ulaszka 14.09.05, 08:35 Myślę o kupnie wózka 3w1: gondola, spacerówka i fotelik samochodowy. Jakie firmy produkują takie wózki i które możecie polecić. Ulaszka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pimpek_sadelko Re: Wózki 14.09.05, 08:45 prawie wszystkie musty, chicco, polak, delitm, implast... itd. kazda poleci Ci cos innego zalezy jakie masz wymagania co do wozka, jaka kase chcesz na niego wydac itd... najczesciej pod uwage oprocz zasobow finansowych bierzemy pod uwage : -wage wozka ( niektorzy musza je wnosic, ja mam szczescie i age moglam sobie odpuscic ze wzgledu na winde) -regulacja raczki ( czy przekladana czy wystarczy sama regulacja jej wysokosci) -kola: czy pompowane, czy nie, czy plastikowe, czy gumowe itd... czy duze czy male... -czy amortyzatory czy paski -jaki hamulec -czy glosno sklada sie budka ( moze to wydac sie smieszne,ale jak maluch usnie i bedzie potrzeba opuszczenia budki a halas go obudzi to wtedy juz wszystko rozumiemy) -warunki gwarancji, serwisowanie, awaryjnosc... -wielkosc gondoli, spacerowki itd... masa szczegolow, musisz pomyslec co najbardziej chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
annam21 Re: Wózki to dla mnie tylko stres 14.09.05, 08:47 ...choc jestem w 21 tc i jeszcze mam troche czasu to chcialbymmiec juz chociaz wybrany,ale nic z tego wczoraj ogladnelam ze 150 wozkow w sklepach z 300 w internecie i pupa blada...(( Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka75 Re: Wózki 14.09.05, 09:04 pimpek, a tak z ciekawości, a jaki Ty wybrałaś wózek? Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Wózki 14.09.05, 09:05 ja mam implasta driver 4 xl. kupilismy bez fotelika samochodowego, bo ten pozyczyla mi kolezanka po swojej corce. zatem fotelik kupimy nowy dopiero na wiekszego kajtka Odpowiedz Link Zgłoś
aga.roro a lepsze paski czy amortyzatory? 14.09.05, 19:56 czy to prawda ze paski lepsze bo wozek wtedy jest bardziej taki "gibki", mozna latwiej bujac i mniej dziecko czuje "wyboje chodnikowe", ale z kolei potem na większe dziecko jest mniej stabilny i dziecko moze wypasc (sory taką opinię slyszalam) a z kolei amortyzatory gorsze na początku, bo wozek jakby bardziej twardy, za to potem bezpieczniejszy? o co chodzi w tych paskach i amortyzatorach? Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: a lepsze paski czy amortyzatory? 14.09.05, 20:22 zalezy co planujesz... mnie bujanie w wozkach odrzuca, wybralam amortyzatory. Odpowiedz Link Zgłoś
kokons Re: Wózki - hamulce 15.09.05, 18:29 HAMULCE – lepiej, gdy są jednocześnie na oba koła. Kupując wózek w wersji o zmiennym kierunku jazdy, sprawdź, czy znajdują się z przodu i z tyłu. A mogą być noże albo takie jak przy rowerze ręczne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
emma_euro_emma Re: Wózki 14.09.05, 08:56 Ulaszka, odradzam Ci kupno takiego 3 - funkcyjnego wózka. Ja mam jeden z większych, a i tak jest mało miejsca w gondoli, a w takim typowym głębokim jest go dużo więcej. Poza tym większość mam i tak kupuje po ok. pół roku lżejszą spacerówkę, bo te wielkie 2- lub 3-funkcyjne wózki są za ciężkie. Także spacerówka w tych wielofunkcyjnych wózkach jest niepraktyczna. Nie wiem, jak to jest z fotelikiem, bo ja mam fotelik osobno. Odpowiedz Link Zgłoś
19maj Re: Wózki 14.09.05, 09:09 ja mam co prawda dwufunkcyjny ale już bym takiego nie kupiła moja dzidzia ma prawie 4 miesiące i ledwo się mieści na leżąco dobrze że to nie jest zima bo w tych ubrankach i kocykach już by dawno się nie mieściła jeśli będę miała jeszvze raz dzidzię to kupię normalną gondolę (pewnie używaną) a potem lekką spacerówkę Odpowiedz Link Zgłoś
ulaszka Re: Wózki 14.09.05, 18:08 Bardzo mi zależało, aby fotelik był dopasowany do wózka- bardzo dużo jeżdżę samochodem. Czy naprawdę to wielofunkcyjne wózki są takie małe? Ja 10 lat temu używałam wózka dwufunkcyjnego i nie brakowało mi miejsca w gondoli. Ulaszka Odpowiedz Link Zgłoś
emma_euro_emma Re: Wózki 14.09.05, 19:47 Ja używam wózka Polak (jest dosyć masywny i wielki), ale parę dni temu już wyjęłam gondolę z niego i mój synek jeździ tak jakby w spacerówce. Oczywiście na leżąco, bo ma dopiero 3 miesiące. Gdybym mogła ponownie wybierać, to kupiłabym sam głęboki wózek. Bo spacerówkę i tak na pewno kupię, tego wózka jako spacerowego nie będę używać. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Wózki 14.09.05, 20:24 ulaszka napisała: > Bardzo mi zależało, aby fotelik był dopasowany do wózka- bardzo dużo jeżdżę > samochodem. > Czy naprawdę to wielofunkcyjne wózki są takie małe? Ja 10 lat temu używałam > wózka dwufunkcyjnego i nie brakowało mi miejsca w gondoli. > > Ulaszka nieprawda, moi znajomi maja wielofunkcyjne i zyja... wygodnie. te male delikatne spacerowki ( parasolki) sa ok na plaze... ale na wszystkie pory roku... no i dla starszych dzieci... ze wzgledu na kregoslup. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Wózki 14.09.05, 23:07 Ulaszka, a może rozwiązaniem dla ciebie będzie fotelik montowany na stelażu wózka ? Kilka dni temu niunia64 o takie cóś pytała: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=28881531&a=28881531 To nosidło, o którym ona pisze, to własnie fotelik samochodowy. Odpowiedz Link Zgłoś
ulaszka Re: Wózki 15.09.05, 10:18 Mi właśnie o coś takiego chodziło. Myślałam, że 3w1 to właśnie gondola montowana na stelażu + spacerówka montowana na stelażu + fotelik (nosidło) montowany na stelażu. I ciekawa jestem, jakie firmy produkujące takie kombajny możecie polecić. Ulaszka Odpowiedz Link Zgłoś
kika30 Re: Wózki 16.09.05, 16:08 Ja wybralam wlasnie taki - zeby osobno byla gondola, osobno spacerowka i osobno fotelik. Bardzo mi sie podoba jak sie przypnie ten fotelik - wozek jest wowczas malutki. Moj jest Bebecar. Galeria na stronie: www.bebecar.pl Odpowiedz Link Zgłoś
amelialexi Re: Wózki 16.09.05, 20:25 Wozki tego typu produkuje firma quinni i hauck... niestety te z quinni sa bardzo drogie... Odpowiedz Link Zgłoś
kokons Re: Wózki z dobrym fotelikiem! 15.09.05, 21:05 Ulaszko, A widzialas wozek Mutsy? To moj faworyt! POczytaj sobie o nim prosze,bo swietnie sie prezentuje i ma doskonaly patent i efekt z rozkladanym i doczepianym fotelikiem: calineczka.pl/sklep/product_info.php?products_id=3348 No i jakie wrazenia? Wystarczajaco futurystyczne POzdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
skakaneczka Re: Wózki z dobrym fotelikiem! 15.09.05, 21:08 No jest super ale ta cena,szok.Nie dalabym tyle Odpowiedz Link Zgłoś
kokons Re: Wózki z dobrym fotelikiem! 15.09.05, 21:50 Widzialam je niedawno na promocji o 500 zl tansze, no i sie pocieszam,ze beda jakies jesienne wyprzedaze starej kolekcji bo mnie jest wozek potrzebny pewnie dopiero od Lutego wiec troszke moge sobie poczekac. No a takl na prawde to dziadkowie sie chcazlozyc na wozek i ta kwota jest dla nich akceptowalna... Odpowiedz Link Zgłoś
skakaneczka Re: Wózki z dobrym fotelikiem! 15.09.05, 23:23 No to 2000 to juz lepiejJa mysle,ze za moj wozek tez mi zwroca kasei jeszcze za pare innych rzeczy no przynajmniej sie dorzuca jedna i druga strona.Wlasnie zamowilam jeszcze monitor oddechu...i wjechalam na debet.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka75 Re: Wózki 14.09.05, 09:19 Ja mam inglesinę magnum - duży - dwufunkcyjny, na dużych pompowanych kołach- doskonały do bujania. Dokupiłam fotelik samochodowy do niego. Myślę, że spelni moje oczekiwania - głównie ze względu na amortyzację i bujanie. Synek miał dwufunkcyjny graco, i niestety, ale nie moglam nim zupełnie bujać - a dziecko pod tym względem było straszne, teraz się zabezpieczam. Na wiosnę mam po synku najlepszą spacerówkę na świecie - graco city sport - leciutka, świetnie się prowadzi z rozkładanym oparciem do leżenia. Kto miał ten wózek na pewno się ze mną zgodzi. Synek jeździł w niej do 3 rż. Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: Wózki 14.09.05, 09:21 Co prawda tez mam jeszcze troche czasu, ale juz przejrzalam mase wozkowych ofert i teraz waham sie tylko pomiedzy dwoma: IMPLAST Driver 4xl albo DELTIM Voyager 005. Odpowiedz Link Zgłoś
kuncwotek Re: Wózki 14.09.05, 20:11 ja dzisiaj oglądałam Deltim Voyager 005 i naprawdę mi się podoba leciutki, ładny, ma duży kosz i wiele fajnych bajerów! A poza tym jest nie drogi - u mnie kosztuje 720 zł. Chyba z mężem go kupimy. No i zmieści się nam do bagażnika. Ja osobiście bardzo polecam. Czytałam przed chwilą recenzję i wiele mam jest z niego zadowolana Super wózek pozdrawiam Ada 38 tc. Odpowiedz Link Zgłoś
magdulka26 Re: Wózki 15.09.05, 11:12 Ja mam Polaka Oriona i jestem z niego bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
moniquev Re: Wózki 15.09.05, 11:50 czesc przyszle mamusie a ja juz kupilam wozek firmy deltim a typ to focus...jest leciutki no i zakupilam go razem z fotelikiem samochodowym ktory oczywiscie idzie nalozyc na wozek...wystepuje w wielu kolorach...a teraz jeszcze jest w promocji...www.deltim.pl mozna sobie zobaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
adanko77 Re: Wózki 15.09.05, 12:49 Wozek faktycznie wyglada fajnie tylko ja nie jestem przekonana co do tego wkladu zamiast prawdziwej gondoli. I mam pytanie. Na ten wozek mozna zalozyc fotelik samochodowy? Odpowiedz Link Zgłoś
mruwa9 Re: Wózki 15.09.05, 12:04 Dwojka moich dzieci w ogole nie miala wozka z gondola- tylko Graco Travel System (tez sporo jezdze autem) i sam pomysl z nakladaniem fotelika na wozek jest pyszny- zaladunek do auta czy wypakowanie sie to minuta (graco voyager ma bardzo latwy i szybki sposob skladania, rozklada sie jedna reka). Na poczatku dziecko jezdzilo glownie w foteliku (trasy do- i z samochodu), ewentualnie w rozlozonej na plasko spacerowce (w spiworku lub bez- zaleznie od pogody). Godnola w ogole nie byla potrzebna, zwlaszcza u dziecka wiosennego..do jesieni i tak juz zacznie siedziec, wiec tym bardziej gondola bedzie bezuzyteczna. Budka w naszym wozku cicho sie sklada, ale rownie cicho i samoistnie opada (wada), wozek latwo sie prowadzi jedna reka, jest lekki (zaleta), ma duzy kosz (zaleta), ale najwieksza wada to niemal absolutny brak amortyzacji, dlatego jest wygodniejszy dla rodzica, ale niezbyt wygodny dla dziecka. Moje pierwsze dziecko mialo wozek gleboki, na paskach, i na amortyzacje nie moglam narzekac- mozna bylo zapomniec o takim wynalazku, jak pompowane kola. Nie wiem, co zlego w paskach? Tamten moj wozek mial sporo wad, ale te paski sprawdzily sie znakomicie, a mieszkalismy w gorach i troche wertepow nim pokonalam.. Odpowiedz Link Zgłoś
annam21 a co myslicie o mutsy 15.09.05, 18:28 widzialam jeden w sklepie ale mi sie nie podobal.ale zkolei jest jeden w internecie ktory mi sie bardzo podoba.tylko ze znowu spacerowka mi sie juz nie podoba,wiec kupilabym tylko gondole i fotelik.termin na 25styczen,gondola w mutsy za duza nie jest.jak myslicie kiedy musialabym rozgladac sie za spacerowka? Odpowiedz Link Zgłoś
kokons Re: a co myslicie o mutsy-moj faworyt! 15.09.05, 21:01 My annam razem krazymy od quinny do Mutsy, z tym,ze mi sie prawie w calosci podoba! A tobie co nie odpowiada? Dla zaintrygowanych Mutsy: calineczka.pl/sklep/product_info.php?products_id=3348 ...no i razem rodzimy Pozdrawiam / 20 tc Odpowiedz Link Zgłoś
annam21 Re: a co myslicie o mutsy-moj faworyt! 16.09.05, 10:35 ja jestem cala problemowa.Wiec troche mi sie nie pdoba material z jakiego jest wykonany,no i zastanawiam sie nad cena czy warto,bo juz slyszalam ze snobistyczny.termin mam na 25 styczen,a w mutsy interesowal by mnie tylko gleboki i fotelik bo znowu spacerowka mi sie nie podoba.ale skolei podejzewam ze na wakacje musialaby juz zakupic jakas spacerowke.i nie wiem czy oplaca misie wydawac 2000 tysiace na gleboki,ktorym pojezdze 4 miesiace...oj jestem straszna,w kazdym razie po przeczytaniu wszystkiego na zakupach,wracam do punktu wyjscia czyli zakupu dwoch wozkow, quinny zapp-najpierw bedzie super pod fotelk na zakupy i w ciasne miejsca,pozatym malutki,no i puzniej fajna spacerowka no i szukam drugiego,ktroy bedzie na duzych kolach wiekasz spacerowka z wkladanmy nosidlem zamiast gondoli.Nio to sie napislam,mam nadzieje ze zrozumiesz.pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
kubusiowa78 Re: Wózki 15.09.05, 18:26 A propos często wymienianego Deltim Voyager 005 to nie wiem czy któraś z Was "wyłapała" jakiś miesiąc temu w "Wyborczej" drukowane ostrzeżenie producenta,że wózek ma jakąś wadę.Nie pamiętam szczegółów,ale chodziło o wysuwanie się dziecka z wózka w czasie wnoszenia lub znoszenia go ze schodów...Ja już miałam kupiony wtedy swój pojazd więc się nie wczytywałam,ale wiem,że chodziło o Deltim Voyager 005. Odpowiedz Link Zgłoś
annam21 Re: Wózki 15.09.05, 18:34 na forum zakupy czytalam.wada raczki.Pisali zeby nie wnosic wozka po schodach za raczke.ale tylko w jednej serii,gdzies ja zapisalam,ale nie wiem gdzie,jak znajde napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
kokons Re: Wózki 15.09.05, 18:35 Na forum tez o tym bylo ale chodzilo o konkretna seriie ( warto wiedziec jaka), ktora ponoc zostala juz wycofana zesklepow a ewentalne wady raczki sa wymieniane. Odpowiedz Link Zgłoś
kuncwotek Re: Wózki 15.09.05, 20:11 dziewczynay proszę Was jak się dowiecie o tej wadzie to koniecznie napiszcie, bo ja mam go zamiar kupić! Ale teraz to się zaczęłam zastanawiać. Pozdrawiam ----- tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;0;126/st/20050930/dt/6/k/479a/preg.png Odpowiedz Link Zgłoś
kokons Re: Wózki Voyager 005 15.09.05, 20:15 Dziewczyny! Uwaga! www.deltim.com.pl/serwis.htm#akt1 Ponad pięć tysięcy wózków dziecięcych z wadą trafiło do polskich sklepów. Co najmniej kilkadziesiąt na Dolny Śląsk. Producent jest jednak uczciwy - informuje o usterce, chce naprawić szkodę i przeprasza za kłopot. Usterka dotyczy produkowanych przez częstochowską firmę Deltim wózków typu Voyager 005 o numerach seryjnych AA0001-5170 i polega na wypięciu się zamka rączki, jeśli wózek jest przenoszony. W skrajnych przypadkach może to spowodować wyśliźnięcie się maleństwa z pojazdu. Producent zapewnia, że prócz opisanej sytuacji, użytkowanie wózka jest całkowicie bezpieczne. "Nie mamy żadnego sygnału, żeby wada była przyczyną wypadku, ale dmuchamy na zimne" - zapewnia gazetę Przemysław Makowiec, koordynator sprzedaży krajowej firmy Deltim. "Stale testujemy nasze produkty: przed i po wprowadzeniu ich na rynek. W wyniku tych testów wykryto usterkę. W trosce o bezpieczeństwo, podjęliśmy być może ryzykowną decyzję poinformowania klientów. Ryzykowną, bo nie wiadomo, jak ona zostanie odebrana". Informację można zobaczyć na stronie internetowej (www.deltim.com.pl) i w ogłoszeniach w ogólnopolskiej prasie. Uszkodzone wózki dziecięce pojawiły się w polskich sklepach w marcu. Spośród ponad pięciu tysięcy egzemplarzy co najmniej kilkadziesiąt trafiło na Dolny Śląsk, m.in. do sklepu "Urwis" we Wrocławiu, "Elf" w Legnicy, hurtowni "Brzdąc" w Wałbrzychu. W większości znalazły nabywców, bo zachęcały atrakcyjną ceną (ok. 600 zł), estetyką i funkcjonalnością - informuje "Słowo Polskie Gazeta Wrocławska". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kuncwotek Re: Wózki Voyager 005 15.09.05, 20:23 kokons bardzo bardzo dziękuje za szybką odpowiedź Pozdrawiam ----- tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;0;126/st/20050930/dt/6/k/479a/preg.png Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: Wózki Voyager 005 15.09.05, 20:29 Kokons - jestes niezawodna Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
kokons Re: Wózki Voyager 005 15.09.05, 20:54 Ciesze sie,ze moge pomoc Rowniez pozdrawiam) Odpowiedz Link Zgłoś
skakaneczka Re: Wózki 15.09.05, 20:41 Ja kupilam Graco Quattro Deluxe, wielofunkcyjny.Gondola to taka torba dla noworodka wyjmowana:www.allegro.pl/show_item.php?item=63423655 Na tej aukcji akurat nie ma fotelika ale mozna dokupic, ja akurat dostane fotelik,wiec kupilam bez.Jest dosc lekki jak na wielofunkcyjny, dlugo szukalam wozka, ktory by byl lekki,ten ok 12-13kg, roznie podaja.Podobaja mi sie w nim tacki dla rodzicow i dziecka,gumowe kola, ma tez zegarek i termometrto takie gadzety. Inne wozki wielofunkcyjne sa dosc ciezkie np Polak czy Tako.Na Allegro 800zl to najtaniej jak mi sie udalo znalezc, w innym sklepie internetowym chyba Bobasmarket byl za 1169zl.Ciekawa jestem czy Ci sie zpodoba...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ulaszka Re: Wózki 19.09.05, 17:58 Bardzo fajny ten wózek, ale ja bym chciała kupić wózek z dużymi dmuchanymi kołami, bo okolice w których mieszkam mają bardzo kiepskie drogi. Ulaszka Odpowiedz Link Zgłoś
eris79 Re: Wózki 19.09.05, 19:06 A moje potrzeby są dość skomplikowane. Potrzebuje wózek z dużymi dmuchanymi kołami, bo sporo czasu spędzę na górskiej wsi, więc spacery pod górę i z góry po kamienianach i lesie, a trochę czasu w mieście w blokach, więc wnoszenie wózka (na szczęście pierwsze piętro). Zdecydowałam się na jeden wózek - spacerówkę z wkładaną gondolką, a synek urodzi się w styczniu. Jak na razie najbardziej odpowiada mi trójkołowy teutonia SPIRIT X3. Odpowiedz Link Zgłoś
skakaneczka Graco 16.09.05, 10:08 Czy ktoras z Was ma wozek Graco Quattro Deluxe?Jak Wam sie sprawuje? Odpowiedz Link Zgłoś
moniszek1 Re: Wózki 16.09.05, 10:59 A ja się zastanawiam nad Deltim Focus i Deltim Voyager... Może ktos wie czym się różnią w użytkowaniu? Focus to taka bardziej klasyczna gondola, a Voyager bardziej sportowy. Na stronie Deltim jest napisane, że w Focusie też są pompowane kółka, choć to wózek miejski bardziej. No i w cenie jest spora różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
emma_euro_emma Re: Wózki 16.09.05, 12:22 Tak nawiasem mówiąc, to polecam kupno używanego wózka. Można dostać tanio wózek w bardzo dobrym stanie. Jest to dobre rozwiązanie dla osób, które nie mają dużo pieniędzy. A w to miejsce można kupić coś innego. Ja kupilam od znajomej używany i jestem bardzo zadowolona, bo szkoda by mi było wydawać 3 razy tyle, żeby kupić nowy wózek na kilka miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
kuncwotek Re: Wózki 16.09.05, 18:08 ale teraz wózki nie są aż tak drogie. Myślę że 600-700zł za nowy wózek to nie jest aż taka straszna cena, a poza tym one są naprawdę dobre i przydadzą sie na następne dziecko - jeżeli oczywiście będzie takowe w planach Odpowiedz Link Zgłoś
justi_x Re: Wózki 16.09.05, 13:34 Drogie Mamy, a co sądzicie o wózkach 3-kołowych? Słyszałam sprzeczne opinie, a sama niedługo będę kupować wózek. Czy trójkołowce są stabilne? Myślę o Quinny Frestyle albo o X-Landerze !. Odpowiedz Link Zgłoś
monika19782 Re: Wózki 16.09.05, 20:42 Mam 3 kołowego Novusa ABC Design, kupiłam go za 750 zł na Allegro dokupiłam za 75 zł przykrycie na nózki. Moja córka jexdzi w nim od urodzenia, siedzonko przestawiane przodem lub tyłem do kierunku jazdy, regulowny podnóżek, pałąk i rączka, podwójny hamulec, ogromna budka, naprawde bardzo fajny wózek, dla pierwszego dziecka miałam już graco chicco bebe confort i ten wydaje mi się najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
kokons Re: Wózki 3-kolowe 19.09.05, 10:25 Mnie zachwycaja te wozki a zwlaszcza Quinny... Cena sprawia,ze analizuje kazdy ich szczegol i bede analizowaczanim kupie. Wydaja sie byc stabilne,zreszta chyba nikt na ten fakt nie narzekal. Jedna natomiast ich cecha wydaje sie byc wazna, mianowicie jesli mieszkasz na osiedlu gdzie jest duzo podjazdow trzeba byc swiadomym, ze sa one skonstruowane dla czterokolowcow wiec takiego trojkolowca nie da sie pchac pod gore a trzeba ciagnac za soba... Pozdawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annam21 Re: Wózki z tych drozszych,ale fajne:) 16.09.05, 22:03 www.icoo.de strone po niemiecku niestety.Ale wchodzi w produkty i w zasadzie wyskakuja wozki fajne,hehe tylko nie wiem gdzie je kupic Odpowiedz Link Zgłoś
kahna_m Re: Wózki z tych drozszych,ale fajne:) 17.09.05, 15:52 www.bobasek.pl/kategorie/wozki/cat_20.php Udanych zakupów pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
johana19 Graco Quatro Delux 2005 18.09.05, 00:52 Jako, że moje dziecko jest zimowe to na początku używaliśmy super gondoli Inglesina. Ale spacerówka od niej już mi się nie podobała. Dlatego jakiś czas temu kupiliśmy właśnie Graco Quatro Delux. Jestem super zadowolona! Moja córcia też Wózek ma wiele zalet m.in.: - niewielka waga jak na wózek wielofunkcyjny - 12 kg - aluminiowa konstrukcja - gumowe, skrętne koła - przekładana budka (z tego jestem chyba najbardziej zadowolona) - 4 pozycje oparcia - regulowany podnóżek - tacka dla dziecka i dla rodzica - w standardzie wkład dla noworodka i śpiwór na nogi - 5-punktowe pasy bezpieczeństwa - zagłówek dla noworodka - duży, opuszczany kosz na zakupy dzięki czemu z łatwością się do niego dostaniemy gdy dziecko np. śpi i ma oparcie w pozycji "na płasko" (tego nie ma w innych wózkach!) -schowek na drobiazgi - termometr i zegarek Jeśli ktoś chce to może dokupić w tej samej kolorystyce fotelik samochodowy 0- 13 kg i bazę pod fotelik do samochodu. Ja dodatkowo kupiłam sobie orygilnalną torbę do wózka. Jest świetna, Ma mnóstwo kieszeni (m.in. na pieluszki), przewijak itp. Naprawdę szczerze polecam ten model. Żałuję tylko tego, że nie kupiłam go wcześniej. Asia mama LENY (27-01-2005) A Lenka ma już... Odpowiedz Link Zgłoś
skakaneczka Re: Graco Quatro Delux 2005 19.09.05, 13:18 No wlasnie ja mam ten wozek, zamowilam na Allegro za 800zl.Dlugo ogladalam rozne wozki i szukalam lekkiego i wlasnie ten jak na wielofunkcyjny byl jednym z najlzejszych. Na razie stoi i czeka, gondolke wykorzystam na zabranie malej ze szpitala, Tobie gondolka sie juz chyba nie przyda?Zastanawiam sie czemu nie kupilas sobie samej spacerowki, spacerowki sa jeszcze lzejsze.No chyba,ze z mysla o nastepnym potomku. Odpowiedz Link Zgłoś
ankat80 Jędroch Pati 18.09.05, 13:09 Kochaniutkie, A moze znacie wózek Pati firmy Jędroch??? Wczoraj oglądałam ten wózeczek i bardzo mi się spodobał - jest funkcjonalny, dobrze się prowadzi, składa itp... dodam, ze zależy mi na paskach, a nie amortyzatorach. A jakie są Wasze opinie?? Moze już któras go wybrała??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sylvie1979 JANE 19.09.05, 18:03 A co sadzicie o hiszpanskiej firmie Jane? Ponoc jeden z najlepszych wyrobow na rynku, mnie podoba sie taki 3 w 1 o nazwie Slalom. Macie z nim jakies doswiadczenia? Mozna je obejrzec na www.jane.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
sylvie1979 Re: JANE 19.09.05, 18:25 Z tego co sie orientowalam, to zestawe 3w1 (spacerowka, gondola i fotelik samochodowy) to w sumie koszt ok. 3 000. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: do kokons 19.09.05, 20:16 hej! kupilas juz wozeczek?z tego co kiedys rozmawialysmy zastanawialas sie nad Mutsy... Odpowiedz Link Zgłoś