Wlasnie zamowilam jeszcze monitor oddechu...smilei wjechalam na
                debet.Pozdrawiam.
    • mrowka75 Re: Wózki 14.09.05, 09:19
      Ja mam inglesinę magnum - duży - dwufunkcyjny, na dużych pompowanych kołach-
      doskonały do bujania. Dokupiłam fotelik samochodowy do niego.
      Myślę, że spelni moje oczekiwania - głównie ze względu na amortyzację i
      bujanie. Synek miał dwufunkcyjny graco, i niestety, ale nie moglam nim zupełnie
      bujać - a dziecko pod tym względem było straszne, teraz się zabezpieczam.

Na wiosnę mam po synku najlepszą spacerówkę na świecie - graco city sport -
      leciutka, świetnie się prowadzi z rozkładanym oparciem do leżenia. Kto miał ten
      wózek na pewno się ze mną zgodzi. Synek jeździł w niej do 3 rż.
    • bonnie75 Re: Wózki 14.09.05, 09:21
      Co prawda tez mam jeszcze troche czasu, ale juz przejrzalam mase wozkowych
      ofert i teraz waham sie tylko pomiedzy dwoma: IMPLAST Driver 4xl albo DELTIM
      Voyager 005.
      • kuncwotek Re: Wózki 14.09.05, 20:11
        ja dzisiaj oglądałam Deltim Voyager 005 i naprawdę mi się podoba wink leciutki,
        ładny, ma duży kosz i wiele fajnych bajerów! A poza tym jest nie drogi - u mnie
        kosztuje 720 zł. Chyba z mężem go kupimy. No i zmieści się nam do bagażnika. Ja
        osobiście bardzo polecam. Czytałam przed chwilą recenzję i wiele mam jest z
        niego zadowolana wink Super wózek wink
        pozdrawiam
        Ada 38 tc.
        • magdulka26 Re: Wózki 15.09.05, 11:12
          Ja mam Polaka Oriona i jestem z niego bardzo zadowolona.
        • moniquev Re: Wózki 15.09.05, 11:50
          czesc przyszle mamusie a ja juz kupilam wozek firmy deltim a typ to
          focus...jest leciutki no i zakupilam go razem z fotelikiem samochodowym ktory
          oczywiscie idzie nalozyc na wozek...wystepuje w wielu kolorach...a teraz
          jeszcze jest w promocji...www.deltim.pl mozna sobie zobaczyc
        • adanko77 Re: Wózki 15.09.05, 12:49
          Wozek faktycznie wyglada fajnie tylko ja nie jestem przekonana co do tego
          wkladu zamiast prawdziwej gondoli. I mam pytanie. Na ten wozek mozna zalozyc
          fotelik samochodowy?
    • mruwa9 Re: Wózki 15.09.05, 12:04
      Dwojka moich dzieci w ogole nie miala wozka z gondola- tylko Graco Travel
      System (tez sporo jezdze autem) i sam pomysl z nakladaniem fotelika na wozek
      jest pyszny- zaladunek do auta czy wypakowanie sie to minuta (graco voyager ma
      bardzo latwy i szybki sposob skladania, rozklada sie jedna reka). Na poczatku
      dziecko jezdzilo glownie w foteliku (trasy do- i z samochodu), ewentualnie w
      rozlozonej na plasko spacerowce (w spiworku lub bez- zaleznie od pogody).
      Godnola w ogole nie byla potrzebna, zwlaszcza u dziecka wiosennego..do jesieni
      i tak juz zacznie siedziec, wiec tym bardziej gondola bedzie bezuzyteczna.
      Budka w naszym wozku cicho sie sklada, ale rownie cicho i samoistnie opada
      (wada), wozek latwo sie prowadzi jedna reka, jest lekki (zaleta), ma duzy kosz
      (zaleta), ale najwieksza wada to niemal absolutny brak amortyzacji, dlatego
      jest wygodniejszy dla rodzica, ale niezbyt wygodny dla dziecka. Moje pierwsze
      dziecko mialo wozek gleboki, na paskach, i na amortyzacje nie moglam narzekac-
      mozna bylo zapomniec o takim wynalazku, jak pompowane kola. Nie wiem, co zlego
      w paskach? Tamten moj wozek mial sporo wad, ale te paski sprawdzily sie
      znakomicie, a mieszkalismy w gorach i troche wertepow nim pokonalam..
      • annam21 a co myslicie o mutsy 15.09.05, 18:28
        widzialam jeden w sklepie ale mi sie nie podobal.ale zkolei jest jeden w
        internecie ktory mi sie bardzo podoba.tylko ze znowu spacerowka mi sie juz nie
        podoba,wiec kupilabym tylko gondole i fotelik.termin na 25styczen,gondola w
        mutsy za duza nie jest.jak myslicie kiedy musialabym rozgladac sie za
        spacerowka?
        • kokons Re: a co myslicie o mutsy-moj faworyt! 15.09.05, 21:01
          My annam razem krazymy od quinny do Mutsy, z tym,ze mi sie prawie w calosci
          podoba! A tobie co nie odpowiada?
          Dla zaintrygowanych Mutsy:
          calineczka.pl/sklep/product_info.php?products_id=3348
          ...no i razem rodzimywink Pozdrawiam / 20 tc
          • annam21 Re: a co myslicie o mutsy-moj faworyt! 16.09.05, 10:35
            ja jestem cala problemowa.Wiec troche mi sie nie pdoba material z jakiego jest
            wykonany,no i zastanawiam sie nad cena czy warto,bo juz slyszalam ze
            snobistyczny.termin mam na 25 styczen,a w mutsy interesowal by mnie tylko
            gleboki i fotelik bo znowu spacerowka mi sie nie podoba.ale skolei podejzewam
            ze na wakacje musialaby juz zakupic jakas spacerowke.i nie wiem czy oplaca
            misie wydawac 2000 tysiace na gleboki,ktorym pojezdze 4 miesiace...oj jestem
            straszna,w kazdym razie po przeczytaniu wszystkiego na zakupach,wracam do
            punktu wyjscia czyli zakupu dwoch wozkow, quinny zapp-najpierw bedzie super pod
            fotelk na zakupy i w ciasne miejsca,pozatym malutki,no i puzniej fajna
            spacerowka no i szukam drugiego,ktroy bedzie na duzych kolach wiekasz
            spacerowka z wkladanmy nosidlem zamiast gondoli.Nio to sie napislam,mam
            nadzieje ze zrozumiesz.pozdrawiam serdecznie!
    • kubusiowa78 Re: Wózki 15.09.05, 18:26
      A propos często wymienianego Deltim Voyager 005 to nie wiem czy któraś z
      Was "wyłapała" jakiś miesiąc temu w "Wyborczej" drukowane ostrzeżenie
      producenta,że wózek ma jakąś wadę.Nie pamiętam szczegółów,ale chodziło o
      wysuwanie się dziecka z wózka w czasie wnoszenia lub znoszenia go ze
      schodów...Ja już miałam kupiony wtedy swój pojazd więc się nie wczytywałam,ale
      wiem,że chodziło o Deltim Voyager 005.
      • annam21 Re: Wózki 15.09.05, 18:34
        na forum zakupy czytalam.wada raczki.Pisali zeby nie wnosic wozka po schodach
        za raczke.ale tylko w jednej serii,gdzies ja zapisalam,ale nie wiem gdzie,jak
        znajde napisze.
      • kokons Re: Wózki 15.09.05, 18:35
        Na forum tez o tym bylo ale chodzilo o konkretna seriie ( warto wiedziec jaka),
        ktora ponoc zostala juz wycofana zesklepow a ewentalne wady raczki sa
        wymieniane.
        • kuncwotek Re: Wózki 15.09.05, 20:11
          dziewczynay proszę Was jak się dowiecie o tej wadzie to koniecznie napiszcie,
          bo ja mam go zamiar kupić! Ale teraz to się zaczęłam zastanawiać. Pozdrawiam
          -----
          tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;0;126/st/20050930/dt/6/k/479a/preg.png
          • kokons Re: Wózki Voyager 005 15.09.05, 20:15
            Dziewczyny! Uwaga!

www.deltim.com.pl/serwis.htm#akt1

Ponad pięć tysięcy wózków dziecięcych z wadą trafiło do polskich sklepów. Co
            najmniej kilkadziesiąt na Dolny Śląsk. Producent jest jednak uczciwy -
            informuje o usterce, chce naprawić szkodę i przeprasza za kłopot.

Usterka dotyczy produkowanych przez częstochowską firmę Deltim wózków typu
            Voyager 005 o numerach seryjnych AA0001-5170 i polega na wypięciu się zamka
            rączki, jeśli wózek jest przenoszony. W skrajnych przypadkach może to
            spowodować wyśliźnięcie się maleństwa z pojazdu. Producent zapewnia, że prócz
            opisanej sytuacji, użytkowanie wózka jest całkowicie bezpieczne.

"Nie mamy żadnego sygnału, żeby wada była przyczyną wypadku, ale dmuchamy na
            zimne" - zapewnia gazetę Przemysław Makowiec, koordynator sprzedaży krajowej
            firmy Deltim. "Stale testujemy nasze produkty: przed i po wprowadzeniu ich na
            rynek. W wyniku tych testów wykryto usterkę. W trosce o bezpieczeństwo,
            podjęliśmy być może ryzykowną decyzję poinformowania klientów. Ryzykowną, bo
            nie wiadomo, jak ona zostanie odebrana". Informację można zobaczyć na stronie
            internetowej (www.deltim.com.pl) i w ogłoszeniach w ogólnopolskiej prasie.

Uszkodzone wózki dziecięce pojawiły się w polskich sklepach w marcu. Spośród
            ponad pięciu tysięcy egzemplarzy co najmniej kilkadziesiąt trafiło na Dolny
            Śląsk, m.in. do sklepu "Urwis" we Wrocławiu, "Elf" w Legnicy,
            hurtowni "Brzdąc" w Wałbrzychu. W większości znalazły nabywców, bo zachęcały
            atrakcyjną ceną (ok. 600 zł), estetyką i funkcjonalnością - informuje "Słowo
            Polskie Gazeta Wrocławska".
            Pozdrawiam
            • kuncwotek Re: Wózki Voyager 005 15.09.05, 20:23
              kokons bardzo bardzo dziękuje za szybką odpowiedź wink Pozdrawiam
              -----
              tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;0;126/st/20050930/dt/6/k/479a/preg.png
              • bonnie75 Re: Wózki Voyager 005 15.09.05, 20:29
                Kokons - jestes niezawodna smile Dzieki smile
                • kokons Re: Wózki Voyager 005 15.09.05, 20:54
                  Ciesze sie,ze moge pomocsmile
                  Rowniez pozdrawiam)
    • skakaneczka Re: Wózki 15.09.05, 20:41
      Ja kupilam Graco Quattro Deluxe, wielofunkcyjny.Gondola to taka torba dla
      noworodka wyjmowana:www.allegro.pl/show_item.php?item=63423655 Na tej
      aukcji akurat nie ma fotelika ale mozna dokupic, ja akurat dostane fotelik,wiec
      kupilam bez.Jest dosc lekki jak na wielofunkcyjny, dlugo szukalam wozka, ktory
      by byl lekki,ten ok 12-13kg, roznie podaja.Podobaja mi sie w nim tacki dla
      rodzicow i dziecka,gumowe kola, ma tez zegarek i termometrsmileto takie gadzety.
      Inne wozki wielofunkcyjne sa dosc ciezkie np Polak czy Tako.Na Allegro 800zl to
      najtaniej jak mi sie udalo znalezc, w innym sklepie internetowym chyba
      Bobasmarket byl za 1169zl.Ciekawa jestem czy Ci sie zpodoba...Pozdrawiam
      • ulaszka Re: Wózki 19.09.05, 17:58
        Bardzo fajny ten wózek, ale ja bym chciała kupić wózek z dużymi dmuchanymi
        kołami, bo okolice w których mieszkam mają bardzo kiepskie drogi.

Ulaszka
        • eris79 Re: Wózki 19.09.05, 19:06
          A moje potrzeby są dość skomplikowane.
          Potrzebuje wózek z dużymi dmuchanymi kołami, bo sporo czasu spędzę na górskiej
          wsi, więc spacery pod górę i z góry po kamienianach i lesie,

a trochę czasu w mieście w blokach, więc wnoszenie wózka (na szczęście pierwsze
          piętro).

Zdecydowałam się na jeden wózek - spacerówkę z wkładaną gondolką, a synek
          urodzi się w styczniu.
          Jak na razie najbardziej odpowiada mi trójkołowy teutonia SPIRIT X3.
    • skakaneczka Graco 16.09.05, 10:08
      Czy ktoras z Was ma wozek Graco Quattro Deluxe?Jak Wam sie sprawuje?
    • moniszek1 Re: Wózki 16.09.05, 10:59
      A ja się zastanawiam nad Deltim Focus i Deltim Voyager... Może ktos wie czym
      się różnią w użytkowaniu? Focus to taka bardziej klasyczna gondola, a Voyager
      bardziej sportowy. Na stronie Deltim jest napisane, że w Focusie też są
      pompowane kółka, choć to wózek miejski bardziej. No i w cenie jest spora
      różnica.
    • emma_euro_emma Re: Wózki 16.09.05, 12:22
      Tak nawiasem mówiąc, to polecam kupno używanego wózka. Można dostać tanio wózek w bardzo dobrym stanie. Jest to dobre rozwiązanie dla osób, które nie mają dużo pieniędzy. A w to miejsce można kupić coś innego. Ja kupilam od znajomej używany i jestem bardzo zadowolona, bo szkoda by mi było wydawać 3 razy tyle, żeby kupić nowy wózek na kilka miesięcy.
      • kuncwotek Re: Wózki 16.09.05, 18:08
        ale teraz wózki nie są aż tak drogie. Myślę że 600-700zł za nowy wózek to nie
        jest aż taka straszna cena, a poza tym one są naprawdę dobre i przydadzą sie na
        następne dziecko - jeżeli oczywiście będzie takowe w planach wink
    • justi_x Re: Wózki 16.09.05, 13:34
      Drogie Mamy, a co sądzicie o wózkach 3-kołowych? Słyszałam sprzeczne opinie, a
      sama niedługo będę kupować wózek. Czy trójkołowce są stabilne? Myślę o Quinny
      Frestyle albo o X-Landerze !.
      • monika19782 Re: Wózki 16.09.05, 20:42
        Mam 3 kołowego Novusa ABC Design, kupiłam go za 750 zł na Allegro dokupiłam za
        75 zł przykrycie na nózki. Moja córka jexdzi w nim od urodzenia, siedzonko
        przestawiane przodem lub tyłem do kierunku jazdy, regulowny podnóżek, pałąk i
        rączka, podwójny hamulec, ogromna budka, naprawde bardzo fajny wózek, dla
        pierwszego dziecka miałam już graco chicco bebe confort i ten wydaje mi się
        najlepszy.
      • kokons Re: Wózki 3-kolowe 19.09.05, 10:25
        Mnie zachwycaja te wozki a zwlaszcza Quinny... Cena sprawia,ze analizuje kazdy
        ich szczegol i bede analizowaczanim kupie.
        Wydaja sie byc stabilne,zreszta chyba nikt na ten fakt nie narzekal. Jedna
        natomiast ich cecha wydaje sie byc wazna, mianowicie jesli mieszkasz na osiedlu
        gdzie jest duzo podjazdow trzeba byc swiadomym, ze sa one skonstruowane dla
        czterokolowcow wiec takiego trojkolowca nie da sie pchac pod gore a trzeba
        ciagnac za soba...
        Pozdawiam
    • annam21 Re: Wózki z tych drozszych,ale fajne:) 16.09.05, 22:03
      www.icoo.de strone po niemiecku niestety.Ale wchodzi w produkty i w zasadzie
      wyskakuja wozkismile fajne,hehe tylko nie wiem gdzie je kupic
      • kahna_m Re: Wózki z tych drozszych,ale fajne:) 17.09.05, 15:52
        www.bobasek.pl/kategorie/wozki/cat_20.php
        Udanych zakupów
        pozdrawiam
    • johana19 Graco Quatro Delux 2005 18.09.05, 00:52
      Jako, że moje dziecko jest zimowe to na początku używaliśmy super gondoli
      Inglesina. Ale spacerówka od niej już mi się nie podobała. Dlatego jakiś czas
      temu kupiliśmy właśnie Graco Quatro Delux. Jestem super zadowolona! Moja córcia
      też smile Wózek ma wiele zalet m.in.:
      - niewielka waga jak na wózek wielofunkcyjny - 12 kg
      - aluminiowa konstrukcja
      - gumowe, skrętne koła
      - przekładana budka (z tego jestem chyba najbardziej zadowolona)
      - 4 pozycje oparcia
      - regulowany podnóżek
      - tacka dla dziecka i dla rodzica
      - w standardzie wkład dla noworodka i śpiwór na nogi
      - 5-punktowe pasy bezpieczeństwa
      - zagłówek dla noworodka
      - duży, opuszczany kosz na zakupy dzięki czemu z łatwością się do niego
      dostaniemy gdy dziecko np. śpi i ma oparcie w pozycji "na płasko" (tego nie ma
      w innych wózkach!)
      -schowek na drobiazgi
      - termometr i zegarek
      Jeśli ktoś chce to może dokupić w tej samej kolorystyce fotelik samochodowy 0-
      13 kg i bazę pod fotelik do samochodu.
      Ja dodatkowo kupiłam sobie orygilnalną torbę do wózka. Jest świetna, Ma mnóstwo
      kieszeni (m.in. na pieluszki), przewijak itp.
      Naprawdę szczerze polecam ten model. Żałuję tylko tego, że nie kupiłam go
      wcześniej.

Asia mama LENY (27-01-2005)

A Lenka ma już...
      • skakaneczka Re: Graco Quatro Delux 2005 19.09.05, 13:18
        No wlasnie ja mam ten wozek, zamowilam na Allegro za 800zl.Dlugo ogladalam rozne
        wozki i szukalam lekkiego i wlasnie ten jak na wielofunkcyjny byl jednym z
        najlzejszych. Na razie stoi i czekasmile, gondolke wykorzystam na zabranie malej
        ze szpitala, Tobie gondolka sie juz chyba nie przyda?Zastanawiam sie czemu nie
        kupilas sobie samej spacerowki, spacerowki sa jeszcze lzejsze.No chyba,ze z
        mysla o nastepnym potomkusmile.
    • ankat80 Jędroch Pati 18.09.05, 13:09
      Kochaniutkie,

A moze znacie wózek Pati firmy Jędroch??? Wczoraj oglądałam ten wózeczek i
      bardzo mi się spodobał - jest funkcjonalny, dobrze się prowadzi, składa itp...
      dodam, ze zależy mi na paskach, a nie amortyzatorach.
      A jakie są Wasze opinie?? Moze już któras go wybrała???

Pozdrawiam
    • sylvie1979 JANE 19.09.05, 18:03
      A co sadzicie o hiszpanskiej firmie Jane? Ponoc jeden z najlepszych wyrobow na
      rynku, mnie podoba sie taki 3 w 1 o nazwie Slalom. Macie z nim jakies
      doswiadczenia? Mozna je obejrzec na www.jane.pl.
      • adanko77 Re: JANE 19.09.05, 18:22
        a w jakiej cenie sa te Jane
        • sylvie1979 Re: JANE 19.09.05, 18:25
          Z tego co sie orientowalam, to zestawe 3w1 (spacerowka, gondola i fotelik
          samochodowy) to w sumie koszt ok. 3 000.
          • dzidzia_ch Re: do kokons 19.09.05, 20:16
            hej!
            kupilas juz wozeczek?z tego co kiedys rozmawialysmy zastanawialas sie nad
            Mutsy...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka