sdff1 20.09.05, 11:08 czy można dostać gdzieś rajstopy dla ciężarnej?. W końcu idzie zima... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kokons Re: rajstopy w ciąży 20.09.05, 11:34 Widziałam ostatnio w H&M w Krakowie no i sa w wiekszości sklepów z odzieżą ciążową jak i w sklepach internetowych. A skad jestes? Nigdy ich nie kupowalam wiec jestem ciekawa opini forumowiczek. Moze jakies firmy sa godne polecenia? A moze ktos biegal w zwyklych rajstopach? Co lepsze? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kokons Re: Body ciążowe????? 20.09.05, 11:36 Body ciążowe???? Czy ktoras z was miała i czy może coś polecić? Ja bardzo lubie ten rodzaj bielizny na zime i chcialabym w ramach ciaży też cos takiego miec ale jak na razie spotkalam sie tylko z dłuzszymi bieliznianymi podkoszulkami. Prosze o podpowiedzi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
hanka45 Re: Body ciążowe????? 20.09.05, 11:40 Co do rajstop to jestem tez ciekawa, bo ostatnio chcialam zalozyć do spodnicy, załozyłam zwykłe "2-ki" i porażka-za bardzo ściskają brzuch. Chyba powinny byc gdzieś takie ze specjalnym klinem na brzuszek? Bo jak kupie "4-ki" to mi się znowu przy kostkach bedą zwijać Odpowiedz Link Zgłoś
werrap Re: Body ciążowe????? 20.09.05, 11:43 ja nosiłam zwykłe rajstopy tylko sporo większe i "tył do przodu" tzn dwie kreseczki co powinny być na pupie były na brzuszku - polecam i dużo tańsze od tych ciążowych a co do body to też polecam - ciepło nic nie podjeżdża do góry na brzuszku... też moze być zwykłe ale większe i elastyczne wera Odpowiedz Link Zgłoś
kokons Re: Body/ trajstopy ciążowe 20.09.05, 11:57 werrap napisała: > ja nosiłam zwykłe rajstopy tylko sporo większe i "tył do przodu" tzn dwie > kreseczki co powinny być na pupie były na brzuszku - polecam i dużo tańsze od > tych ciążowych Kupuje ten pomysl Rajstopy w H&M kosztowaly chyba 49 zl... brrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
visenna2 Re: Body/ trajstopy ciążowe 20.09.05, 12:33 To jakoś strasznie drogo, u mnie w H&M kupiłam ciążowe rajtki za 15 PLN. Odpowiedz Link Zgłoś
trosia Re: rajstopy w ciąży 20.09.05, 11:56 Rajstopy można kupić chociażby na Allegro. I wcale nie są drogie. Dla przykładu wklejam link: aukcja.onet.pl/show_item.php?item=64161458 Ja z firmy Marilyn noszę pończochy i podkolanówki bezuciskowe i jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
trosia Re: rajstopy w ciąży 20.09.05, 11:58 A te są grubsiejsze aukcja.onet.pl/show_item.php?item=64606323 Odpowiedz Link Zgłoś
kokons Re: rajstopy w ciąży 20.09.05, 12:00 grubsiejsze majawiekszy sens jak za ta cene Odpowiedz Link Zgłoś
klubofaza Re: rajstopy w ciąży 20.09.05, 12:06 ja sobie dałam spokój, nosiłam zwykłe z klinem tył na przód i już) i przynajmniej mozna kolorowe dotać (kupuj rozmiar 5, największy) pomarańczowe, zielone, żółte..... no i cieplutkie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kokons Re: rajstopy w ciąży 20.09.05, 12:29 Rowniez uwielbiam kolorowe i wzorzyste rajstopy wiec patent z zajkladaniem ich tyl na przod zamierzam wyprobowac. Dzieki za rady Odpowiedz Link Zgłoś
kokons Re: rajstopy w ciąży 20.09.05, 11:59 Ale 20 den to cieniutkie rajstopy A tu za oknem mróz... No i nie sa takie tanie jak do 11 zl doliczysz 6 zl przesylki. Moze uda sie nosic zwykle rajstopy zakladane na brzuch tyl do przodu Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kokons Re: rajstopy w ciąży - lista 20.09.05, 12:56 GATTA produkuje rajstopy przeznaczone dla kobiet w ciąży. Aby zapewnić pełen komfort mają one specjalnie zaprojektowaną część majtkową. Grubość: 20 DEN, kosztują 18 zl EWA lwww.odziez-ciazowa.megasam.info/product_info.php? cPath=52&products_id=543&osCsid=d4b6f849a5605cbbf0c230fc11b37822 Eastil dla kobiet w ciąży 20 den LIDA 103 - 4,20; 40 den - 9,60; Cienkie, przejrzyste rajstopy o specjalnej konstrukcji dla kobiet w ciąży. Półokrągły klin z przodu oraz nie uciskająca guma zapewnia komfort noszenia przyszłej mamie. RELAXAN Benefic 140 den - 85 zl. www.kupsprzedaj.pl/ks-item,428747.asp Mają wszyty kroczek, wszyty stosownej wielkości klin na brzuchu, wykonany zespecjalnego włókna, gumka w pasie do regulowania, wzmacniane palce i pięta, profilowane, kolory: beżowy, grafitowy, czarny skład 25% lycra, 75% poliamid "VENEZIANA" model MAMMA DONNA 20 den i 50 den - ze specjalnie, półokrągło wyprofilowanym przodem, zapobiegającym zsuwaniu się rajstop z rosnącego brzuszka, bardzo rozciągliwe, w szerokiej gamie kolorystycznej, w rozmiarach od 2 do 5. Odpowiedz Link Zgłoś
werrap Re: rajstopy w ciąży - lista 20.09.05, 14:18 ale normalne rajstopy na pupę też mają jakby bardziej wypukłą częścć i naprawdę super się na brzuszek nadaje, noszone sprawdzone polecane w. Odpowiedz Link Zgłoś
budzik11 Re: rajstopy w ciąży 20.09.05, 16:29 Ja raz miałam na sobie zwykłe, nic mnie nie cisnęło, założyłam w normalną stornę, ale... nigdy więcej, bo zakładanie ich to męką, mało się nie uduslłam, nie jestem w stanie podciągnąć stopy do brzucha Będę chodzić w spodniach do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
basik20 Re: rajstopy w ciąży 20.09.05, 16:33 Generalnie można. Ja mieszkam w wawie i kupiłam sobie takie w galerii Mokotów w Pępku Świata. Odpowiedz Link Zgłoś